Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim hah şöyle sporlarla gel,mıh TE sem son🤩🤩 yalnız gece uyumama gibi bir planın yoksa yesilcayi akşam içme, uykusuzluk yapıyor ya da uyku kalitesini düşürüyor diye biliyorum

Arım balım peteğim🤩💜 yine çok güzel bir menü🤩🤩 sendeki menüler bende de olaydı aaahhh(Hüseyin turan'dan sana gelsin🤩)
Ortim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedim
Gözümün nuru çok normal ya bende yıllardır hedef listesi falan yapıyorm ama her hafta illa birinin hedefini yanlış yazıyorum :confused: hemende çaktırıyorlar :KK70::KK70: ne var yani yazdığım hedefi tutturmaya çalışsanız :KK53:
Yaaa değil mi. Ben geçen hafta çaktırmasaydım şu an belki de 66 kiloydum 😂
cnm sen vegan devam etmicek miydin
afiyet olsun süper :KK200: tabak

kaptancım gülüm açlık durumu nasıl :KK70:
Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olur 🤗
Deneysel çalışmamı sonra yapacağım. Zira Dolap badem sütü dolu 🥴
ooo tam detoks günü olmuş valla:KK49:
ben de yeşil çayımla leblebi yiyorum, 2 buçukta yumurtalı peynirli salatayla bitircem :KK68:

canım üstüne su içersen bişeycik olmaz :KK66: :KK66: :KK66:
Ay 2,5 çok erken değil mi ya. Acıkmaz mısın kuzum🤔

Ortim bazen unutuyorum yeşil çayı menüyü yazarken geliyor aklıma ondan akşama kalıyor ama benim uykuya pek etki etmiyor sanırım. Kızlar da söylemişti ama hiç fark etmedim

Evet canım ama benim hayvansal proteini arttırınca iyi gidiyor. Bu hafta riske atmayayım bildiğim yoldan ilerleyeyim dedim. Belki mezuniyet olur 🤗

canım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldim:KK23: spor dayapamadım geçen gün çok yaptım diye. :KK60:Bugün telafi etmek için kzuum

Ayy bayıldım🤩günaydın canim
Kızlar selam
Güzel bir gün olsun inşallah ❤️
Sporumu yaptım. Kahvaltı tabağımla geldim 😁
Çoookk yazışmışsınız 🙃 okuyamadım hepsini. Şimdi okuyacağım inşallah
Orticim sen nasılsın ❤️ S Suskunhanim
Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyle🙈 afiyet olsun, çok beğendim🤩 ben de iki ders arası koşturarak yaptım😅
Ya salatasına da bayılırım 😋😋
Ben bazen normal salatanın içine de rendeliyorum 😁

Ortim uçmuşsun sporda 😍 hem de oruçlu oruçlu 😍
Allah kabul etsin canım. Menün de çok güzel ❤️
Ben de çok severim ,bu hafta ben de rendeledim güzel oldu salataya🤩
Hahaha doğru yaptım sonunda alıntıları 👀😂😂😂
🤩🤩🤩Balım nasılsın?

İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değil😅 ben hala sisim, kahveyi bıraktım cumaya kadar,canım kahve isteyince yeşil çay içeceğim😭😭

Lahanayı nasıl yiyorsun ortim öyle🙈 afiyet olsun, çok beğendim🤩 ben de iki ders arası koşturarak yaptım😅

🤩🤩🤩Balım nasılsın?

İyi uykuya etki etmiyorsa sorun değil😅 ben hala sisim, kahveyi bıraktım cumaya kadar,canım kahve isteyince yeşil çay içeceğim😭😭
canım kafeinsiz türk kahvesi var kkcı mehmet efendinin tadı aynı hiçbir fark yok kuzum ;) ah benim de bir kahveci mehmet efendim olsa :KK14:

Hadi insallah🥰 sende durumlar nasil hem ortin hem rakibin olarak takip ediyorum seni😂

1 gun haric onuda yazamadim zaten daha cok ne yedigimi tam olarak bilememekten hep tatmaktan ibaretti ama😂
Aslinda cok dikkat ediyorum ama biraz fazla yavas gidiyor gibi. Bakalim cumaya ne olacak.

canım dün sağlıklı yemiştim ama +300 gr artı geldim:KK23: spor dayapamadım geçen gün çok yaptım diye. :KK60:Bugün telafi etmek için kzuum
Hımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zaman :KK36: ben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin:confused:

🤩🤩🤩Balım nasılsın?

Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim 😂😂
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum 😂😂

Hımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zaman :KK36: ben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin:confused:

Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim 😂😂
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum 😂😂
Kan grubun neydi B mi

oooo güzelll leptinnn hormonumuydu o açıkınca çalışan bizi zayıflatann :D güzell çalışmış bravoooo :) Cumaya kadar regli biter herhalde net farkı görürsün inşallah canım
Ay inşallah 😍😍
Hmm anladım Canım🤭
Tanışalımm Ortağımm😍
Aslen Manisalıyım fakat Van'da görev yapıyorum. Sınıf öğretmeniyim. 30 yaşındayım evliyim , çocuğum yok..
Şu an 72,3 kiloyum inşallah hedefim 60 kiloya inmek🥳🥳
Takıma dün dahil oldum🤩
Yaa ben de öğretmenim ama kpss çalışıyorum. Evliyim 26 yaşındayım, eşimin görevi sebebiyle Şırnak'tayız😊😊 ben de mümkün olduğunca inmek istiyorum bakalım

🤩🤩🤩Balım nasılsın?

İyiyim kuşum sen

Back
X