Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A kan grubu çok et tüketirse kabızlık yaşar derler sebzeye yüklenmen lazım. Kaç aylık bebeğin Allah bağışlasın 🥰🥰
Bu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canım😍
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşaAllah ❤️ 10 aylık teyzesi prensesim 🥰 bide 3.5 yaşında bi kızım daha var ağustosta 4 olacak

Yine de guzel dikkat etmusdin irtim masallah 👍
Saol canim🤭
Gunaydin kizlar. Dun gelen misafirim yatiliydi, esimin kuzeni sehir dusindan geldi bugun donuyorlar. Sabah unuttum tartilmadan once su ictim 😕 sudan dolayidir diye dusunuyorum arti 300 gr ciktim. Yani degilse cok dikkat ettim eksi olmasa da en azindan sabit gelnem lazimdi bugun.
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canim suda agirlik yapar ve menulerin de sporlarimda cok guzel bemce cumaya gzel bi eksiyle geliceksin🥰
Yine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin 😉
Yaa evet ama cok zorlandim inan malesef tartilamadim sabah tartilicam yazarim canim
Yarın tartılacakmış
azaydidem azaydidem bu hafta korkutuyor ama beni yuvana dönnn didemmmmmmm :KK53: bitsin bu kekler artık :confused:
Korkma kaptanim aksam eve geldigimdeki kilomcokd korkutmadi beni nedense sabaha bakicaz tabi🤭
Ortim azaydidem azaydidem bak bu hafta ortimdin ama rakibiz 70i kim once gore ek fiye unutmaa, arkandayim geliyirumm
Wayyy 70 gorene kadr demek😎 cekismeli bir kilo verme seruveni olucak desene🤭 ben geldim evime canim yarindan itibarem sporlarimla gzel menulerimle sahalara kosar adimlarla donuyorum😂 hırslandirdin beni bak simdk😂

Bugunku menum
08:30- 1 dilim ekmek uzerine balikli kahvaltilik sos( dunkunun aynisi icinde balik, mayonez, yesillik, salatalik tursusu, yumurta haslamasi var)
12:00- 1 kase icine; yogurt, yulaf kepegi, mandalina, ceviz, tarcin karisimi
15:00- 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
18:00- 120 gr balik, 2 kase bol yesillik salatasi.

Su:2 lt
Spor: 8 dakika tabata: 32 p
10 dakika bolgesel hareketler: 30p
Toplam: 62 puan
Nikinik Nikinik 7 nolu spor yapildi.
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canim bugum biraz dahami az yemissin banami ole geldi🤭 masallah sporlarda sahanee daha ne olsun👏👏

Bu aralar çok tavuk yedim belkide ondan dikkat edym inşaAllah çok sağol canım😍
Allah razı olsun cümlemizin evladını inşaAllah ❤️ 10 aylık teyzesi prensesim 🥰 bide 3.5 yaşında bi kızım daha var ağustosta 4 olacak
Tamamen hayatından çıkaramasan bile En azından yanında bol salata ye yoğurt/ayran vb tüketme yanında canım yine düzene girer inşallah. Suya da dikkat ediyorsundur zaten. Bebeğin küçükmüş daha maşallah 🧿🧿 1 yaşını geçtikten sonra bitki çaylarına geçersin yavaş yavaş.

Teşekkür ederim bilgiler için :KK36:
Tamamen hayatından çıkaramasan bile En azından yanında bol salata ye yoğurt/ayran vb tüketme yanında canım yine düzene girer inşallah. Suya da dikkat ediyorsundur zaten. Bebeğin küçükmüş daha maşallah 🧿🧿 1 yaşını geçtikten sonra bitki çaylarına geçersin yavaş yavaş.

Korktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordum :KK70: olursun sen de inşllah artık herkes pro oluyor. Ben ilk prolardanım sene 2011 veya 2010du :KK70: merak ettim şimdi kaçtı acaba :KK70:
Masallah. Yangında ilk kurtarilacaklardansin o zman 😂😂

2009 muş baktım şimdi :KK70:
Ahahah aynen yakında antikaya geçeceğiz biz :KK70:
Masallah istikararlisin haketmissin. Ben de yatayim az ödem gidereyim vucuttan 😂 iyi geceler seni ziyaretcilerle basbasa birakiyorum😍😁

Acıkmaya başladım yeşil çay içtim. Gidip tabata deneyeyim bi daha inşallah bi yerime bişey olmadan becereceğim sonunda 😬😬
Senle gurur duyuyorum ortim👏👏👏😘
Ne demek spor yok olmaz öyle
Hemen yapabildiğin kadar jumping jack, squat,plank, vb yapıyorsun bahane yok hadi 15-20 dakikanı alır en fazla. ben sürünüyorum burda sen spor yok diyorsun çok ayıp hadi ortin için yapabilirsin güveniyorum sana 😍😍😍

Aaaaa bi de spor bu gün zorunlu spor günüymüş gitti puanlarımız gitti gitti gitti çabuk kalk hadi kalk :KK70: :KK70:
Oyyyy canım ya akşam spor yapamıyorum ben, el mahkum film izliyorum buraya bile bakamıyorum🤭🙈
Yoksa trip yiyorum yani🤦‍♀️
Onun sporu yataktan koltuğa koltuktan yatağa :KK70: Pain Killer Pain Killer bir kaç gündür fena dilime düştün eski haline dönmezsen çekeceğin var benden :KK70::KK70:

😂😂😂 ay eskiden de öyleydi kaptanım. Mecbur çocukları okul okul dağıtırken hareket ediyordum. Bir de çok su ve hergün 70dk eliptik.
Tek fark uzaktan eğitime geçildi (neyseki normale döndüler ama bu hafta) ve benim aynı tarafa uzanmaktan ya da oturmaktan bir taraflarım uyuştu. Hayır insan oturduğu yerde bi dönerki uyuşmasın demi, o da yok bende :olamaz::olamaz::olamaz:

Yapar benim ortim gelir birazdan yazar güveniyorum ben ona 😅😅
Ortim senin içün yarın etim kemiğimden ayrılana kadar spor yapiciiiiim, affet beni sana layık olamadım, seni mesud edemedim.:KK61::KK61::KK61:
Kendimi ebediyyen affetmiyciiiim:cry::KK42::KK42:

Back
X