- 23 Mart 2016
- 29.845
- 90.305
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #394.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Norvec somonu canim. Burda zaten hep Norvec somonu var, yerli gormedim hic.Yerli somonsa çiftlikleri var cnm .En iyisi Norveç somon sanki![]()
insallah canim, gecen sene guzel bir ivme yakalamistim insallah yine olacak.eski takimdan mi hatirliyorsun acaba, nick degistirdin mi , ben burada anka arkadasi hatirladim.Arc-en-ciel hoşgeldinnn hatırlıyorum seniii :) bu sefer bizim takıma nasip olacak inşallah kilo vermen
![]()
Ay ben de aşk yaşıyorum lahana ylaBazen mizaç bozulurmuş sonra mizaça göre beslenince düzene girermiş bilmiyorum lahana B grubuna şifa derler. Ben aşırı severim![]()
Çiğ sebze candır ya. Ben sebze yemeklerini de çok pişirmem.ben de Ayım ama yeşil kabak çiğ çok severim biliyo musunuz ıspanağı filan da çiğ daha çok seviyorum balkabağı da çiğ daha tatlııı![]()
Geçen haftaki gaz sorununun bakliyattan olduğunu düşünüyorum ben de canım. Çok sık yersem fena oluyorum. Vegan yaptığım için normalden fazla yemiştimyoo yapmıyor canım, baklagiller çok gaz yapıyor mercimek bile.filizlendirilmiş unları oluyo onlar belki yapmaz
canım senin diyetin aşırı zor,ölüm orucu gibi yav bu nesen bunu daha önce de yaptın,bırakınca aldın mı peki?
Canım emzirirken 4 litre rahat içiyordum ben. Öyle önerilir zaten. Şaşırdım senin duruma. İnşallah önemli bir şey değildirHamilelik ve sonrasi emzirme hormonlarindan da olabilir dedi. Bakalim doktor ne diyecek bu aksam. Ictigin suyu 2,5 la sinirla. Fazlasini icme dedi bir de. Ben sadece gunduz iciyirjm 2 veya 2,5 gece de her emzirmeden sobra iciyorum ortalama 1, 1.5 da gece iciyorum. Artik olcup de iceyim bari gecmeyeyim 2,5 u.
Biz o nickle doyuyoruzCidden katılıyorum nickin çok subliminal zayıflama ortamı için![]()
Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıkla ulaş inşallah hedefineKatilim formu:
adiniz: just a perfect day( 1,5 yil oncesine kadar yumaknuro idi nick im)
yasiniz: 36
boyunuz: 160cm
kilonuz: 70, 71 civari yarin sabah tartilacagim
medeni durumunuz: evli
mesleginiz: ogretmen ( su an calismiyorum)
cocuk: 4 yasinda bir oglum var
dahaonce hep 13. takimdaydim araliklarla 2 yil rahat olmustur. en son kacinci etapta izne ayrildigima bakacagim detayli.
kilo alma nedeni: tatli duskunlugu, duzensiz yeme, atistirma kulturu.bel cevrem cok kalin bu arada.
insulin direncim var en son homa, ir degeri 11 cikmisti.
kilo vermeyi istememin nedeni saglikli olmayi istemek, daha enerjik bir hayat surmek ve belki olursa 2. gebelige saglikli bir gecis yapmak. hayat aliskanliklarimi degistirmek istiyorum.
takima kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, belcikada yasiyorum arada su an2 saat fark var, aksam menusu yazimim biraz gecikirse bu fark yuzundendir![]()
Merhaba, hosbuldum. Insallah hepimiz saglikla fazlaliklardan kurtuluruz.Ay ben de aşk yaşıyorum lahana yla
Gerçekten düzenli beslenme ve ifle mide bağırsak problemlerim nerdeyse bitti canım. Her şey sağlıklı yaşamda bitiyor
Çiğ sebze candır ya. Ben sebze yemeklerini de çok pişirmem.
Geçen haftaki gaz sorununun bakliyattan olduğunu düşünüyorum ben de canım. Çok sık yersem fena oluyorum. Vegan yaptığım için normalden fazla yemiştim
Canım emzirirken 4 litre rahat içiyordum ben. Öyle önerilir zaten. Şaşırdım senin duruma. İnşallah önemli bir şey değildir
Biz o nickle doyuyoruz
Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıkla ulaş inşallah hedefine![]()
Bu arada ilk sayfayi okudum ve kabul ediyorum.Katilim formu:
dahaonce hep 13. takimdaydim araliklarla 2 yil rahat olmustur. en son kacinci etapta izne ayrildigima bakacagim detayli.
