• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar benim sporla cok aram yok ya yürüyorum ya da 20dk cardio yapiyorum onu da 10dk 10dk set halinde yapiyorum. Faydasi olur mu sizce 10 10 bosa yapmayim olmaz derseniz 😂
Faydasi olmaz mi huc canim. Az mi 20 dakika. Super.

12 subat
2 kasik yogurt
2 kasik gevrek
Yesil cay

14.00
Evden cikmadan dünden ayirdigim pastamin yarisini yedim yarisini esime biraktim🤭

Arada
nescafe
1 kare bitter

Aksam
1.5 kepce mercimek corbasi
1 parca tavuk
1 kepce etli nohut yemegi
Yesil salata

Gun icinde
2 form cay
Su 2lt
Spor malesef

Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet @_Reyyan
Menun aile ziyaretine ragmen hic de kitu degil ortim. Afiyet olsun

İnşallah 🤲
Canım 1.sayfadaki puan tablosuna göre yapabilen hesaplıyor benim için baya pratik oluyor kızlardan rica ettim coğunluk öyle yazıyor sağolsunlar
Allah allah 3 kere baktım göremedim :-) şimdi buldum yarından itibaren hesaplar yazarım canım 🤗🤗

Şuan ağlayabilirim 😢 cidden mi 👀 test etmek için tekrar yakasım geldi 😅😅😅😅
Ya ben de aynı şeyi söyleyecektim ama biraz geç oldu🙈
Toz çamaşır deterjanı ya da bulaşık elde yıkama deterjanı da oluyor. Ama ben toz çamaşır deterjanını denemiştim etkili oluyor. Aklıma geç geldi söylemek 🙃

14 Ocak pazar
Sabah 09:30
1 yumurta 2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates

ara
Yarım ayva
1 avuç fıstık
Yarım elma ( bunları ara ara yedim)

akşam 17:00
1 kase yeşil mercimekli kabak
3 midye ( eşim yaptı çok ısrar edince yedim)
1 dilim uno denge

ara
1 avuç beyaz leblebi
2 ceviz

su 2,5 lt
Spor bu günlük yok
Toplam 6000 adım anca oldu

Nikinik Nikinik
@_Reyyan
Bugunu kurtardik cok şükür 🙈😂 afiyet olsun bol eksi olsun 🤗

Kaptancım 2009 şubatta yazmış ve çarşamba da online olmuş bir 5.takım üyesine mesaj atıp tekrar davet ettim gelir inşallah :KK36:
Nasıl yani kuzum:KK70:hiç bir talebi yokken mi nasıl anladın online olduğunu nerden gözünü kestirdin davet etttin hiç birşey anlamadım :confused::KK70:

Nasıl yani kuzum:KK70:hiç bir talebi yokken mi nasıl anladın online olduğunu nerden gözünü kestirdin davet etttin hiç birşey anlamadım :confused::KK70:
119. sayfadaydım işte, bu çarşamba online olmuş ;) fotoğrafın üstüne imleci getirince gördüm,güncel kilo hedef kilo yazmış,belki tekrar katılır diye ;)

Back
X