Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlar hepinize guzel haftalar diliyorum Nikinik Nikinik yönlendirdi 🤗 araniza katilabilirim umarim.
Ismim Gül Su 26 yasindayim evliyim 1 oglum var 2 yasinda 60 ile hamile kaldim 85 ile dogum yaltim oglum kisa sure emdi meme reddinden dolayi cok mucadele versemde birakti ve bende fazlaliklarimdan kurtulma cabasina girip 58 kiloya dustum hersey harikaydi taaa kii calismaya baslamamla o kara günler basladi 10 kilo dan fazlasini aldim eminin net guncel kilomu bilmihorum ama bacaklarim kapali yuruyemiyorum artik 😢 acinasi haldeyim ee zayifken benim ayiyogi pesimden ayrilmiyodu simdi kanka olduk resmen uzun zamandir aklimda vermek ama su bogazimi nefsimi bir turlu tutamiyorum dedim bu is bole olmazz benim diyet friends bulmam lazim iste burdayim
Ad: Gül Su
Yas: 26
Boy: 165
Kilo: tahmini 72 falan aksam tartima pil alacagim
Hedef: asil hedef 55 ama ufak hedefler koyuyorum hep kendime
Medeni durum: evli
Meslek: Yönetim Kurulu Yardimcisi
Cocuk: 1
Daha once bir takima dahil oldun mu? : hayir keske
Kilo alma nedeni: burda bir personel var yiyip yiyip kilo almayan cinsten beraber yemege cikalim caya cikalim diye diye sistim.
Saglik sorunu : cok sukur dusuk tansiyon disinda birseyim yok
Kilo verme nedeni: niye kilolu olayim ki cocugun enerjisine yetisemiyorum.
Selam Gul Su , hosgeldin. Insallah hep beraber kilolaru verip eriyelim 😉

Aynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık🙈🙈

En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl olunca🙈🙈 en iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef 🙈🙈
Ilk gunler zor olur canim. Masallah iradene. Ben her 3-4 saatte yiyorum bazen 3 saat beklemek zor geliyor 🤪

Kızlar kereviz muhabbeti dönmüş ben de sonradan tanıyıp aşık olanlardanım ❤️
Bir tarif de ben vereyim size. Çeşit olsun

Kanalıma hoş geldiniz 😂😂
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.

Kanalıma hoş geldiniz 😂😂
PORTAKALLI KEREVİZ
-1 Adet soğanı zeytin yağında kavuruyoruz. (Normalde fazla kavurmam soğanı ama kerevize biraz kavurmak yakışıyor)
-Bir kaba iki mandalina ya da bir büyük portakal sıkıyoruz. Kerevizleri o kaba doğrayıp harmanlıyoruz. (böylelikle hem biraz marine olmuş oluyor hem de kararmıyor) Tuzunu da üzerine ekleyip suyuyla birlikte tencereye koyuyoruz. Bu kadar.
-eğer suyu azalırsa biraz daha portakal ya da mandalina suyu ya da normal su ekleyebilirsiniz. Biz ailecek biraz susuz seviyoruz.
Seviyeler bitince denerim inşallah teşekkürler 🤗🤗 şimdi meyve yasak :))

Aynen acıktıkça yeşil çay içeceğim artık🙈🙈

En erken 17:30 diyordu ben duramadım. Evde de baya cıss var gözüm kayıyor regl olunca🙈🙈 en iyisi yiyim gitsin dedim. Tek öğün canım başka yok maalesef 🙈🙈
İyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyi

Kanalıma hoş geldiniz 😂😂
PORTAKALLI KEREVİZ
Ben bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canim:KK68:

canım tebrik ederim :KK66:

tabiii benim gibi bakla böreğin üstüne içilmezse işe yarar kaptanım :KK70:

sadece kiraz sapı mı demliyordun canım?
Allah seni napmasin börek yanına mi yaptın 🤭 kuzum ben zaten iki gunde bı yeşilçay içiyordum tartı günleri öncesinde sabahtan kirazsapini 1.5 bardak su ile kaynatıp sonra içine yeşilçay koyup 1 dk da beraber kaynatiyordm ciddi ödem bosaltiyordu

