Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim nerdesin S Suskunhanim kızıştı buralar🤩
Ne yapsak ne etsek bu hafta. :rolleyes:
Aboo bunu şimdi gördüm🙈 keşke cigkofteleri gommeden görseydim😅kızıştı derken kim ne diyo ,dalalim hemen😂😂
(Dün akşam komşu çiğköfte getirmişti yemwmistim,kahvaltıda yerim diye, soğuk soğuk canım istemedi kahvaltıda 5 gibi 5 tane yedim çok olmuş müdür?bol marul ve 2 bardak ayran.su saat oldu hala tokum😂normalde açlıktan kivranirdim.Kendimi kötü hissettim tok olunca😅)

Alıntıları yanlış yapmışım😂😂 Valla son ayların en sancılı regl dönemini yaşıyorum kızlar o yüzden spor yapmıyorum ama salı günü bomba gibi gelirim 💪🏻💪🏻 😍😍
Leslie iyi gelebilir canım kaslarını rahatlatır biraz
Yaa off sorma koku sindi çıkmıyor 🤯
Tencere telleye telleye kurtuldu ama kolum sakat kaldı bu seferde 😅😅
Aboo neler olmuş burda🙊 ya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki😂😂
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın💜
Kaptanım tencereye su koyup kaynatıp içine bulaşık makinesi tableti atıp onunla beraber kaynatmaya devam etmek yanık tencereleri çok rahat temizliyormuş ovalamaya falan gerek kalmıyormuş😂😂çok erken görmüşüm mesajını ama aklında bulunsun tüm arladaşlarımın😂😂
Ekran görüntüsü aldım😅sen denedin mi hiç canim

Oyyy ortİm naptın yaptın mı sporu.
ben bugün az yapabildim güne geç başlayınca,uyuşukluk bi gitmedi üstümden😁😁

Kaptanım günahımı almışın ama ben çoktaaan yataktan çıkıp koltuğa uzanmıştım o sıralarda.🤗🤗
Yaaa painnnn :KK70:
Gözümde öyle bir canlanıyorsun kii üstünde sabahlık dağınık saçlar ağzında sigara çocukların önüne 1 tabak cornflex :-) annneee ev yanıyooor yansın oğlum bi ara söndürürüm :KK14: :KK48::KK48::KK48::KK48:

Aboo neler olmuş burda🙊 ya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki😂😂
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın💜
Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş :işsiz::KK48:

Teşekkür ederim canım seninde var mıydı şıppadanak tencereyi temizleyecek bir önerin zira ben hariç herkes biliyormuş :işsiz::KK48:
Olmaz miii :KK70: :KK70: :KK70: karbonat serpip üzerine sirke döküp kaynatiyorsun😂😂 ama iki kere denedim, illa tellemek gerekti devamında.O yüzden kızlarınki aklımızda olsun😂

Ya bir de pis kokar fasulye yanığı. Tencereyi kurtarabildin mi bari 🥴

Ya ben de bir heves çıktım meydane ama kimle yarışıyoruz bilmiyorum. 😂😂
Valla ben de muhursuzpusula muhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum😅 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında😂😂 burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır😂😂

Aksam spora başladım (Leslie bosted) 20 dk sonra kızım uykum geldi dedi😭 gelmezdi aslında ama anası zayıflayacak ya😅şimdi sizinle yazisirken 10000 adımı ve 1000 zıp i tamamlayıp yaticim, 8.30da dersim var,çocukları uyandıracak biri lazım😂 muhtemelen hepsi yataktan katılacak derse😭

Aksam spora başladım (Leslie bosted) 20 dk sonra kızım uykum geldi dedi😭 gelmezdi aslında ama anası zayıflayacak ya😅şimdi sizinle yazisirken 10000 adımı ve 1000 zıp i tamamlayıp yaticim, 8.30da dersim var,çocukları uyandıracak biri lazım😂 muhtemelen hepsi yataktan katılacak derse😭
Yaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğluna 😜 😂

Yaaa painnnn :KK70:
Gözümde öyle bir canlanıyorsun kii üstünde sabahlık dağınık saçlar ağzında sigara çocukların önüne 1 tabak cornflex :-) annneee ev yanıyooor yansın oğlum bi ara söndürürüm :KK14: :KK48::KK48::KK48::KK48:
Ahahahayyyy diyor ya koltuğa uzandım günahımı alıyosunuzzz
Valla ben de muhursuzpusula muhursuzpusula diye hatırlıyorum ama cevap verdiyse kacirdiysam bilemiyorum😅 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i de gözüme kestiriyorum aslında😂😂 burda bir iki donet görseli artık mi tamamdır😂😂
hahaha :D aklımdan çıkmıyor ki resim atsan farketmez :D :D

14 Şubat Pazar

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 wasa, birkaç çatal ev yapımı ajvar, maydanoz, turp, biraz havuç, beyaz lahana

Ara
2 ceviz, 1 dilim fırında bal kabağı(sade)

17. 00
1 tabak bezelye yemeği, salata, 1 kaşık şekersiz üzüm marmelatı

Su:2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 30 dk leslie +8 dk tabata
Toplam 69 puan

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim @_Reyyan
Yine muhteşem bı menü😍😍aslan ortim💜
Yaaa cidden nasıl idare ediyorsun maşallah canım sana yarında artık ders arasında mı olur ne olur bilemedim ders sırasında çocuklara ödev kitle kaç oğluna 😜 😂
Allah bı kolaylık veriyor hamd olsun🥰 spor saati hadi kalkın diyorum,hep birlikte tepiniyoruz😂
Kızım bakicida olur zaten,oğlum da idare ediyor
Zaten onlar ortak :KK48: :KK48: :KK48:
Abooo desene bu hafta savaş var😂😂
belmayne belmayne balım napsak ne yemesem ne icmesek de geçsek bu kızları😅

Back
X