Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım😂😂
Ben senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

İnşallah çok yazismamissinizdir duasıyla 26177 den başlıyorum okumaya🙈 sayfayı yenilemedim göremiyorum son sayfayi
Acelemiz yok cnm ;)
Ilık su içmekten hiç hoşlanmam aslında ama üşüyorum biraz da içsem iyi gelir belki teşekkürler canım benim🥰
Rica ederim tatlım 😘 ayağın da üşümüş olabilir sıcak tut cnm ;)
Ben senin kilonda olsam her hafta bi tane muzlu rulo pasta yada san sebastian yemiştim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Valla kızzz :D :D

Kızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyo😕 reglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum
Alakası olur mu işe yarar mı bilmiyorum ama akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı atıp sabahına ilk o kayısıları yiyip suyu içince o günü mutlaka evde geçir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birde onunla alakası var mı bilmiyorum ama sabahları içtiğim sirkeli suyun çok faydasını gördüm ödem atma konusunda da bence başarılı ;)

Hıı anladım canım. Ama güzel gitmiş yani. ❤️
Hızlı verip geri de almayan ve ödemin ö sünü bilmeyen bir örnekle yaşıyorum 🤦‍♀️

Aaa zümrecim😍 bir kişi daha bulursak toplantı yapabiliriz 😂😂
Sen çalışıyor musun canım
Evet canım çalışıyorum🙂sen?toplantı mi😅gün yapalım bence😅ama Cherry Mom Cherry Mom duyar spor günü yapalım😅
Burcucum senin için gelsin.😋
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ayy niye alintiladim hatırlayamadım🙈
Olsun bir tane de kardeş zümreden alırız yeter sayı olur 😂😂
Hay allahım en özlemediğim de bu toplantılardır yani 😂😂
Ben onları bile özledim😅
Bizim takım pek sessiz yaw 🥺
Napıyosunuz ne var ne yok kızlar
Dün tüm gün disardaydim ben de🙈
Ayy hepiniz sefillere bağlamışsınız niye kendinizi acındırıp duruyorsunuz 🤭🤣🤣🤣
Beni de ekleyin sefillere😂😂
@_Reyyan deprem mi olmuş canım hissettiniz mi
S Suskunhanim sende konyadaydın değil mi canım ? Geçmiş olsun
4.7 galiba
Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın💜
09 Ocak salı
Sabah 09:30
2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Nane maydanoz domates
1 ısırık kaşarlı tost

ara
1 elma
1,5 avuç leblebi
1 avuç karışık çerez
Türk kahvesi( bunları ara ara gün içinde yedim)

akşam 17:30
1,5 kase ezogelin
1 tabak salata

ara
2 avuç karışık çerez( bu çok oldu ama fark etmeden götürmüşüm)

45 dk yürüyüş
Toplamda 10600 adım olmuş

3 lt su bolca çay ve ıhlamur

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz🙈
Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var 😭😭
Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım var😔😡
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin :KK14: :KK14:
Çok geçmiş olsun canım🤲🤲
Tamamen alakasız birşey sorucam ya belki deneyip bir fayda gören önerebilecek olan birileri vardır. Saçlarım eskiden baya kalındı ve hızlı uzardı ama artık yavaşladı ve inceldi. Saçını hızlı uzatma formülü bulan var mı :) Önerebileceği şeyler olan var mı ? :KK74:
Demir eksikliği olabilir tatlim

KIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞ :KK200: AŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM

TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALAN Nikinik Nikinik Namaria Namaria Tempus Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar :KK9::KK9:

1. Olmusum sevinemedim bugun canim cok sıkkın giden gitti kalan saglar benimdir sanirim benim olmaya da devam edecek 😭😭

Namaria Namaria Tempus Tempus tebrikler kizlar.

