Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 Şubat 2021

8:00 2 bardak sirkeli su

10:30 sade türk kahvesi

15:30 10 kaşık nohut 6-7 kaşık bulgur pilavı

17:00 sade tükr kahvesi

akşam açlık hissedince yeşil çay içerim

su: 2,5 litre

spor 3 mil leslie= 67,5 puan
200 ip atlama= 40 puan
100 jumping jack= 20 puan
Toplam: 127,5 puan
Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer

2 numaralı spor yapıldı Nikinik Nikinik
Canım maşallah yine çok güzel bir spor ve menüyle gelmişin.
ama bu diyet çok uzun zaman sürmeyecek demi, detox gibi çünkü.

@Mathilda03 YaparsinMinii YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz 🥰

Kızlar Allah yardımcınız olsun:KK19:, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı🧿🧿🧿🧿

Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.

Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı😔
Çocuklar genelde öyle galiba düzgence yemek yemeye başlamaları 7 8 yaş🙈 öncesi hep makarna patates pilav kurabiye poğaça kek 🙄

Ama eşine de ayrı acıdım şuan 😂😂😂😂 ben olsam hayatta karışmazdım hâlâ karışıyorsa yine iyi 😂😂

Canım maşallah yine çok güzel bir spor ve menüyle gelmişin.
ama bu diyet çok uzun zaman sürmeyecek demi, detox gibi çünkü.
Bu kısaltılmış hali canım uzundu normalde. Bu yılki 11 Nisanda karaciğer temizliği yapılacak sonra Ramazan var Ramazandan sonra da devam edecekler ama benim hedefim karaciğer temizliği sanırım bitiririm.

Benim 3 numara da hiç bişey yemez havayla besleniyor sanki🤦‍♀️ Kızım da çok seçer 5 tane ancadır yedikleri. Eşimle büyük oğlan sebze yemez. Hepsinin ortak yediği mercimek köfte var. Haftada 2 kere mercimek köfte yaparım ben de :-)
Oy oy oy ne zor ya. Normal kadınlar için bile zorsa benim başaramamam normal yani.🤕
Çocuklar genelde öyle galiba düzgence yemek yemeye başlamaları 7 8 yaş🙈 öncesi hep makarna patates pilav kurabiye poğaça kek 🙄

Ama eşine de ayrı acıdım şuan 😂😂😂😂 ben olsam hayatta karışmazdım hâlâ karışıyorsa yine iyi 😂😂
Ya meyvelerin bile tadını bilmiyor. 2 yaşına kadar ne güzel herşeyi yedirmiştim. Sonra bıraktı teker teker. Hala daha dönem dönem en sevdiği şeyleri bırakıyor.😳

Eşimde artık önce göz ucuyla bakıyor, ben yemeyi abartırsam karışayım mı şimdi diye soruyor😂😂😂

Kızlar çalışma masası alıcam iki tane model arasında kaldım linklerini paylaşıyorum bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum.:KK52:

Birincisi çok şıkmış canım. Kullanış açısından da daha rahat olur bence.

Oy oy oy ne zor ya. Normal kadınlar için bile zorsa benim başaramamam normal yani.🤕

Ya meyvelerin bile tadını bilmiyor. 2 yaşına kadar ne güzel herşeyi yedirmiştim. Sonra bıraktı teker teker. Hala daha dönem dönem en sevdiği şeyleri bırakıyor.😳

Eşimde artık önce göz ucuyla bakıyor, ben yemeyi abartırsam karışayım mı şimdi diye soruyor😂😂😂
Benimki de öyle canım. 2 yaşından sonra seçici oluyorlar. Değişiyor ama zevkleri sürekli. Peyniri ağzına sürmez mesela. Ancak omletin içinde. Zamanla alıştılar inşallah 🤷‍♀️

@Mathilda03 YaparsinMinii YaparsinMinii ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz 🥰

Kızlar Allah yardımcınız olsun:KK19:, zaten diyetin verdiği bir yorgunluk ve heran aç olma durumunda çeşit çeşit yemek hazırlamak büyük başarı🧿🧿🧿🧿

Ben de çocuklara ayrı hazırlamak zorunda kalıyorum ama diyetten bağımsız bu durum, küçük olan sağolsun doğrudüzgün bişey yemez.

