Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba canım 🤗🤗
Senin kilon çok iyiymiş 😍😍
Güzel bi hafta olacak inanıyorum senin gibi azimli biriyle ortak olduğum için çok mutlu oldum 😍😍
Teşekkür ederim canım, ben iyi başlamıştım aslında ama sonra bir dağıldım hala kendimi toplama aşamasındayım.
sen daha azimli ve iradelisindir şuan ve inşallah hep öyle gidersin❤️

Bugün spor günü canım. Hangi sporu ne kadar süre yapmayı planlıyorsun?

Teşekkür ederim canım, ben iyi başlamıştım aslında ama sonra bir dağıldım hala kendimi toplama aşamasındayım.
sen daha azimli ve iradelisindir şuan ve inşallah hep öyle gidersin❤️

Bugün spor günü canım. Hangi sporu ne kadar süre yapmayı planlıyorsun?
Canım 3 mil leslie ve 10 bin adım atayım dedim ilk etapta. Uygun olur mu sence başka şeyler mi ekleyeyim. Plank da yaparım 3-4 set. İp de atlatabilirim. Farketmez yaparız ne istersen 🤗🤗

ne iş olsa yaparım gibi oldu :-)

ben yıllardır buralardayım ya bi hevesleniyorum sonra uykusuzluk çok zorluyor bi bırakıyorum falan bi istikrarsızlık var bende 🙈 ama genelde hep ben kaptandım ya da hep yakından tanıdığım kişilerle beraberdim bi nazlanıyordum. :KK70: O yüzden burayı deneyeyim dedim bi de saçımı çeksinler totoma vursunlar falan kimse çekinmez dedim :KK70:

Son düzenleme:
Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizz😍🤗ben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek🤗🤗
Hoş buldummm canım 🤗🤗 Allah kabul etsin. Normalde sahur yapmazdım ben ama dün 16:30 da yedim en son belki dayanamam dedim çocuklarla cesaret edemedim 6 a doğru ceviz yiyecektim uyumuş kalmışım. :) nasip işte. Yarın tutarım Allah izin verirse. pazartesi perşembe zaten tutmaya çalışıyorum normalde kısmet bakalım. Niye bu kadar uzattım ki ben şimdi hoş bulduk tekrardan :-)

Çok sağ ol canım benim😍😍dediğin gibi her şeyin sağlıklıdı var bundan sonra öyle devam ederim artık🤗

Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizz😍🤗ben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek🤗🤗
Allah kabul etsin canim

Günaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer :KK36:

Ahahayyy yaptır yaptırrr cnm :D :D şöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah :D :D :D
Ay mukbangler aklıma geldi galiba :D :D
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim :KK73::KK73::KK73:

Benim için de zevkti kuşum :KK200::KK200::KK200::KK76:listene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm ;) alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz :rolleyes::KK59:

Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki :D :D :D

Canım dikkat et de güçsüz kalma ;)

Cherry Mom Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda :D ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor ;) benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela :D :D
Ama dikkat ederim ben de ;) menüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece ;)

Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Aynen oyle canim, kesinlikle katiliyorum altif olmayinca bu genelde (tabii her zaman degil) demek oluyor ki kacamak yapiliyor 🤪

Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda :KK70: ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor :KK66: benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela :KK70: :KK70:
Ama dikkat ederim ben de :KK66: menüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece :KK66:

Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Canım belkide diğer arkadaşlar sizi okuyup okuyup canı isteyenlerdir ve belkide yiyenlerde onlardır o yüzden bilemeyiz ki. muhursuzpusula muhursuzpusula nın dediği gibi bu konuşma işi kiminde ters etki yapar kimin aklında yokken aklına sokar.sonuç olarak bir diyet grubunda uzunca bunların konuşulmasının hoş olmadığını düşünüyorum.

Yaaa sabahtan beri aklımda bişey var unuttuğum diyodum buymuş meğer yaa tamamen unutmuşum cuma olduğunu 😲😲😲 iyi ki listede değilim vallahi 😲😲😲😲
Ahh sevgicim 🙈🙈🙈🙈 😅
Bak sen gelsende gelmese de biz seni burada takip ediyoruz
Mehfam Mehfam hergün sevgi menü yazdı mı yazmadı diyor ona göre listede kaydını yapıyor
Namaria Namaria ortaklar yaparken sevgi aktif olmuş mu olmamış mı diyor.aktif olamadığın için kişi sayısına ihtiyacımız olduğu halde seninle kimseyi ortak yapamıyoruz :KK43:
Nikinik Nikinik spor programı için devamlı takip ediyor..
Ben zaten devamlı seni takip halindeyim güncel kilon spor puanların haftalık hedefin ... .yani sen muhtemelen ben nasılsa listede değilim o yüzden takımda şimdilik bir sorun olmaz gibi düşünüp sayfayı ihmal ediyor olabilirsin ama durum hiç de öyle değil :)) o yüzden lütfen kararını dön bize canım 💕

:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
Eline sağlık canım ♥️♥️ teşekkür ederim ayrıca desteklerin için sen 3.mezuniyet için dönene kadar görev tekrar bende ✌️

muhursuzpusula muhursuzpusula Begonya2 Begonya2 tebriklerr kızlar 🤩🤩🤩
aynen canım çok şükür ya zaten diyet değil artık benimki yaşam tarzı o yüzden devam ama eşya topla taşınma derken giremem edemem bildirim yapamam falan kimsenin hakkına girmeyim inşallah :KK19:
düzene koyunca işleri son hedefe odaklanıp koruma mod kaptanım inşallaah :KK200:
:KK60: aynen öyle canım
Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayın🙈şu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum😡😡
Şimdi nasıl oldun canım ?

Nikinik Nikinik spor programını hatırlatmış kızlar bende tablomuzu ekleyeyim yeni gelen kızlar için :halay:

Listeden 1 spor yapıldığında +100 spor puanı ek 2.spor yapıldığında +50 ..3. yapıldığında +50... Diye devam ediyor kızlar 😎😎

Belirtilen dakikalardan az yaparsanız programı tamamlamamış oluyorsunuz 👀 :)

Gün sonunda Nikinik Nikinik etiketli kaç nolu sporu yaptığınızı menünüzde belirtmeyi unutmayınız 🤗

IMG_20210131_194541.jpg

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kaptanm bu hafta orti olmasam olur mu dün yazacaktim unutmuşum

Back
X