Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik Nikinik kuzum troll birinin açtığı konuya cevap yazıp kibar olmasını beklemişsin, bunlar sevgilisinden patronundan azar yiyip tanımadıklarından hıncını çıkaran insanlar kuzum o yüzden anlam veremezsin ben kibardım niye kükredi diye :KK70: boş anlamsız insanlar boşver kuzum :KK66:
Ahaha 😂😂 kufure cok karisiyim gorduysem duyduysam duramam ya o anlamaz zaten anlayacak potansiyeli olan oyle seyler yazmaz 😂

Ajan gibisin ya 😂 119. Sayfada napiyordun
canım gidebildiğim kadar gidicem :D değişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün :D :D

canım gidebildiğim kadar gidicem :KK70: değişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün :KK70: :KK70:
Ay oku oku biter mi ben bazen siz konusuyorsunuz kaciriyorum onu bile okuyamiyorum 😂

canım gidebildiğim kadar gidicem :KK70: değişik menü fikirleri filan buluyorum, çoğu şey aynı abi işte kilo vermek hayatımı yaşamak istediğimi giymek istiyorum gibi. Beslenme koçluğu da düşünüyorum o yüzden ne yaşamış insanlar diye ders kitabı gibi düşün :KK70: :KK70:
Ya diyorum işte bilim kadını. 😂😂

Yaa iyi hatırlattın kızlar ben size yazacaktım unuttum normalde bende hiç regli ağrısı olmazdı ama maalesef spiral olduğundan beri ağrılı oluyor.. neyse benim birde migren var biliyorsunuz ikisi eş zamanlı geliyor 🤯🤯 nörologum bana magnezyum vermişti bu dönemde full kullan diye bende hep aksatmıştım. İlk defa bu regli dönemimde düzenli kullandım ne baş ağrısı ne karın ağrısı var :rolleyes: magnezyum etki etmiş olmalı sizlerinde aklında bulunsun 🤩
Ne o hap falan mı 🧐

Back
X