Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla kaptanım %90 sa tamam ama %80diye biliyordum ben değişmediyse hatta onun muhabbetini de yapmıştık birkaç hafta önce
Evet canım ben hesaplamada yaptım sana 80 den mi yaptım yüzde 90 ı hedefin

Yani başlangıç kg 80 kg altındaysa yüzde 90 ı üstü ise yüzde 80 i bu kural sonradan dğişti bende habire karıştırıyorum

Evet canım ben hesaplamada yaptım sana 80 den mi yaptım yüzde 90 ı hedefin

Yani başlangıç kg 80 kg altındaysa yüzde 90 ı üstü ise yüzde 80 i bu kural sonradan dğişti bende habire karıştırıyorum
O zaman ben bu hafta mezun olamıyorum muuuu🙁

Baktım şimdi 52.5 demişim daha önce canım çok üzüldüm 😔 80 90 karışmış

Ne kadar kalacaksın canım 1 hafta bildirim yapma istersen
Üzülme üzülme kaptanım😘 6 gün kalacağım haftaya eğer bi sıkıntı olmazsa bildirim yapmayayım bir sonraki hafta yapayım olur mu

Ooyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun🥰

Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir😁😁

Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor😁😍😍😍
Denemek lazım😎😎

Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim😘

Oops sorry🤭, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.
Orijinal fikirler kadini :KK70: :KK70:
ahahaha yaa onu ben demedimm :confused: S Suskunhanim dedi ama tuttum bu fikri :KK70:
ben kol bacak kesin demiştim daha önce :KK53: siz iyisi mi kilo verinn acısız ağrısız :KK70::KK70:
Çok mantıklı😂😂😂niye aklımıza gelmedi ki😂😅
Ay saçıma hiç kıyamıyorum ya 😂😂
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme 😂😂
Cherry Mom Cherry Mom gurur duy bizimle. 😂😂

Canım bence süper ötesi 😍😍

Ayy Di mi ya küçücük kaldım🤭🤭 67 kiloluk Bi damlacık 😂😂

Bak kilo vermek de iyi fikir aslında 🤔
😂😂

Kuzum eksiyle başlamak candır. 🤩🤩
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta 😂

Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız ❤️
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduk 🤔 o zaman düşene bir tekme de bizden olabilir :confused: dostluk da bir yere kadar yani 😂😂
Yarışacak bile Nikinik Nikinik e sahip çıkarak yarisabiliriz,o benim 2. Göz ağrım😂😂💜💜
Canım etiketlemek istediğin isminin önüne @ işareti koyuyorsun.
“@isim” gibi
Ay etli ekmek okuyup anlamaya çalışmak😂😂
Ben de bir eğitimci olarak hep bu fikri desteklerim 😂 ama işte arkadaşım yoldan çıkarttı😂😂
S Suskunhanim
Ben de bir eğitimci olarak kişinin kendisiyle yarışması gerektiği fikrini destekleyip ama başkasıyla yarısında gaza gelenlerdenim😂🙈

Back
X