Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kolaylık versin canım. Ben ilk ikisini emzirememiştim istediğim gibi çok içimde kalmıştı. Hep derdim bi daha çocuğum olursa 2 yaşına kadar emzireceğim diye. Sonra 3. 14-15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken de emzirdim doğuma 1-2 ay kala bıraktım. Sonra doğum oldu derken 44 ay çocuk emzirmiş oldum:D Allahım dedim şükürler olsun dualarım kabul oldu ama çok oldu sanki:D
Ohh masallah iyi emmis kuzucuklari 😉
Sukur ben ilkini bir yasina kadar emzirdim, sonra kendisi birakti istemedi. simdi de 1 yasina kadar emse yeter. Sonra zaten ise donecegim annelik izni bitince, emzirmek zor olur.

Canim kucuk bebegin var cok normal sık acıkman.
Bir de bünyenin diyete alışması zaman alıyor.
Ben şu aralar çok beceremesem de bol su içmek yemek yemeyi azaltıyor.
Ben çok az su içerdim diyete başlayıp su miktarını artırınca anladım ki önceden susadığımda bile açlık hissi oluyormuş ce su içmek yerine bişeyler yiyormuşum, zamanla tüm hisleri açlık olarak algılılayabiliyoruz.
Ben gunduz 2-2,5 gece de 1,5 lt iciuorum canim. Her emzirmeden sonra 2 pardak iciyorum. Ama haklisin bazen butun hisleri aclik olarak algiliyoruz orasi dogru. Insallah alisirim diyete biran once. Bur de dun mosafir vardi gec uyudum, gece bebise kalk sabah zaten erkenden uyaniyor. Belki uykusuzluktan da acim.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım arada kuruyemişi çok gördüm o yüzden akşamı yoğurtla kapatmak istedim
Birde dün hurma detoksu yaptım 1 günlük hala tuvalete çıkamadım şiş hissediyorum kendimi gerçi regl günüm de yaklaşıyor belki onunda etkisi vardır bilemiyorum🙄

Ya diyetteyim falan ama oturup kendime yemek hazırlayamıyorum. Yaptıklarımı buzluğa atıyorum hemen pratik çıkarıp yiyorum falan. Evdekilerde malum diyet falan yok serbest stil takılıyorlar. Ben ne bulursam onu yiyorum🙃

11.30
1 sucuklu yumurta
Yarım kk peyni1 dilim ekmek
2 zeytin
Nane

Ara: 1 elma

17.30
1.5 biber dolma
Ayran
5-6 Minik tombik acı biber turşu

su: 2 ye tamamlamaya çalışıyorum.
Spor maalesef yok. 🙈

Anka Anka
Ne demek spor yok olmaz öyle
Hemen yapabildiğin kadar jumping jack, squat,plank, vb yapıyorsun bahane yok hadi 15-20 dakikanı alır en fazla. ben sürünüyorum burda sen spor yok diyorsun çok ayıp hadi ortin için yapabilirsin güveniyorum sana 😍😍😍

İyiyim suskuncum şu periyodik dönemi atlatırsam çok daha iyi olacağım.😍
Sen nasılsın? Özlemişim...😍💜💜💜
Bı kaç gün vardı aramızda doğru, inşallah atlatırsın kazasız belasız😅
Ben de özledim canım ZALIM FELEK ayırdı bizi🙈
Yok canım biz çıkalım 🙄 :KK70:
Aaa hala burda olduğunuza inanamıyorum😂😂

Tesekkur ederim ortim 😍 tartilmadim tartilamadim S Suskunhanim in gazina geldim😂 cumaya kadar tartilmayalim dedi ben tartiyi kaldirdim o tartilmis 😂 umarim cuma guzel sonuc alirim 😇
Ya hiç aç tartilamadim ki🙈 bugün iftar öncesi bile acayip tok hissediyordum kendimi,niye böyle oldum bilmiyorum ne olduysa cigkofteden sonra oldu😅
Hmm anladım Canım👍 Hoşbuldummm🥰🦋

