Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz. 😂😂 diyete adaptasyon surecindeyim ben aralıklı oruca basladim surekli saate bakiyorum ben 🙈🙈
Allah sabir versin o zman canim aclik saatlerinde zaman su gibi aksin 🤭

doğrusun aysuncum ,2 gün daha bekleyelim bakalım kuşum :KK76: sen nasılsın bakalım:KK50:

Allah kabul etsin canım zihin açıklığı versin :KK200: tamam cnm çok seviniriiiz :rolleyes::rolleyes:
İyiyim anama geldim önümde poğaça börek felan var bende yaşamaya çalışıyorum felan :KK53: :KK14:

Sessiz mi bugün için mi diyorsun canım yoksa genel görüşün mü ?
Ben yemek yapacağım güç topluyorum :KK70: beyin gücü motivasyon :KK70: sen napıyorsun ?
Bu gün pek sessizdi 😂
Bende çocukları babayla parka yolladım kafa dinliyorum 🧘‍♀️
Lol un puani 15 mi 150 mi 🤔
:olamaz:
Bugun sezsiz yoksa sayfalara yetişemiyoruz. 😂😂 diyete adaptasyon surecindeyim ben aralıklı oruca basladim surekli saate bakiyorum ben 🙈🙈
Bende bi ara deneyim diye nşyetlenmiştm aralıklı oruca ama yapamamıştım 😂 Allah kolaylık versin canım

Ay resmen simdiden kacamaga hazirlaniyor 😂
Ben de cuma istedigim kiloya dusmezsem acaba daha neleri kissam diye dusunuyorum 🤣🤣
Benim de 64.7 filan olmam lazım cnm yoksa sağlıklı kalori almam gerekecek ve ikindi vakti 1 donut yerim mesela kaçamak olarak 🤗

Sen daha neyi kıscan kızzzz 😘😘😘

didemmm ne zman annene gidektinnnn teyakkuzda olalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: eksine eksi katacaksın unutma :KK76: :)
Ya hic bilmiyorum yarin yada persembe persembe gidersem annemde tarti var evden cikmadan tartilicam oraya gider gitmez tartilicam aradaki farki cikarak hesap yapabiliriz dimi kaptanim yada mecbur persembe aksami eve gelirim🙈
Ben de cuma günü için donut ve popkek aldım 😂😂😂
Yaa simdiden cumaya kacamak planliyolaaaa :skandal:
Yaa bence yapma yarina eksi cıkmak varken nedn arti cıkıyim diye dusun ve sakince aldıklarını cocugun varsa cocuguna yoksa esine esinde yoksa anana babana yedir birine yedir ama sen yeme🤭😂😂
Ay resmen simdiden kacamaga hazirlaniyor 😂
Ben de cuma istedigim kiloya dusmezsem acaba daha neleri kissam diye dusunuyorum 🤣🤣
Ahh ortim bunlar insanin aklina kacamagi sokuyolaaaa kanmaa😂 sen aynen devam cumada eksiltmeyi dusun genede sen yoksa gitmiyo bu kilolar😂

Ya hic bilmiyorum yarin yada persembe persembe gidersem annemde tarti var evden cikmadan tartilicam oraya gider gitmez tartilicam aradaki farki cikarak hesap yapabiliriz dimi kaptanim yada mecbur persembe aksami eve gelirim🙈

Yaa simdiden cumaya kacamak planliyolaaaa :skandal:
Yaa bence yapma yarina eksi cıkmak varken nedn arti cıkıyim diye dusun ve sakince aldıklarını cocugun varsa cocuguna yoksa esine esinde yoksa anana babana yedir birine yedir ama sen yeme🤭😂😂

Ahh ortim bunlar insanin aklina kacamagi sokuyolaaaa kanmaa😂 sen aynen devam cumada eksiltmeyi dusun genede sen yoksa gitmiyo bu kilolar😂
Yok cnm istediğim kilo civarına düşersem 3000-35000 arası yicem, sonraki 2 cuma 2500 civarı yapcam sonra 2000 1600 diye düşürcem tatlım 😘

Öyle günlük tartı farklarında bir hesaplama ekleme çıkarma yapmıyoruz canım annenin tartısı oraya gittiğinde bak çok farklı ise bize sıkıntı yaratır. Fazla tartıyorsa bu haftaya sıkıntı eksik tartıyorsa öbür haftaya sıkıntı 🙈👀
Senin dediğin farklar kişi baskülünü değiştirdiğinde oluyor.

Bu arada bu sabah dünkunden 100 gr fazla ciktim dun baya sporda yaptim ama aksamki kahvaltilik biraz tuzluydu dyete uygun degildi hem spor hem tuzdan odem yapti sanirim insallah yarina dahada eksi gelirim🙈 5 bin adim yuruyus yapip geldim bu arada😌
İkiside baya ödem yapar canım 100 gram fazla iyi bile :) moral bozma

Back
X