Alakası olur mu işe yarar mı bilmiyorum ama akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı atıp sabahına ilk o kayısıları yiyip suyu içince o günü mutlaka evde geçir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birde onunla alakası var mı bilmiyorum ama sabahları içtiğim sirkeli suyun çok faydasını gördüm ödem atma konusunda da bence başarılı :KK66:
Evde kalamıyorum sıkıntı o 😃 yoksa 1 kupaya 2 kayısı çayı attımmı hedefe ulaşıyorum😂
Teşekkürler canım tavsiyen için😍, ödem atmak için gerekirse sirkeli su içicem🤢

Evet canım çalışıyorum🙂sen?toplantı mi😅gün yapalım bence😅ama Cherry Mom Cherry Mom duyar spor günü yapalım😅

Ayy niye alintiladim hatırlayamadım🙈

Ben onları bile özledim😅

Dün tüm gün disardaydim ben de🙈

Beni de ekleyin sefillere😂😂

Disardaydim hissetmedim canım,sağ olasın💜

Ne olacak bu cerezlerle imtihanimiz🙈

Regl e içimden yok yok hatta dışından benim de sövüp dayadım var😔😡

Çok geçmiş olsun canım🤲🤲

Demir eksikliği olabilir tatlim
Ayy evet demir eksikliği vardı bende doktor ilaç veriyor ama demir ilacına hassasiyetim var bünyem kaldırmıyo :(

Bu arada branşlarımız tamamen alakasız ama bende bilgisayar öğretmeniyim :) gerçi şuan yöneticilik yapıyorum artık eğitim kurumunda :)

Evde kalamıyorum sıkıntı o 😃 yoksa 1 kupaya 2 kayısı çayı attımmı hedefe ulaşıyorum😂
Teşekkürler canım tavsiyen için😍, ödem atmak için gerekirse sirkeli su içicem🤢
Burnunu tıka iç ve tek dikişte bitirmeye çalış, bir yudum alayım devam edeyim dedi mi gitmiyo :KK70: :KK70: :KK70:

Ah canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zaten😂😂
Bi de 50li kilolarda sabitlenince 1 ayda 1.2 kg filan alıyolar biz bir günde :KK53: çıldırıyorum :KK70: :KK70:
Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsin😂😂😂
Daha dur ne kilo verdin ki diyebilirsiniz belki ama nedense göbeğimde bir süzülme, hafif bir yolculuk hazırlığı sanki bavulunu toplamışta gidecekmiş izlenimi seziyorum, bu kadarı bile aşırı mutlu ediyo beni :KK49: :KK49: :KK49:
Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yani😍😍
Ben ilk kilo verdiğim zamanlarda yatakta yan yatatken kemiğimin batmasıyla kilo verdiğimi anlamıştım😂şimdi ise yüzümün üzerinde sert zeminde yatınca leğen kemiklerim batıyor o kadar hoşuma gidiyor ki😂😂

Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya 🙄
Doğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlar 🙄 olumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım ❤️

Ah canım ah mezun olayım ben de öyle yapacağım zaten😂😂

Ay ben hiç o tiplerden değilim ortim beni çok sevebilirsin😂😂😂

Hissedilir tabi kuzum insan rahatlıyor hafifliyor farkedilir yani😍😍
Ben ilk kilo verdiğim zamanlarda yatakta yan yatatken kemiğimin batmasıyla kilo verdiğimi anlamıştım😂şimdi ise yüzümün üzerinde sert zeminde yatınca leğen kemiklerim batıyor o kadar hoşuma gidiyor ki😂😂

Bence şuan bile "ahh biraz fazlam var ondan diyet yapıyorum" desen yine sana gıcık olabiliriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Yalnız böyle diye diye bi bakıyomuşuz sen kilo alma topiklerinde geziyosun öyle bir psikolojiye sokuyomuşuz seni :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar şu üstteki menüler aktif gelmiyor yaa nedennn hiç bişey kullanamıyorum 🤯🤯

Eklentiler

• IMG_20210210_215317.webp
    IMG_20210210_215317.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 13
Back
X