Valla takımın maşşallahı var. Sayfalarca konuşma arasından kimi alıntıladım kimi atladım bilmiyorum ama çok hoşbuldum Canım🥰😍
Aslında (adımdan da anlaşılacağı gibi) hiiiicc sevmeyiz konuşmayı değil mi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ben gunduz 2-2,5 gece de 1,5 lt iciuorum canim. Her emzirmeden sonra 2 pardak iciyorum. Ama haklisin bazen butun hisleri aclik olarak algiliyoruz orasi dogru. Insallah alisirim diyete biran once. Bur de dun mosafir vardi gec uyudum, gece bebise kalk sabah zaten erkenden uyaniyor. Belki uykusuzluktan da acim.
Canım gece içilen su prganlari yoruyor diye biliyorum bı araştırır misin?Böbreklerine zarar vermesin

15 Şubat Pazartesi

12.00
1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 2 ceviz, birkaç çatal muhammara, beyaz lahana, turp

Ara
2 yk nar, 1,5 dilim etiform, 3 küçük dilim fırında bal kabağı(sade)

17.00
150 gr haşlama et, bol salata, yarım ceviz

Su:2 litre (devam)
Gece bir yeşil çay içerim
Spor:2 yapıldı
2 mil leslie 45 puan gece tabata inşallah

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Ortim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem son🤩🤩 yalnız gece uyumama gibi bir planın yoksa yesilcayi akşam içme, uykusuzluk yapıyor ya da uyku kalitesini düşürüyor diye biliyorum
Pazartesi

11.00
2 dilim tam bugdayli yaprak galeta
3 kasik domatesli yumurta
2 kasik lor peynir
3 zeytin

Ara
Ananasli yesilcay

17.00
Yarim tabak kuru fasulye
2 catal pilav
Cacik

Su 3 lt 2.5 litresi limonlu su
Spor 6 20dk cardio

Birde ben persembeden beri sabah kalkinca ve aksam yatmadan sirkeli su iciyorum 1 cay bardagi kadar ama hep yazmayi unutuyorum 🙈

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @hawar S Suskunhanim @belmayne var mi ba
skaka bana sahip cikmak isteyen :KK70:
Arım balım peteğim🤩💜 yine çok güzel bir menü🤩🤩 sendeki menüler bende de olaydı aaahhh(Hüseyin turan'dan sana gelsin🤩)

15 şubat pazartesi
Sabah
11.30
1 yumurta+ 1 beyazından mantarlı omlet
2 parmak peynir
6-7 minicik zeytin
1 salatalık ve domates
1 bardak yeşil çay
Ara 15. 30
1 minicik elma 3-4 çilek
2 tam ceviz
1 kupa türk kahvesi

Akşam
19.00
1 kase yayla çorbası
3-4 kaşık tavuk sote
Üzerine sarımsaklı yogurt

Su ve sporu daha sonra ekleyeceğim .
İyi akşamlar kızlar
Begonya2 Begonya2 sen ne yaptın canım akşam yemeği yedin mi :dondurma:
Menün çok iyi canım 😍😍

Benim menümü yorumlarken o sayfada alıntı yapma kuzm
Yazımı alıntı yap burda yorumla oraya sadece menü yazıyoruz 😘

Afiyet olsun canim. Masallah sporlar sahane 👍 Sirkeli su aclik hissini bastiroyor mu baya? Ben de deneyeyim yariyorsa. Evde elma sirkesi var.

Tam kilo vermelik menu olmus, cok behendim. Sporun da harika 👏

Cok iyi bir menu olmus. Afiyet olsun

Masallah 1 saat eliptik cok iyi.

Afiyet olsun canim. Oran olarak cok degil yediklerin ama cok karbonhidrat olmus. Mesela aksam kizarmis hamur yerine bir salata ve yogurt/ayran veya et olsa daha iyi ve saglikli olurdu. Leblebinin yanina da 1 bardak ayran ve/veya findik cebiz iyi olurdu. Belki o zaman aksama bu kadar cok karbonhidrat yeme geregj de duymazdin.

