Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız yaptım demiş daha nörüyon 😆😆😆

😆😆😆 yaa tamam sakin olun 😜
Saat 5 gibi yedim ve 4 saatlik açlık sonrası ve gerçekten şişlik hissetmiyorum şu an 😉😉😚😚 şimdi 3 gün iki ana 1 ara yapayım yine bari, en iyi o geliyo bana.
Ama söz haftaya esas listedeyim kaptancımmm kaptanların en güzelii :KK60:
Valla bilmiyorum Perşembe günü donut yiyen bir üye var :KK47::KK47::KK47::KK47:

Misafirim biraz önce gitti🙈 hiç perşembeye yakışan bır menü değil ama ev içinde 10000 adımı attım,yarın sabahtan önce zıp sonra Leslie yapıp tartilacagim Cherry Mom Cherry Mom dilim damagim kuruyana kadar yemem içmem,son bildirim saatimiz kaç?

Misafirim biraz önce gitti🙈 hiç perşembeye yakışan bır menü değil ama ev içinde 10000 adımı attım,yarın sabahtan önce zıp sonra Leslie yapıp tartilacagim Cherry Mom Cherry Mom dilim damagim kuruyana kadar yemem içmem,son bildirim saatimiz kaç?
Ya yapmayın ya 😔 beni yoruyor bu cümleleriniz kızlar siz böyle dedikçe sizi her cuma akşama kadar aç bırakan benmişim gibi hissediyorum sırtıma inanın öyle bir yük biniyor onun başı ağrıyacak şunun evde küçük çocuğu var şu emziriyor diyorum ama siz bile bile aynı şekilde her cuma geliyorsunuz
İstediğin saatte bildir canım ne diyeyim kaça kadar dayanacaksın ki öğlene kadar bekleriz

Yarınki listemiz kızlar
Tartı bildirimlerinde Fotoğraf ve notlara dikkat edelim olur mu 12.02 ✌️ 🤭

***5.Takım 713. Etap ***

Namaria (81,7/)

Belmayne (67,5/)
hawar (68/
nikinik (78.3/
nnurc (62,3/
Yarimuhendis (54/
Suskunhanim(57,5/
Asilr (63,50/) yarışmadan ayrılmak istiyor.
balpamuk(67,5/
Tempus (72,1/
DeryaOnDiet(76.35/
azaydidem(75,1/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53.3 / mezun üye.
muhursuzpusula(86,35/) yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(59.5/ 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77,45/ 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Thequeensgambit(67,7/ 708.etapta 66.3 kg ile izne ayrılan üye
SanSebastianCheesecake (66,5/ 707.etapta 65.5 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 85.5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68
Kendinin en iyi hali ol ( ) yeni üye başlangıç tarihi 11.02.21 başlangıç kg 67 hedef kg 53

Aaa ne kadar suredir yapiyor ki gercekten etkilimi belli bir sure sonra duraklıyormu acaba Monica_ Monica_
Aslında nur if yapıyor ama geçen omad gördüm çarşamba yada salı yaptı en son sanırım son 2 haftadır çok güzel kilo veriyor :nazar:
Gçen hafta 1.3 verdi 62 kg fazla yüksek kilosuda olmadığı için çok iyi bir oran

Aslında nur if yapıyor ama geçen omad gördüm çarşamba yada salı yaptı en son sanırım son 2 haftadır çok güzel kilo veriyor :nazar:
Gçen hafta 1.3 verdi 62 kg fazla yüksek kilosuda olmadığı için çok iyi bir oran
Evet bende onu ariyordum iyi vermis. Arada yapiyor o zaman su grup analizi vardi ya onun linkini atsana bi bulamadim ya

Siz gidin sabah akşam tartılın tartılın durun sonra gümleyin iyi mi gece tartı ekibi çuvalladı :rolleyes: :-) :-)
Yaa deme ole kaptanim ben hala burdayim dimdik ayaktayim aksam gorumcemler pasta alip geldu ama ben kendi dilimimi sabaha biraktim cok gurur duydum kendimle😎

Back
X