Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsevgi birsevgi Canım sen de kendinden bahsetsene:KK54:
Ben de seni tanıyayım🤗
Tam alıntı yapıyordum 😂😂😂
Ben aslında eski üyeyim ama geçen yaz bi izne çıktım, çıkış o çıkış🙈🙈🙈 verdiklerimi aldım da geldim ve neredeyse herkes değişmiş o yüzden ben de yeni sayılırım 😂

Hoşgeldin evine canım nasıl geçti tatiliniz :)
ben iyiyim aynı hazırlanıyorm bir yandan emreyle yine kar telaşıııı :confused: :)))
Güzeldi canım keyifli vakit geçirdik çok şükür hem bana hemde çocuklara çok iyi geldi. Eşim 3 hafta evdeydi o yüzden çoook işim var ama kımıldayamıyorum. Urla fena soğuk bizde klima kullanıyoruduk dün geceden beri evi ısıtamadık valla aynı oda da hem klima sonda çalışıyor hemde ısıtıcı fan😒
Çocuklar kara doyamıyor senin bu sene çok işin var emre beyle 😊

Aman aman kimler gelmiiiş nerelerdesin kaçak :rolleyes::KK200:
Hoşgeldin kuzum iyiyim ben :KK66:
Hoşbuldum canııım şöyle kısacık Bi aile ziyareti yapıp kürkçü dükkanına döndük 😊😊

Hayırrrrr benim kendi diyetimden bahsediyorum. 🙈🙈Takımda var mı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem 🙈🙈
Hadi ya , ben hazırdım halbuki :kk77:
:KK70:

Tam alıntı yapıyordum 😂😂😂
Ben aslında eski üyeyim ama geçen yaz bi izne çıktım, çıkış o çıkış🙈🙈🙈 verdiklerimi aldım da geldim ve neredeyse herkes değişmiş o yüzden ben de yeni sayılırım 😂
İnşallah veririz Canım. Ben inanıyorum vereceğimize. Takımın enerjisi müthiş 🥳
Bugün yemeğimin suyuna maydanoz bandıran takım ilerde neler neler yaptırır tahmin dahi edemiyorum😂

Memleket neresi Canım🤔

Bugün yemeğimin suyuna maydanoz bandıran takım ilerde neler neler yaptırır tahmin dahi edemiyorum😂

Memleket neresi Canım🤔
İstanbul'da yaşıyorduk normalde canım göçmenim. Eşim Hataylı.
Evet bu takım hep böyleydi maşallahhh düzenli girdiğin zaman seni içine çeken bir yapısı var 😂😂

canım gider bence balık işe yarıyor demiştin ;)
2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.

Memleket neresi Canım🤔
Supermis yemek suyuna maydanoz bandirmak 😁😁

2 gun cok balik salata yeyince gaz yapti canim. Bugun tek ogun balik yiycem. Diger ogunlerde en az bir kere sicak corba filan. Bana gaz yapmasi cok sorun degil de , bana gaz yapinca bebise de gaz yapiyir. Dun cocugum cok gazliydi.
Allah Allah balık mı gaz yaptı :KK64: havuz balığı mı yedin cnm? yemlerinden dolayı olabilir mi?

Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim 😅😅
Aslında ben gazlı bir tipim 🤭🤭
Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor 🙃

Eskiden çiğ lahana yapıyordu biraz. Ben bünyem alıştı diye düşünüyordum. Mesela çiğ kabağı da çok severim ama o mithiş gaz yapıyor 🙃
Bazen mizaç bozulurmuş sonra mizaça göre beslenince düzene girermiş bilmiyorum lahana B grubuna şifa derler. Ben aşırı severim 😅😅

Diğer gruplara gaz yapar ondan sordum. :))) ben de B yim karnabahar, lahana, kabak hep çiğ yerim 😅😅

ben de Ayım ama yeşil kabak çiğ çok severim biliyo musunuz ıspanağı filan da çiğ daha çok seviyorum balkabağı da çiğ daha tatlııı :rolleyes:

Nikinik Nikinik iyi geceler bugün ne kadar süredir yattığımı farkettim 30 dakika karın kalça bölgesel hiit tarzında antrenman yaptım mahvoldum bittim 30x2.5 =75 puanımı alayım ve bi köşede titreyen bacak kaslarımla bayılayım :emir_bebek:
Canim ben sporunu burda 6 olarak yazdim ama aslinda yaptiklarin cardio degil.Pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz ogunlerde tablodan kendine uygun olani secip aksamda numarayla beraber beni etiketlersen sevinirim. Tablomuz 1. Sayfada mevcut 😘

Vardır belki kaptan bilgi verir hemen umudunu kaybetme :KK70: ben de daha yeniyim Cuma geldim:)))
Yook yokk oyle bir sey :skandal: mumkun oldugunca kacamaksiz diyetimize devam edip hayal ettigimiz vucuda biran once kavusmak amacimiz :21: YaparsinMinii YaparsinMinii

Canim ben sporunu burda 6 olarak yazdim ama aslinda yaptiklarin cardio degil.Pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz ogunlerde tablodan kendine uygun olani secip aksamda numarayla beraber beni etiketlersen sevinirim. Tablomuz 1. Sayfada mevcut 😘
Şimdi ben nike ın uygulaması var ordan yapıyorum sporları ama çeşitli antrenmalar var dün 4 antrenman yaptım farklı kas odaklı Ama aşırı tempolu bol squatlı burpee li planklı falan antrenmanlar artı mekik vs de vardı ama yorucuydu o yüzden tam cardiyo değil ama tam olarak bölgeselde degil . Ne yapacağımı bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-16-15-55-37-452_com.nike.ntc.webp
    Screenshot_2021-02-16-15-55-37-452_com.nike.ntc.webp
    32 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2021-02-16-15-55-27-914_com.nike.ntc.webp
    Screenshot_2021-02-16-15-55-27-914_com.nike.ntc.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2021-02-16-15-55-19-809_com.nike.ntc.webp
    Screenshot_2021-02-16-15-55-19-809_com.nike.ntc.webp
    24 KB · Görüntüleme: 16
Back
X