Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsın 💓 elbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz 🤭 aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek :KK37::KK14:
Olur mu kuzum can sıkmak. Hepizin zaman zaman anlatıp rahatlamaya ihtiyacımız oluyor. Hayat bu hep güllük gülistanlık değil ki. Bu ara senin sıkıntıların üst üste geldi. Rabbim ferahlatsın inşallah. Dualarım seninle 🙏❤️

Kavuştukk :KK200:

Bu hafta kesin birinciyiz canım ona göre bak :dondurma:
belmayne belmayne gel şu kızlara rakip olalım 😂

Cam bunu daha önce yapmış mıydın?ne kadar zamanda ne kadar değişiklik oldu?
Olsun mühim değil canimm.Amiiin ne guzel candan yazmışsın 💓 elbet gecicek çok şükür çaresiz dertlerimiz yok ama sırayla gelse dertler en azından belki alt edebiliriz 🤭 aynen seninki gibi kızımda aşırı geriyor kesinlikle tamam demez gece 4-5 kere gelir git yatağına yok ya hirpaliyorsun gene inat bıktırdı gerçekten okula yollasam bitecek de işte.. neyse çok sıkıntı konuşup sıkıntı etmeyelim ne de olsa kafa dağıtmaya giriyoruz buralara kimsenin canıni da sıkmayalım herşey düzlüğe geçecek :KK37::KK14:
Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi💜💜

Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazmanız gerekiyor normalde ama buraya geldiniz madem isterseniz bizimle devam edebilirsiniz😊

Aa mersine de yollayabilirler göreve yani :KK200:
tabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))
Ah kuzum sağolasın yakında düzelecek inşaallah 🙏 senin tayinin çıkmış almılaam çok sevindim memleketine mi oldu
inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelim :KK200: çok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım :KK68:
Bence de iyiki bu takımı seçmişsin kuzu 🤗 ❤️
Beni de iyiki kaptancığım davet etmiş Cherry Mom Cherry Mom 😘
Ne güzel dostluklarımız oldu ❤️
değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de:KK19:

Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsin
Bu sporunda DeryaOnDiet DeryaOnDiet arkadaşımız paylaşmıştı 2 gün önce karın bende dün yaptım bu gün bebişi erken uyutursam yaparım
Yap canim hergun inan birkac gundur yaoiyorum farketti biraz.

Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi💜💜
Orticiğim teklifini kabul etmeyi çok isterdim ama benim son zamanlarda biraz yavaş gidiyor malum. O yüzden şöyle bir köşecikte mezuniyete ulaşmaya çalışsam bana yeter🤭

Merhaba takımlara nasıl katılıyoruz bu iş nasıl oluyor acaba 1,2,3,4 diye bir sürü takım var anlayamadım pek bazı yorumları okudum ama
Buyrun katılabilirsiniz aramıza. İlk sayfada kurallar ve bir form var. Doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz. Kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom ayrıntılı bilgi verecektir ❤️

Yaaa saçmalamaa :KK73: ne dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri :D ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler :D :D ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok :D :D kal ve paylaş bizimle aşkım benim :KK36::KK36::KK36:
Ortim menüde kararsız kaldım ama sen okeyliyorsan tamamdır😍
Canım lavaş istedi, daha doğrusu daha farklı şeyler istedi ama diyetime göre ayarlıyorum 🥰😬
lavaş da ekmek ve gerekli bence de ;)
Acıkmaya başladım sanki ortim😂tek öğün beslenmeyi düşünüyordum ama galiba yatmadan havuç salatalık falan atacağım ağzıma😂
yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii ki ;) ben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki :D
Merhaba canım Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım ;)
tabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))

inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelim :KK200: çok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım :KK68:

değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de:KK19:
yaaa bu müthiş ötesi bişeyy :rolleyes:

Yaaa saçmalamaa :KK73: ne dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri :KK70: ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler :KK70: :KK70: ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok :KK70: :KK70: kal ve paylaş bizimle aşkım benim :KK36::KK36::KK36:

lavaş da ekmek ve gerekli bence de :KK66:

yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii ki :KK66: ben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki :KK70:

Merhaba canım Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım :KK66:

yaaa bu müthiş ötesi bişeyy :rolleyes:
Ay ex ortim yiyeceğim yoksa yarına sağ çıkamam😂😂

Aynıntakımda bulunmadık ama ben daha öncede 2-3 kere 4. Takımda yarıştım mezun oldum oradan hatırlıyor olabilirsin
Bu sporunda DeryaOnDiet DeryaOnDiet arkadaşımız paylaşmıştı 2 gün önce karın bende dün yaptım bu gün bebişi erken uyutursam yaparım
Olabilir canım 4. takımda da vekil kaptanlık yaptım. Tuzsuzdan önce.
video zor geldi bana 😅😅 squat yaparken dizlerim acıyor nedense
Yanlış hatırlamıyorsam 30 dk koşu üzerine 1000 zıp ve 30 day fit uygulamasındaki günlük egzersizlerimi yapıyordum, egzersiz yarıda kalmıştı😊
geçmiş olsun 💐

Cumartesi

Hurma detoksu

Aralarda
1 sade nescafe
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi

Su 3lt
spor 6 yapıldı 20dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan hawar hawar
Süpersin 👏🏻👏🏻👏🏻
zorluyor mu, yoksa rahat mısın?

Canım ben daha önce yapmadım
Ama DeryaOnDiet DeryaOnDiet arkadaşımız yapmış ve çok işe yaradığını söyledi karın kasları açısından

Canimm tayinim cikti onun icin duzen kurana kadar giremicem sonra donecegim insallah 🥰💞 sagol kuzum ben de seni ozlicem 🤗

Allah razi olsun Zeynebim çok gecmis olsun bu arada gece kotulemissin ☹️

Cok sagol Nurcum insallah sizlerin de gusel haberlerinizi aliriz 🥰🤲🏻

Reyyanim Allah razı olsun canim benim 💞😍 Rabbim senin de guzel gönlüne göre versin herseyi 💞🤲🏻

Ayy cok sagol canim inan tatli telase olcak ama guzel anneme 80 km aramiz olcak çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰

Canim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin 💞😍
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek 🥰💞

Hayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.🤗❤️
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun😁

:KK19::KK19:aynen öyle canım, herşey düzlüğe çıkacak.:KK14::KK14::KK14::KK14:
😁
13 Şubat Cumartesi

11:30 5 ceviz

17:30 10 kaşık karnabahar yemeği( püre olmuş resmen)
1 su bardağı yoğurt

su 2,5 tamamlarım yatana kadar
1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 kupa yeşil çay
spor 3 mil leslie
8000 adım (leslie yok içinde. 10 bin olur inşallah)
2 numaralı spor yapıldı @Nikinik
Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim🧿🤗
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum😒)
Hoş geldin canım. Keyifli kilo vermeler diliyorum:KK68:
Ama bundan sonra patisserie cıs cıs dememiz lazım. 🙂🥰

Tek rakibimiz Türk Hava Yolları :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünme :KK200:

Back
X