Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Motivasyon için teşekkürler Derya’cım. Regl de kesin 1.5-2 kg oluyor zaten tam da ilk güne denk gelmesi artının zirvede olması demek zaten. Ben bunun boş bir artıolduğunu biliyorum ama takıma olmsuz yanaıyacağı için üzülüyorum😕 Neyse haftaya acısını çıkarırım zaten diye düşünüyorum. Biraz lifli gıda ekleyip spora da vakit ayırmam gerek ama bu hafta full çalıştım çok yoruldum. Zaten gece 2 ye kadar zoom açık sandalyeye çakılı kaldım bu hafta. Artık haftaya bu işi toparlamak istiyorum.
Sen şu an diyetisyen listesi ile devam ediyorsun değil mi Derya’cım?
Diyetisyen karbonhidratlarin hepsini yariya indirdi ve yemek tarifleri verdi canim. Yani yeni diyet. Ve gunluk 8 dakikalik tabata zorunlulugu. 2-3 gundur hafif hissediyorum kendimi. Ve seker sigir. 28 gun boyunca. Hicbir sekilde beyaz un, seker yok.

Kilo bildiriyorummm
-3 çok istedim ah börekleri yemeyeydiimmmm

Geçen hafta 85.5
Bu hafta 82.7
Fark -2.8
Yüzde %3,27

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Oyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıç 💃💃
Teşekkür ederim canım Belmaynem. Kimsenin bir sıkıntısı kalmasın inşallah, şu süreçte dayanmak daha zor oluyor çünkü.

canım sen çok iyi gidiyorsun. İnşallah hiç bozulmadan böyle devam eder. Tebrik ediyorum seni💋💋😍😍🧿🧿🧿🧿
Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik. 😔
Geçecek inşallah. 🙏
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum 🤭🤷‍♀️
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil 😍
Tünaydınlarr 🥰
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1
Tebrik ederim canım maşallah 😍😍🧿
Haklisin canim. Doktor demisti iki aylik olunca daha iyi olur, gazi azalir operasuon agrisi da hafifler diye. Sukur 2-3 gundur cok daha iyi uyuyor 😉
Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyu 😘

a ben geçen hafta regli dönemin sanıyordum menülerin gayet iyiyidi ama spor eksikti bu hafta pamukcum spor ödemide atardı biraz belki
neyse yinede kaçamaktan ötürü değil sonuçta bu artı regli sonrası hemen geçer gider üzülme
Geçen hafta regl oldum zannettim ama 2 gün öyle bir şey oldu. Hayatımda da hiç düzensizlik yaşamadığım için anlamadım.🤷🏻‍♀️ Regl değilmiş yani. Zaten 1 hafta erkendi şaşırmıştım da hiçte ağrım olmadan oldu diye.🤷🏻‍♀️
Şu an resmen karnım ağrıyor yani yine gümbür gümbür geldi😬 Herhalde keto yaradı ağrım olmadı diye sevinmiştim birde🙈

Aramizda tam 2 kilo fark var sen 74,6 sin simdi ben 76,6. Ama soyle birsey var ki ben 2 gun once sIKIca doyete yeniden basladim. Ilk haftalar hizli gider. Be emziriyorum. Yani seni yakalama ve gecme sansim var 😉
Evet orda haklisin canim ama ben cok hırslıyimdır 🤭 bu arada 74 kiloyum canim ben😉

Diyetisyen karbonhidratlarin hepsini yariya indirdi ve yemek tarifleri verdi canim. Yani yeni diyet. Ve gunluk 8 dakikalik tabata zorunlulugu. 2-3 gundur hafif hissediyorum kendimi. Ve seker sigir. 28 gun boyunca. Hicbir sekilde beyaz un, seker yok.
Harika! Senin tabatana bakacağım. 8 dk 8 dk dır ben de hiçbir şey yapamazsam onu yaparım Derya’cım iyi oldu benim için de, çok teşekkür ederim.🙏🏻
unu, şekeri kesince hem ödem kalmıyor huzurlu oluyor insan hem de benim cildim de hemen dupduru bir hal alıyor. Yediklerimiz cildimize bile ne kadar çabuk yansıyor...

Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik. 😔
Geçecek inşallah. 🙏
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum 🤭🤷‍♀️
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil 😍

Tesekkur ederim canim😍

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim benim güzel 5. Takim 🥰 kilo veremeyenlerde haftaya daha cok dikkat edip daha fazla kilo verip geliceklerine eminim moral bozmak yok hepinizi seviyoreee🥰🥰 (ayrilik msji gibi oldu sankim ahaha😂😂)

Hemde 5 dilim yedim :olamaz: :KK70:

Ayy ortim naptın seen Allahım nereye bayılayım ben :KK57::KK57::KK57:

Tebrikler canım :halay: :halay: :halay:

bu hafta ne ilginç
-300 -600 ve 1.1 den ibaretiz sanki :KK70:

Çok uyumlu takımız kaptanım ondan bence :KK70::KK70::KK70:

Bu arada ben bu hafta sıfır kaçamak yapmaya karar verdim (şuan karar verdim) öyle cuma tartıldım hadi bugün kaçamak yapabilirim yok. Bakalıımm neler olacak :KK68::KK68::KK68:

Geçecek inşallah. 🙏

Teşekkür ederim 😍

Merhabalar. Hoş geldin ❤️
Hoş buldum 😍😍
Oo kaptanim da burdaymis.nasilsin kaptanim? Ben yine geldim, ikinci cocuktan sonra aldigim kiloyu vermeye calisiyorum. Sagolsun Cherry Mom Cherry Mom kaptancim hepimizi motive etmek icin elinden gelenin fazlasini yapiyor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah :36: ben de gidip gidip dönüyorum:D son kez olur inşllah artık beraber mezun oluruz :KK19:
Estafurullah canım :) kelin ilacı olsa bende ağustosta mezun oldum ama kilo mıh gibi kaldı ne gidiyor ne geliyor :KK70: güya 60 dan 55 e düşecektim ama olmuyor :)))

Ben apa hakkında çok bir şey bilmiyorum kulaktan dolma bilgiler hep ama sanki 18 ocak bir hayli zaman 1 2 haftada onda değişimi görenler var tam olarak uyabiliyor musun? ilk aşamada un ve şeker 0 sanıyorum değil mi :/ nasıl kilo gitmez ki bu durumda :KK43:
Boyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordum:-) evet un şeker meyve vs sıfır buguru azcık kaçırıyorum galiba ben 🙈🙈🤫🤫
Anka Anka hosgeldin cok eski olmasada bizde eskiyiz 😂
Hoş buldummm 😍😍😍
Hoş buldummm 🤗🤗🤗
Hoş buldummm 🤗🤗🤗
Benim eski kaptanimdir Anka Anka . Cook sevindim bizim takima geldigine. Hosgeldin canim Anka Anka
Hoş buldum canım 💕💕😊😊😍😍
Merhaba Anka Anka
Yeniden hoş geldin yuvaya 😃😍🌺
Hoş buldummm 😍😍

Kızlar Anka Anka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)

Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldin Anka Anka :)
Azcık atarlıdır bi kızar gider falan ben ekliyim 😅😅😅beraber sağlıkla veririz inşallah canım teşekkür ederim güzel sözlerin için güzel bakan güzel görür 🤗🤗

Bu hafta salataya ağırlıkvereceğim Derya’cım. O kadar haklısın ki... Maalesef artıdayım diye gittim geldim bekledim ama yok bu zaten regl şişliği dün akşam oldum olacak gibi olup yine regl olamadım şu an kesin normal kiloma göre +2 var üstümde.🙁

Geçen hafta ki kilom: 67.5
Bu hafta ki kilom: 68.1
Arada ki fark: + 600 😔

Haftaya hedef 67.3
balpamuk balpamuk dikkatimizden kaçtı tartı fotoğrafın eksik canım çekmişsindir değil mi

Boyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordum:-) evet un şeker meyve vs sıfır buguru azcık kaçırıyorum galiba ben 🙈🙈🤫🤫
1.63 canım kilolu durmuyorum ama zayıf da durmuyorum birde listede olduğum zamanlarda daha çok spor yapardım daha inceydim şimdi tartı değişmedi ama kalınlaştım gibi 🙄 şimdi yürüyüş + bisiklet var sadece cardio vs yapmıyorum ondan sanırım

Back
X