Canım ek bir şey yazan olmayınca ben 4 olarak ekledim listeye
Tamam canım tekrar bi denicem bakalım akşama şimdi baya yorgunum :))menü yazdıktan sonra ek spor yapınca nerden yazıyoruz. Ben menü yazmayı unuturum pek alışık değilim aklıma gelir gelmez yazıyorum 😅😅
İyi yapmışsın aç olunca onları yemektense normal öğününü ye daha iyi
Aynen canım bakalım yarın akşama kadar nasıl geçecek 🙈

Hoşgeldin Canım, ben de bugün katıldım takıma😍

Mathilda03 Mathilda03 YaparsinMinii YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz 🥰

Kızlar az önce eşime waffle yaptım :KK43:
Kendime de kahve ve meyve hazırladım :)
Sizde nasıl oluyor bu diyet süreçlerinde eşiniz size destek oluyor mu ? :) benim ki olmaya çalışıyor ama çok yemek seçiyor begenmeyince (sebze hiç yemez neredeyse :KK43: ) bu beni çok yıpratıyor off her gün ona ayrı yemek düşünmekten delircem .

Bizim de yemeklerimiz ayrıdır malesef. Ortak yemeklerimiz sadece etli olanlar😄 Diyet yaparken de destek ise sözlü sadece. Ben ne zaman diyete başlasam adamın iştahı açılıyor. Dün marketten gelirken 3 ekmek almış misal ve ben ekmek yemiyorum🤪

Aynen bizimki de yemediği kadar yedi almadığı kadar aldı yığdı eve yığdı :KK70:
Dün dedim artk hani biz senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyette destek olacaktık bu ne dedim ya :KK70:

Ben de ayrı yapıyorum çoğunlukla. Oğlanla eşime ayrı, en küçüklere ayrı, kızıma ayrı kendime ayrı ömrüm mutfakta geçiyor:rolleyes:
Çocuk olduğu için mecbur kurabiye poğaça vs de yapılıyor. Yoksa abur cubur istiyorlar. Öyle nefs savaşıyla geçiyor günler :rolleyes:

Ay kardeşiiim valla dün gece pizza söyledi ben yemedim mideme dokunuyor dedim yoksa daha da ısrar ediyor :) ben üşenmem yemek konusunda ama çok sıkılıyorum çok yorgun oluyorum eşim hemen yemek söyleyelim diyor :KK43: dışardan yiyebileceğim çok az şey var bunu bildiği halde

Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.

Benim eşimde aynı
Sebze 0 üstelik birde oğlum var o da hamurcu
eşim etçi oğlum hamurcu ben sebzeci :olamaz: Ama eşim beni ayartmaya çalışmaz yemek seçer o ayrı bende ona saygı duyuyorum artık yapacak bir şey yok :)i
çok canı isterse arada kendine göre bir kaç dilim tatlı alır çayıyla yer bana teklif bile etmez yer misin alayım mı falan diye başta öyle anlaştık çünkü bana yaptırmada, yemem için teklifte etme kendine al sessizce ye kalk demiştim :KK70: 1.5 yıldır böyleyiz :) sende eşinle anlaş mutlaka bak emek sarfediyorum beni üzme de :)

Benim esim cok sukur sebze yer yemek secmez ama cay yani hic eksik kalmaz ya tatli ya kuruyemis ya cips bi o kadar da zayiftir 😁 onu da kısıtlamak istemiyorum ben yiyemiyorum bari o yesin 😇

Kızlar Allah yardımcınız olsun:KK19:, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı🧿🧿🧿🧿

Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.

Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı😔

Tamam canım tekrar bi denicem bakalım akşama şimdi baya yorgunum :))menü yazdıktan sonra ek spor yapınca nerden yazıyoruz. Ben menü yazmayı unuturum pek alışık değilim aklıma gelir gelmez yazıyorum 😅😅

Aynen canım bakalım yarın akşama kadar nasıl geçecek 🙈
😔 Ay zor ya Allah yardımcın olsun

Eklemeler de yine aynı menü spor sayfasından canım

Mathilda03 Mathilda03 YaparsinMinii YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz 🥰

Kızlar Allah yardımcınız olsun:KK19:, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı🧿🧿🧿🧿

Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.

Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı😔
Benim 3 numara da hiç bişey yemez havayla besleniyor sanki🤦‍♀️ Kızım da çok seçer 5 tane ancadır yedikleri. Eşimle büyük oğlan sebze yemez. Hepsinin ortak yediği mercimek köfte var. Haftada 2 kere mercimek köfte yaparım ben de :-)

Back
X