Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha önce hiç yapmadım yeşil mercimek yemeği 🙈
Tavuğumda var aslında fırına tavuk sürebilirm yanına bulgur pilavıyla
Bide tarhana çorba yapayım

Yarın markete gidersek kalan günleri sebze ağırlıklı geçirmek istiyorum 79ları görmek istiyorum en geç 2 haftaya 🤲
Aaa eksik kalmissin bi lezzetten 😁 ozellikle eristeli yesil mercimek yemegi cok guzel oluyor bazen yemek gibi bazen corba gibi yaparim ben. Diyette oldugumdan beri kendiminkini ayirir eristeyi oyle koyarim. Tavsiye ederim 🤗

12:30 1 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

15:00 1 elma, 1 kase yogurt

18:30 1 tabak kuru fasulye, 2 kasik pirinc pilavi, tursu

su:3 litre
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam balpamuk balpamuk
Orticim menün çok iyi. Keşke spor da yapabilsek.🙈 Bir şey diyemiyorum çünkü ben de yapamıyorum bu aralar.🤷🏻‍♀️😕

Girdin artık radara 😂😂
Bu hafta yandın 🤭🤭

Merhaba kızlar. Hoş geldiniz aramıza. Sağlıkla ulaşalım inşallah istediğimiz kiloya ❤️❤️
Hoşbuldum Canım😍
Hosbuldummm sende hosgeldinnn 🥰
Hoşbuldukk inşallah🥰
Evde hiç sebze yok 🥺 bu gün alışverişe çıkacaktık arabayı sanayiye bırakmış eşim yarın alacakmış
Yemek napsam bilmiyorm
Kuru biber , patlıcan varsa onu yap Canım. Ben geçen kıymalı yaptım enfes oldu. Eşim sebze kurusunu ağzına koymaz normalde kıymalı olunca bayıla bayıla yedi😄

Yeşil mercimek aşırı severim ben ya bazen canım çok çeker öylesine haşlar yerim. Eskiden hiç yemezdim çok kötü gelirdi sonradan aşık oldum 🙈🙈
Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerde 😂 A101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu🤣 Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem:KK70:
Aaa eksik kalmissin bi lezzetten 😁 ozellikle eristeli yesil mercimek yemegi cok guzel oluyor bazen yemek gibi bazen corba gibi yaparim ben. Diyette oldugumdan beri kendiminkini ayirir eristeyi oyle koyarim. Tavsiye ederim 🤗
Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bak 😋 Bugün değil belki ama yarın yapacam:kk77:

Aynı şey bende kereviz için söz konusuydu. Eskiden hiç sevmezdim sonra çok sevdim. Ama bu sevgiyi fazla abarttım geçenlerde 😂 A101 3liraya düşmüştü kilosu. Kaç kilo aldım bilmiyorum gözüm döndü herhal. 5 kiloluk koca tencere doldu🤣 Bi hafta her gün kereviz yemek zorunda kalmıştım. Artık daha bi dahaki seneye kadar ağzıma sürmem:KK70:

Ben de bayılırım yeşil mercimeğe. Canım istedi bak 😋 Bugün değil belki ama yarın yapacam:kk77:
Ayy kerevizin bin bir türlü halini denedim hiç yiyemiyorum sadece kayın validem yaptığında yiyebiliyorum :)

Merhaba kizlar hepinize guzel haftalar diliyorum Nikinik Nikinik yönlendirdi 🤗 araniza katilabilirim umarim.
Ismim Gül Su 26 yasindayim evliyim 1 oglum var 2 yasinda 60 ile hamile kaldim 85 ile dogum yaltim oglum kisa sure emdi meme reddinden dolayi cok mucadele versemde birakti ve bende fazlaliklarimdan kurtulma cabasina girip 58 kiloya dustum hersey harikaydi taaa kii calismaya baslamamla o kara günler basladi 10 kilo dan fazlasini aldim eminin net guncel kilomu bilmihorum ama bacaklarim kapali yuruyemiyorum artik 😢 acinasi haldeyim ee zayifken benim ayiyogi pesimden ayrilmiyodu simdi kanka olduk resmen uzun zamandir aklimda vermek ama su bogazimi nefsimi bir turlu tutamiyorum dedim bu is bole olmazz benim diyet friends bulmam lazim iste burdayim
Ad: Gül Su
Yas: 26
Boy: 165
Kilo: tahmini 72 falan aksam tartima pil alacagim
Hedef: asil hedef 55 ama ufak hedefler koyuyorum hep kendime
Medeni durum: evli
Meslek: Yönetim Kurulu Yardimcisi
Cocuk: 1
Daha once bir takima dahil oldun mu? : hayir keske
Kilo alma nedeni: burda bir personel var yiyip yiyip kilo almayan cinsten beraber yemege cikalim caya cikalim diye diye sistim.
Saglik sorunu : cok sukur dusuk tansiyon disinda birseyim yok
Kilo verme nedeni: niye kilolu olayim ki cocugun enerjisine yetisemiyorum.
Merhaba Gül Su hoşgeldin ❤️
Çalışma hayatına başlayınca kilo verilir nasıl Kipa aldın diyecektim kiiii kilo alma nedenini altta okuyana kadar 😢 arkadaş çok çok fazla etkiliyor hak veriyorum. Ama mutlaka önüne bir set koyman lazım ya iradenle set koyacaksın yada samimi arkaşın ise ben bunları yedikten sonra mutsuz oluyorum beni en azından yönlendirme / teklif etme demelisin 🙈 hafta sonu evde diyet yapsan haftanın 5 günü yine aynı şeylere maruz kalacaksın 😔

Daha önce çok güzel kilo vermiş bir kere o bedeni yaşamışsın şuanki rahatsızlığın muhtemelen ondan eminim yine yapacaksın ve bu sefer bizlerle daha kolay olacak inşallah ❤️❤️

Benim ismimde Esra, takım kaptanıyım 34 yaşındayım bir oğlum var 4 yaşında.
Tekrar aramıza hoşgeldin 🤗

Kızlar az önce eşime waffle yaptım :(
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse :( ) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .

Kızlar az önce eşime waffle yaptım :KK43:
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse :KK43: ) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlar😄 Diyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum🤪

Ooooo wawww baya yemişsin. :D Tarif alabilir miyim benim de pek aram yok onunla. Çocukken annem yapardı patatesle ben hangisi patates hangisi kereviz uğraşa uğraşa ayırırdım :D

Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlar😄 Diyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum🤪
Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdı :D
Dün dedim artk hani biz senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyette destek olacaktık bu ne dedim ya :D

Kızlar az önce eşime waffle yaptım :KK43:
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse :KK43: ) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .
Ben de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor:rolleyes:
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler :rolleyes:

Back
X