Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrr güzel hanımlarrr 💖💖💖
20210216_104848.webp

Neler yaptın öyleee 😂😂😂

Güncel 77.7 hedef 77 mi canım?

YaparsinMinii YaparsinMinii birsevgi birsevgi ile ortaksınız canım cumaya kadar cuma gecesi değiştiririm ✌️ ozmana kadar menülerinizi yorumlama - menü yazdı yazmadı - spor yaptı mı - yediği içtiği hakkında birbirinizi yorumlamanızı ve destek olmanızı rica ederim 🤗🤗
Evet canım öyle, tamamdır ❤️

Korktum o kadar ziyaretçiyle gecenin bi vakti Pintereste bakıyordum :KK70: olursun sen de inşllah artık herkes pro oluyor. Ben ilk prolardanım sene 2011 veya 2010du :KK70: merak ettim şimdi kaçtı acaba :KK70:
1960 olmasın cnm ;)
Oyyyy canım ya akşam spor yapamıyorum ben, el mahkum film izliyorum buraya bile bakamıyorum🤭🙈
Yoksa trip yiyorum yani🤦‍♀️

😂😂😂 ay eskiden de öyleydi kaptanım. Mecbur çocukları okul okul dağıtırken hareket ediyordum. Bir de çok su ve hergün 70dk eliptik.
Tek fark uzaktan eğitime geçildi (neyseki normale döndüler ama bu hafta) ve benim aynı tarafa uzanmaktan ya da oturmaktan bir taraflarım uyuştu. Hayır insan oturduğu yerde bi dönerki uyuşmasın demi, o da yok bende :olamaz::olamaz::olamaz:

Ortim senin içün yarın etim kemiğimden ayrılana kadar spor yapiciiiiim, affet beni sana layık olamadım, seni mesud edemedim.:KK61::KK61::KK61:
Kendimi ebediyyen affetmiyciiiim:cry::KK42::KK42:
Canım zabahınan azcuk erken uyanıversen herşeye vaktin olcek ;) :D :D

Fanteziler burda başlıyor...

Gün geçmiyor ki yeni fikir çıkmasın...

Derken bir parlak fikir daha diyecektim ki....

Zirveye ulasildi :KK70: :KK70: :KK70:
Bu nasıl fantezidir,bu nasıl hayal gücüdür😂😂 döner su an çok mutlu:KK70::KK70:
Ahahahahaha :D :D :D dolapta pekmez yala yala bitmez :D :D
insanın erkek bir arkadaşı olmayınca hayattan zevk alma yolları da böyle bir garip oluyor tabii :KK14::KK14:
Ay nasil lezzetli gorunuyorrrrr 🤌
Aynenn cnm çok da doyurucu oluyor peynir yemek istemedim bu sabah :)
Ay keşke ben de yemeden ataydım yaaaa ne kadar zıt ama bir o kadar da sağlıklı kahvaltı tabakları örnekleri olurdu ex ortim😂😍
At at tabi ki cnm ex orticimm :KK200::KK200::KK200:

Back
X