Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

M MindLessRookie caniimm takimimiza simdiden hosgeldin diyeyim o zman.
Ilk sayfayi okursan takimla ilgili daha cok bilgiye sahip olursun. Aklina takilan bir sey olursa yardimci olurum 🤗

M MindLessRookie caniimm takimimiza simdiden hosgeldin diyeyim o zman.
Ilk sayfayi okursan takimla ilgili daha cok bilgiye sahip olursun. Aklina takilan bir sey olursa yardimci olurum 🤗
teşekkür ederim canımm :) şimdi kayıt olmam mı gerekiyor nasıl yapacagım

teşekkür ederim canımm :) şimdi kayıt olmam mı gerekiyor nasıl yapacagım
Canim ilk sayfayi oku bircok sorunun cevabini almis olacaksin orda bi de form var onu da doldurursan seni daha yakindan taniriz🤩

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak

birde tartı günü pazartesiymiş ben dün tartılmıştım tamda 85 çıktı tekrar yarın tartılmama gerek var mı ?
Hosgeldin canim tekrardan 🤗 ben de niki 32 yasindayim 4.5 yasinda oglum var suan icin evhanimiyim🤭 takimin spordan sorumlu kaptan yardimcisiyim. Kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kilonu 85 olarak kaydeder. Asil kilo bildirimlerimiz cuma gunleri fotografli ve ustunde kagida tarih ve nickimizi yazarak paylasiyoruz. Cuma gunu gunceller kilonu. Gunluk spor ve menu bildirimizi de asagiya biraktigim linkten yapiyoruz. Kisa surede uyum saglarsin 🤩

iyi geceler beni aranıza aldıgınız ve yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. yarın benim içinde yepyeni bir sayfa açılıyor sizler sayesinde umarım ilk hedefime ulaşırım. ve diger hedeflerime dogru ilerlerim.
Insallah canim istikrarli olursak yapamayacagimiz sey yok 🤩

Hosgeldin canim tekrardan 🤗 ben de niki 32 yasindayim 4.5 yasinda oglum var suan icin evhanimiyim🤭 takimin spordan sorumlu kaptan yardimcisiyim. Kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kilonu 85 olarak kaydeder. Asil kilo bildirimlerimiz cuma gunleri fotografli ve ustunde kagida tarih ve nickimizi yazarak paylasiyoruz. Cuma gunu gunceller kilonu. Gunluk spor ve menu bildirimizi de asagiya biraktigim linkten yapiyoruz. Kisa surede uyum saglarsin 🤩

tesekkür ederimm yarın daha detaylı inceleyecegim. spor olarak bi kaç gündür lesli ve nette buldugum sporları yapıyorum. birde arastırdım adım sayar indirecegim evde de olsa yürümeye calısacagım inşallah faydası olur.

Back
X