Cok dengeli ve doyurucu olmus canim menun. Afiyet olsun.

Biraz lifli gida az olmus gibi canim. Ondan mi hazimsizligin var acaba. Taze sebze de eklersen hem daha iyi olur hem de hazimsizligin gecer. Mesela aksama yogurt yerine peynirli salata youebilirdin.

O adim ne oyle masallah masallah 🧿 menu de gayet guzel

Guzel olmus, tam balik gunu olmus 😉

15 dakika da olsa spor yapsaysin iyi olurdu canim. Hem metaboliwni hizlandirirdi hem de belki o tavuk donerin dortte birini filan eritirdin 😉 himm aciim yaa canim tavuk doner istedi. Cumaya iyi eksi getirirsem. Cuma gunu yesem mi ne yapsam.
Teşekkür ederim yorumun için canım ❤️ keşke yemeyeydim pişman oldm

Menün çok iyi canım 😍😍

Benim menümü yorumlarken o sayfada alıntı yapma kuzm
Yazımı alıntı yap burda yorumla oraya sadece menü yazıyoruz 😘
Yeni yeni öğreniyorum canım :KK200: :olamaz:
Ah umarım bu hafta ve gelecek haftalarda aynı istikrarı gösterebilirim okul açıldı derslerim çok yogun bana kim yemek yapacak :mad:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben biraz daha böyle devam edim listeye girmeden alışana kadar...... Diye düşünüyordum ama listeye girmem benim faydama olacak çünkü liste sorumluluğu kaçamaklarımı engelleyecek inşaAllah ❤️ haftaya listeye girmek istiyorum inşaAllah
Anca o sorumluluk beni izaya sokar
Yoksa diyetim çok esnek olacak

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben biraz daha böyle devam edim listeye girmeden alışana kadar...... Diye düşünüyordum ama listeye girmem benim faydama olacak çünkü liste sorumluluğu kaçamaklarımı engelleyecek inşaAllah ❤️ haftaya listeye girmek istiyorum inşaAllah
Anca o sorumluluk beni izaya sokar
Yoksa diyetim çok esnek olacak
Listede takım sorumluluğu olunca insan dilediği gibi davranamıyor o da bizleri frenliyor iyi oluyor haklısın.. kaçamakların sınırlı olacağına ve dozu olacağına söz verirsen alırız tabi listeye canım :KK200: ama güzel bir eksiyle başlangıç yapmaya çalışşş :))

Listede takım sorumluluğu olunca insan dilediği gibi davranamıyor o da bizleri frenliyor iyi oluyor haklısın.. kaçamakların sınırlı olacağına ve dozu olacağına söz verirsen alırız tabi listeye canım :KK200: ama güzel bir eksiyle başlangıç yapmaya çalışşş :))
Şimdi eğer listeye girersem bu haftaki kilomlamı giriş yapmış olacağım?
Eğer öyleyse bu hafta değil diğer hafta gireyim
Çünkü bu hafta çok gitmeyecek gibi
Yinede bakarız 2 yada 2ye yakın giderse girerim olur mu?

Bu arada tabiki listeye girersem kaçamaklarımın sınırlı ve dozunda olacağına söz verirm ❤️ liste sorumluluğunu çok iyi bilirim 😍 eski takımımda kaptanımı hiç üzmedim desem yeridir her hafta en az - 1 veriyordum
İnşaAllah metam yine öyle çalışır güzelce gider kilolar

Son düzenleme:
Daha küçüğü yoktu :KK70: :KK70: :KK70:
Keşke lahmacun yiyeydim bak :KK70:
Ben şahsen döneri kaçamak olarak saymam kaptan daha iyi bilir tabii. ama inanılmaz sağlıksız o tavuk dönerler canım bi araştırırsan inan ki bi daha yemezsin. En azından güvenilir bi yerden yaprak döner yemeye çalış. Eskiden de gıdada inanılmaz hileler yapılıyordu ama şu anki ekonomik krizle beraber iyice mahvettiler her şeyi :( helal ve tayyip gıdaya ulaşmak git gide zorlaşıyor :(

Back
X