• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Monica_ Monica_ ortim spor yapamadım formattan sonra usb port calışmıyor arkadaşım geldi uğrastık baya ben hala ugrasıyorum menüm de kötü cerev vs yedik sinirden baya :/
telafi edeceğim canım
Ortim ne yaptiniz halloldu mu? Usb driverini yuklemek gerekebilir

Canim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsin 🙃
Ya yalan değil istedim ama çok istemedim ve eğer bir dilim alsam onunla kalamayacağımı bildiğim için hiç bulaşmıyorum😂

Bizim mac iptal arkadasin hali yokmus bari marjete çıkıp dolanayim az 🙃
Oh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yuru😊 dun annemi cok yorduk bugun cocuklari birakmiyorum ona mecbur evdeyim. Cocuklarla chloe yapmaya calisiyorum yine
Bu chloe ne zormus ya leslienin gozunu seviyim en sonunda doncem lesliye

Oh yuruyus ortim ne guzel benim yerime de yuru😊 dun annemi cok yorduk bugun cocuklari birakmiyorum ona mecbur evdeyim. Cocuklarla chloe yapmaya calisiyorum yine
Bu chloe ne zormus ya leslienin gozunu seviyim en sonunda doncem lesliye
Canim chloe cok yorar ama super yag yaktirir ara ara yapiyorum ben de ☺️
Hadi bakalim canim kolaylıklar 💞

İyiyim canım yeşil çay içiyorum tv modu 🙃
Ver canım😍 birgün birgün yok ilerleyebilirsin😘
Ben bugün de yaparım sporumu hafta sonunu değerlendirmem lazım. Sabah tartıldığımda +100 geldim eminim ki spordan kaynaklı bir artı oldu. Geçen hafta pazartesi eksi gelmiştim ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor malesef🥴
Oh mis canım. Ben de kahve keyfi yaptım biraz önce. 😍Ben 5 gün spor 2 gün dinlenme yapmaya çalışıyorum genelde ama bu hafta 6 gün oldu o yüzden bugün ara vereyim dedim. Tabiiki temizliğe giriştik 🥴 o da spor bir yerde 🙃
Ben bu sabah tartılmayı unuttum yarına sürpriz olacak. Hayırlısı bakalım. İnşallah artılar gitmiş olur 🙏
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var 🙈 telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım 🤭
Canım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallah 🙏
Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum canim 💞 insallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim 🥰

Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum 🤷
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim 🤣
İyi bari kuzum. Sinirin bir şeye faydası olsun en azından 🤭
Ya zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor 🤣
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende 🙈
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten 👀
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı 🤣🤣🤣🤣🤭
Biz de yapıyoruz yüksek lisans ama arkamızı toplayacak bir karımız yok şu hayatta 😂😂😂
Ben bugün ne yaşadım biliyor musunuz🙁dün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler😭😭
Anacım sizinkiler de dur durak bilmiyor maşallah 🤭🤭

Sabah
2 dilim kizarmis kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
7-8 zeytin
1 elma, kivi, domates salatalik

Ara
3 biskuvi
1 avuc leblebi
1 bardak yesilcay
1 bardak kefir

Aksam
1 dilim kepek ekmek
1,5 porsiyon yogurtlu tavuk corbasi
1 bardak formcay

Su : 1,5 litre
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Amorcum menun gayet guzel.
Bu ara 53 bandini kirmak icin bir hafta 0 laktoz bir hafta 0 et turevi deneyebilirsin belki vucudu sasirtma zamani gelmistir 👍

Suskuncum eski ortim sana sopa gelecek bence kaç🙈 Hayır ben demeyeyim diyorum ama eski ortimsin üzülüyorum yazık değil mi emeklerimize de sen patates kızartması, bulgur, baklava kombo yapıyorsun😡 Emeklerimizi ziyan ettirmem 1. Olduğumuz günleri hatırla minnoş😍 Hahaha topla kendini ama cidden ipin ucu kaçar diye korktum menünü görünce👀
6 subat

Didem bu hafta sıkı geliyorsun gibi bir his var içimde. Takibindeyim hadi aeni örnek almam lazım bu hafta salmaya meyilli hissediyorum yaa🙈
Amaninnn salma tuttum ben seni🤭 bence cok guzel gidiyosun kac haftadir bunu bozma canim gercekten aynen devamkeee😂😂
Teşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım En Büyük KK

Zorunlu olmamasına rağmen fena değil ✌️ eline sağlık canım alt listenin parlayan yıldızı olacağım :KK59:

Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?
@DeryaOnDiet
@birsevgi
@thequeensgambit

Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallah :21:

Yaaaa senin şuu gurme yanınn 🤣🤣🤣🤣
Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarim😂😂
Vuuu supersin simdeden -500 🤩🤩

Insallah canim

Gecmis olsun kaptanim 😘
Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo bana🥰

Amaninnn salma tuttum ben seni🤭 bence cok guzel gidiyosun kac haftadir bunu bozma canim gercekten aynen devamkeee😂😂

Bu hafta insallah hedefi tutturup belki sollarim😂😂

Gecen hafta veremeyince bu hafta guzel gidicek gibi geliyo bana🥰
Bakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artik :confused:

Gelin size bol köpuklu kayfe ısmarlıyim 😍 ben bitirdim ama size yaparim😂
Nikinik Nikinik Ortim koss gel 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20210207-170942_Instagram.webp
    Screenshot_20210207-170942_Instagram.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 29
Bakalim canim yarina gitmemis olursa bisiler yapacagim artik :confused:
Gider gider bgun sporda yaparsin bisicik kalmaz🥰
Yarin 1 hafta oluyor. Almılanın diyeti 2 haftalik aslinda ama 1 haftada kac gidecek bi bakayim olmazsa 1 haftada kalacagim.
En azindan denemis oldun diyetteyken degisik biseyler denemek bence guzel oluyo

Back
X