- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #394.241
Olur öyle, daha yenisin alışırsınokumuştum ama dikkatimden kaçmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur öyle, daha yenisin alışırsınokumuştum ama dikkatimden kaçmış
oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatannDün akşam 8 den öğlen 12 ye kadar
Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasın
Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştımsporu da regl olduğum için yapmıyodum kaç gündür de bugün yapcam
Evet kaptancuğumm
Hmm anladım CanımDün akşam 8 den öğlen 12 ye kadar
Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasın
Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştımsporu da regl olduğum için yapmıyodum kaç gündür de bugün yapcam
Evet kaptancuğumm
100gr hicbirsey canim. Yarina giderZorlanmadim degil ablam olmasaydi daha kolay olucakti o kekde olmazdi emin ol canim ablam sahane yaparannemde benim gibi diyet tarzi besleniyo dah cok sebze protein oda cok fazla hamur isi yemez oyuzden tek onunla olsaydim daha kolay olurdu
nese artik olan oldu +100 gr la geri dondum
![]()
Gözümün nuru çok normal ya bende yıllardır hedef listesi falan yapıyorm ama her hafta illa birinin hedefini yanlış yazıyorumOlur öyle, daha yenisin alışırsınben nerdeyse 1 yıla yakındır menü listesi tutuyorum ama arada kaçırıyorum bazı menüleri
![]()
cnm sen vegan devam etmicek miydinKızlar selam
Güzel bir gün olsun inşallah
Sporumu yaptım. Kahvaltı tabağımla geldim
Çoookk yazışmışsınızokuyamadım hepsini. Şimdi okuyacağım inşallah
Orticim sen nasılsın@Suskunhanim
kaptancım gülüm açlık durumu nasıloooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatanngüzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
çok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süpertabak
kaptancım gülüm açlık durumu nasıl![]()
Selam canımNasılsınız kızlarbenim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
ooo tam detoks günü olmuş vallaçok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))
canım üstüne su içersen bişeycik olmazNasılsınız kızlarbenim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
Bence de menulerin gercekten cok iyiydiBende cok sasirdim ama menulerime bakarsak kilo bile vereblirmisim spor yapsaydim![]()
Bakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))Selam canım
ayyakşama kadar değil mi yine 3 gibi yersin olmadı
kahvenin fazlası ödem yapıyor diyorlar ama onuda içmezsen bilemedim :/
Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyorooo tam detoks günü olmuş valla
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem
canım üstüne su içersen bişeycik olmaz![]()
![]()
![]()
Evet canım. Ya da giriş yapmamıştır. Ya da özellikle çıkış yapmıştır her şey olabilirAnka dün konuşmuşsunuz ya ziyaretçi diye allta yazan 50 ziyaretçi kadınlar kulübüne üye olmadan şuan bizi okuyanlar mı oluyor :) ? 9 üye - üyeliği olup okuyanlar 50 si üyesiz okuyanlar öyle mi
canım yulaf kepeği serbest mi ? suya karıştırıp içebilirsin ya da başka lif tozu, çayına chia tohumu ekleyip içebilirsin bayağı tokluk veriyor cnmBakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))
Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyor![]()
haaaa doğru üye iken öyle şeylerde olabilir çakalcaEvet canım. Ya da giriş yapmamıştır. Ya da özellikle çıkış yapmıştır her şey olabilir![]()
Evet canım yulaf kepeği yasak. Chia tohumunu bilmiyorum. Bi sorayım teşekkür ederimcanım yulaf kepeği serbest mi ? suya karıştırıp içebilirsin ya da başka lif tozu, çayına chia tohumu ekleyip içebilirsin bayağı tokluk veriyor cnm