Ben eşimi tembihlerim destek olması için ve o da ben kaçamak yapacakken anında müdahale edip önümden almaya çalışır ve o anda benim şalterlerim atar. “şuan karışma“ “şuan istemiyorum desteğini” diye bir kriz yaratırım, küserim filan. Aradan 1 saat geçince de niye izin verdin diye ikinci bir kriz. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Amaaaaan keşke metabolizmam makine gibi çalışsaydı da bütün bunlara gerek kalmasaydı😔
Ya adamın günahı ne 😂😂
Karışsa dert karışmasa dert 😂😂

Benimki de öyle canım. 2 yaşından sonra seçici oluyorlar. Değişiyor ama zevkleri sürekli. Peyniri ağzına sürmez mesela. Ancak omletin içinde. Zamanla alıştılar inşallah 🤷‍♀️
İnşallah canım, çevreden böyle duyunca rahatladım ben de biraz. Büyük olanı sağolsun bebeklikten bu yana hiç zorluk çıkarmamıştı. İkinci öyle olmayınca şaşırdım kaldım.

Ben bir kere denemistim bunu icine biraz kereviz sapi da koymustum. Saptan midir nedir sevmemiştim. Bir de boyle deneyim tesekkurler canim:KK68:
Her türlü otu yerim ebegümeci dahil 😂😂
Ama kereviz sapı ı ıhh. O yenmek için yaratılmamış bence. Başka bir şey için ama bilmiyorum ne 😂😂

Bi tırsmadım değil şimdi ben de karışsam mı karışmasam mı diye :17:

sen anormal kadın mısın valla tembelliğin kitabını yazarım ama başa gelince çekiliyor :-)

Ay bak o konuda da dertliyim sorma bizimkinin sevdiği bir şeyi yaparım mesela o hafta yemeyeceği tutar . Bana kalır yaptığım şey o zamanda çöpe gitmesin diye çok yediğim olmuştur.
Ay ona ben de gıcığım. Sorar yaparım sonra yemez bana kalır. Kavga çıkartırım. 😂😂
Benim eşimde aynı
Sebze 0 üstelik birde oğlum var o da hamurcu
eşim etçi oğlum hamurcu ben sebzeci :olamaz: Ama eşim beni ayartmaya çalışmaz yemek seçer o ayrı bende ona saygı duyuyorum artık yapacak bir şey yok :)i
çok canı isterse arada kendine göre bir kaç dilim tatlı alır çayıyla yer bana teklif bile etmez yer misin alayım mı falan diye başta öyle anlaştık çünkü bana yaptırmada, yemem için teklifte etme kendine al sessizce ye kalk demiştim :KK70: 1.5 yıldır böyleyiz :) sende eşinle anlaş mutlaka bak emek sarfediyorum beni üzme de :)
Benimki de gizli gizli yiyor canım çekmesin diye ona daha çok gıcık oluyorum çünkü açık mutfak bizim. Zaten görüyorum her şeyi😂 Dedim yiyeceksen ortada ye ama bazı şeyler hariç. Mesela patlamış mısır😂 baklavaya böreğe dayanırım.ona dayanamıyorum 🤷‍♀️
Tavuk iptal eşim dışardan ısmarlıcakmş 🤪 aklıma hep lavaşlı ekmekli şeyler geliyor 😬😬😬
Ya dünyada ne güzel yemekler var 😋😂
Bizimki de tam imtihan 🥴

Hoşbuldum Canım🥰
Ooooo wawww baya yemişsin. :KK70: Tarif alabilir miyim benim de pek aram yok onunla. Çocukken annem yapardı patatesle ben hangisi patates hangisi kereviz uğraşa uğraşa ayırırdım :KK70:
Nefis yemek tarifinden bakarak bazen portakallı bazen de klasik anne usulü yapıyorum. Soğanı kavurup, salça ekliyom. Sonra kerevizleri de koyup kısık ateşte onu da kavurup suyunu ekleyip limonunu sıkıp pişiriyom.
Her iki türlü de çok severek yiyom ben
😋

Kerevizi ben de severim ama sadece yogurtlu salatasını yapiyorum. Bildiğin tarifler varsa paylasirsan sevinirim 🤩
Hmm onu yapmadım ben hiç. Baş kısmından yapıyosun galiba.
Eğer öyle ise saplarını yeşil yapraklarını asla atma müthiş lezzetli çorba oluyor ondan. Tarif bana ait, tamam doğaçlama yapmıştım ama çok sevmiştik eşimle. O kerevizi de sevmez bu arada😂
Tarif şöyle:
Soğanı kavuruyoruz, salçayı ekleyip kavuruyoz. Sonra incecik doğranmış kereviz saplarını ve yapraklarını kavuruyoz. Bu esnada sarımsak da ekle o da kavrulsun diğerleri ile. Sonra yeteri kadar su ekliyoz. Su kaynadıktan sonra bi avuç bulgur ekliyoruz ve pişiriyoruz😋 Bu kadarr😄 Yerken limon da sıkabilirsin çok yakışıyor.
(Tarife baharat yazmadım ama sevdiğin baharatları koy gitsin. Ben baharat hastasıyımdır. Sanki iksir hazırlıyo gibi her baharattan az az koyarım tüm yemeklere🤣)

Back
X