- 23 Mart 2016
- 29.861
- 90.318
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım 1. Gelmemin şerefine sana yemek ısmarlayabilirimBu da spor puanlarına dalıp ocakta unuttuğum bir zamanlar tencere olan ve kuru fasulye olan şey![]()
![]()
![]()
![]()
Yemek değilde tencereyi temizlemek beni öldürdü kol kası yaptım offfKaptanım 1. Gelmemin şerefine sana yemek ısmarlayabilirim![]()
Siteden kaynaklı sanırım bende de olmustuNiye böyle oldu ki
Şimdi de alıntıyı eklenmiyor. Tekrar yazayım
S Suskunhanim
Dün gece nefsime yenik düşüp patlamış mısır yedim ortim
Sabah 30 dk leslie ve 8 dk arkadaşların paylaştığı videoyu yaptm. İnşallah telafi olmuştur
Yarışma için de seni mi kıracağım demiştimoldum olası yarışmayı sevmem ama güzel hatrın için yarışalım bakalım
Menün ve sporun çok güzel ortim.
@Namaria sana yazdıklarım da çıkmamış kuzum. Ağrın masa tenisinden olabilir canım. Sıcak işe yaramadıysa soğuk uygulayabilirsin. Çok geçmiş olsun balım![]()
Etme bulma dünyası ama çabuk buldumOoooo muhteşeeem, niye bozuk olsun tartı vermişsin işte miiss gibi
200 200 gidiyor işte ortim muhteşeeem :) bende cumadan beri 450 gr vermişim
Eeee dün beni yaşlı yaptın şimdi sıra sende![]()
Himm hiç duymamistimCanımcım 2 lt sıcak su içmek gerekiyormuş hurma diyetindeonu dediydim
![]()
Ya bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bariYemek değilde tencereyi temizlemek beni öldürdü kol kası yaptım offf![]()
Ya ben de bir heves çıktım meydane ama kimle yarışıyoruz bilmiyorum.Siteden kaynaklı sanırım bende de olmustu![]()
muhursuzpusula size mi meydan okumuştum
Allah'ım yaşlılık hatırlamıyorum da
Olsun yenilsek bile kaybedeni yok yarışın @belmaynecim
Etme bulma dünyası ama çabuk buldum
Himm hiç duymamistim
balpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldihiçbir şey tesadüf değil canım ben de regl oldum eksideyim çünkü güzel beslendik
canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederim
ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))
Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyor![]()
Sevgi'm sen hele bı gel, kaynasirsinsenin gibi muhabbeti hoş bı insanın kaynasmamasi mümkün mü
sadece burda biraz zaman gecirmen gerekli
![]()
Canım hiç öyle düşünme gözün eskileride aramasın. Listeler devamlı değişiyor malum
Bugün ekibe yeni gelen bir üye bile ekiple çok güzel anlaşıp kaynaşıyorzaten ortak konumuz belli diyet spor menüler günlük faaliyetler ... Bunları konuşmak bile yeter
![]()
Yarın sabah yazayım olur canımmbirsevgi cuma günü kg bildirmedin ya sonra yazdınmı ? Güncelde nedir durum
@Kendinin en iyi hali ol canım senin kilon neymiş hangisi doğruymuş :)) değiştireyim olmadı
Yaa iyi hatırlattın kızlar ben size yazacaktım unuttum normalde bende hiç regli ağrısı olmazdı ama maalesef spiral olduğundan beri ağrılı oluyor.. neyse benim birde migren var biliyorsunuz ikisi eş zamanlı geliyorAlıntıları yanlış yapmışımValla son ayların en sancılı regl dönemini yaşıyorum kızlar o yüzden spor yapmıyorum ama salı günü bomba gibi gelirim
![]()
![]()
Yaa off sorma koku sindi çıkmıyorYa bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bari![]()
Kaptanım tencereye su koyup kaynatıp içine bulaşık makinesi tableti atıp onunla beraber kaynatmaya devam etmek yanık tencereleri çok rahat temizliyormuş ovalamaya falan gerek kalmıyormuşYemek değilde tencereyi temizlemek beni öldürdü kol kası yaptım offf![]()
Şuan ağlayabilirimKaptanım tencereye su koyup kaynatıp içine bulaşık makinesi tableti atıp onunla beraber kaynatmaya devam etmek yanık tencereleri çok rahat temizliyormuş ovalamaya falan gerek kalmıyormuşçok erken görmüşüm mesajını ama aklında bulunsun tüm arladaşlarımın
![]()
Evet ben kızlara hep yazardım regl sancısının en iyi çözümü magnezyumYaa iyi hatırlattın kızlar ben size yazacaktım unuttum normalde bende hiç regli ağrısı olmazdı ama maalesef spiral olduğundan beri ağrılı oluyor.. neyse benim birde migren var biliyorsunuz ikisi eş zamanlı geliyornörologum bana magnezyum vermişti bu dönemde full kullan diye bende hep aksatmıştım. İlk defa bu regli dönemimde düzenli kullandım ne baş ağrısı ne karın ağrısı var
magnezyum etki etmiş olmalı sizlerinde aklında bulunsun
![]()
Kokusunun geçmesi için de deneyebilirsin kaptanım benceŞuan ağlayabilirimcidden mi
test etmek için tekrar yakasım geldi
![]()
Tarçın karanfil falan kaynatırsan faydası olur belki kokuya canımYaa off sorma koku sindi çıkmıyor![]()
Tencere telleye telleye kurtuldu ama kolum sakat kaldı bu seferde![]()
Ya migrenle eş zamanlı işe yaraması beni çok mutlu etti valla o kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim bundan sonra eksik etmemEvet ben kızlara hep yazardım regl sancısının en iyi çözümü magnezyum![]()
Walla canım elimden geldiğince dikkat ettim bu gün
Şifa olsun inşallahYa migrenle eş zamanlı işe yaraması beni çok mutlu etti valla o kadar hızlı etki edeceğini düşünmemiştim bundan sonra eksik etmem![]()
İnşallahŞifa olsun inşallah
canım spor puanlarını biz mi hesaplıyoruz?
HarikasınnnKızlar 15 bin adım oldu odamın içinde 5 bin daha hedefimsağlık sorunu,dinlenme günü vs olur da dışarı soğuk bugün yürüyüş yok diyenin burnuna pıt yaparım hee
![]()