Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşam 8 den öğlen 12 ye kadar 😂😂

Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasın

Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştım😂😂 sporu da regl olduğum için yapmıyodum kaç gündür de bugün yapcam 🤔

😍 Evet kaptancuğumm
oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann :D güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım

Dün akşam 8 den öğlen 12 ye kadar 😂😂

Tanışalımmm neredensin kaç yaşındasın

Evet evet if e benzer bir şeyler yapıyorum canım o yüzden heyecanlanmıştım😂😂 sporu da regl olduğum için yapmıyodum kaç gündür de bugün yapcam 🤔

😍 Evet kaptancuğumm
Hmm anladım Canım🤭
Tanışalımm Ortağımm😍
Aslen Manisalıyım fakat Van'da görev yapıyorum. Sınıf öğretmeniyim. 30 yaşındayım evliyim , çocuğum yok..
Şu an 72,3 kiloyum inşallah hedefim 60 kiloya inmek🥳🥳
Takıma dün dahil oldum🤩

Zorlanmadim degil ablam olmasaydi daha kolay olucakti o kekde olmazdi emin ol canim ablam sahane yapar 🙈🙈 annemde benim gibi diyet tarzi besleniyo dah cok sebze protein oda cok fazla hamur isi yemez oyuzden tek onunla olsaydim daha kolay olurdu🤭 nese artik olan oldu +100 gr la geri dondum 🙈
100gr hicbirsey canim. Yarina gider 😉

Olur öyle, daha yenisin alışırsın 🤗 ben nerdeyse 1 yıla yakındır menü listesi tutuyorum ama arada kaçırıyorum bazı menüleri 🙈
Gözümün nuru çok normal ya bende yıllardır hedef listesi falan yapıyorm ama her hafta illa birinin hedefini yanlış yazıyorum :confused: hemende çaktırıyorlar :D:D ne var yani yazdığım hedefi tutturmaya çalışsanız :KK53:

Kızlar selam
Güzel bir gün olsun inşallah ❤️
Sporumu yaptım. Kahvaltı tabağımla geldim 😁
Çoookk yazışmışsınız 🙃 okuyamadım hepsini. Şimdi okuyacağım inşallah
Orticim sen nasılsın ❤️ @Suskunhanim
cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper :KK200: tabak
oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann :KK70: güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
kaptancım gülüm açlık durumu nasıl :D

cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper :KK200: tabak

kaptancım gülüm açlık durumu nasıl :KK70:
çok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))

Nasılsınız kızlar 🤗🤗 benim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
Selam canım
ayy :olamaz: akşama kadar değil mi yine 3 gibi yersin olmadı
kahvenin fazlası ödem yapıyor diyorlar ama onuda içmezsen bilemedim :/

çok iyiyimm canım şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum herhalde 14.30 gibi dünden kalan yoğurtlu kabağım vardı onu yerim akşam 6 da da akşam yemeği ordada kıymalı ıspanak çorba finitoo :))
ooo tam detoks günü olmuş valla:KK49:
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem :KK68:
Nasılsınız kızlar 🤗🤗 benim açlıktan pek halim yok kahve içiyorum bastırsın diye ödem yapmaz inşallah ya.
canım üstüne su içersen bişeycik olmaz ;) ;) ;)

Selam canım
ayy :olamaz: akşama kadar değil mi yine 3 gibi yersin olmadı
kahvenin fazlası ödem yapıyor diyorlar ama onuda içmezsen bilemedim :/
Bakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))
ooo tam detoks günü olmuş valla:KK49:
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem :KK68:

canım üstüne su içersen bişeycik olmaz :KK66: :KK66: :KK66:
Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyor 🙈🙈

Anka Anka dün konuşmuşsunuz ya ziyaretçi diye allta yazan 50 ziyaretçi kadınlar kulübüne üye olmadan şuan bizi okuyanlar mı oluyor :) ? 9 üye - üyeliği olup okuyanlar 50 si üyesiz okuyanlar öyle mi
Evet canım. Ya da giriş yapmamıştır. Ya da özellikle çıkış yapmıştır her şey olabilir 😅😅

Bakalım geciktirebildiğim kadar geciktiricem. Reglle beraber gelmesi kötü oldu. Yeşil çay içeyim bi de :))

Su içtikçe açlık çoğalıyor sanki içim kıyılıyor 🙈🙈
canım yulaf kepeği serbest mi ? suya karıştırıp içebilirsin ya da başka lif tozu, çayına chia tohumu ekleyip içebilirsin bayağı tokluk veriyor cnm

Back
X