kilo alma nedeni: tatli duskunlugu, duzensiz yeme, atistirma kulturu.bel cevrem cok kalin bu arada.
kilo vermeyi istememin nedeni saglikli olmayi istemek, daha enerjik bir hayat surmek ve belki olursa 2. gebelige saglikli bir gecis yapmak. hayat aliskanliklarimi degistirmek istiyorum.
takima kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, belcikada yasiyorum arada su an2 saat fark var, aksam menusu yazimim biraz gecikirse bu fark yuzundendir![]()
subliminal ilk bakışta fark edilmeyendir benimki o kadar bariz kiCidden katılıyorum nickin çok subliminal zayıflama ortamı için![]()
hımm o zaman bi sebze yapmıştır belki? yemeklerine kimyon atmayı dene cnm ve rezene çayıNorvec somonu canim. Burda zaten hep Norvec somonu var, yerli gormedim hic.
Hosgeldin tekrardanKatilim formu:
Ben de o siralar yapmayi dusunuyorum canim beraber yapalimHemşirelerim şuan kayinvalidemdeyim eşim yolda gelecek yemege oturacagiz sizden birşey rica edeceğim2 saat sonra spor uyarısı yapında üşenmiyım
azcik lastikle basen hareketi yapayım
Hosbulduk cnm. Sorma, ilk 2 yil onemsemedim, normal gordum ama normalize etmemek lazimmis kilolari. 4 de ancak dank ettiHosgeldin tekrardan4 yas cocugu olan annemiz o kadar cok ki takimda biri de benim
cocuk 4 yas olunca mi aklimiz basimiza geliyor acaba
Ben de o siralar yapmayi dusunuyorum canim beraber yapalim![]()
Ay ortim iyi güzel ama çok zorlanıyorum bu aralar yeme ataklarım geliyor nazar değdi bana hep ödemli hissediyorum kendimi yarın hurma detoksu yapacağım işte şimdi de kalkıp spor yapayım da içim rahat etsin diyorum sonrasında da bi yeşil çay kiraz sapı çayı falan bakalımMutfak masasında yeşil çay içerek buraya kdr geldimnasılsınız kızlar nasıl gidiyor cumaya 2 kaldı
yarimuhendis nasıl gidiyor ortim
![]()
Canim sen emziriyosun oyuzde takviye yesil cay form cayda icemiyosun oyuzden canini sikma hic bence bu donemde nekadr versen kardır 6 aya gelince daha agir sporlar yaparsin ozman daha gzel kilolar verirsin insallahAslinda cok dikkat ediyorum ama biraz fazla yavas gidiyor gibi. Bakalim cumaya ne olacak.
Wayy menu ve spor cok guzel gunude erken kapatmissin superBugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
12:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase senzeli nohut yemegi, salata.
17:00- 1 kase icine: yulaf, yogurt, mandalina, kuru kayisi, ceviz karisimi. 1 kase sebzeli nohut.
Su:3 lt
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus: 30 p
8 dakika tabata: 32p
Toplam: 62 puan
Cherry Mom
azaydidem
Elim tam ekmeğe gidiyordu ki dur dedim maydanoz da aynı işi görür belki diyip yemeğin suyunu öyle sünnetledim tabaktanSupermis yemek suyuna maydanoz bandirmak![]()
Canım ben iyiyim gözün arkada kalmasınTempus senin nasıl gidiyor ortim kilon ne alemde
Hem de en sağlıklı şekli ile sevmişsin,bravooKabağı yıllardır hiç sevmezdim bu yıl çiğ deneyince sevdim![]()
Simdilik 2,5 en fazla 3 ile sinirlayayim bakalim. Bak sen de iciyirmustun 4 lt. Yani sut sudan oluyor sonucta.Ay ben de aşk yaşıyorum lahana yla
Gerçekten düzenli beslenme ve ifle mide bağırsak problemlerim nerdeyse bitti canım. Her şey sağlıklı yaşamda bitiyor
Çiğ sebze candır ya. Ben sebze yemeklerini de çok pişirmem.
Geçen haftaki gaz sorununun bakliyattan olduğunu düşünüyorum ben de canım. Çok sık yersem fena oluyorum. Vegan yaptığım için normalden fazla yemiştim
Canım emzirirken 4 litre rahat içiyordum ben. Öyle önerilir zaten. Şaşırdım senin duruma. İnşallah önemli bir şey değildir
Biz o nickle doyuyoruz
Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıkla ulaş inşallah hedefine![]()
Bazen bende de bir işe yaramıyor ama dedim denemekten zarar gelmez bayadır da yapmadım ilk yaptığımda baya etkisini görmüştüm yani 2 günde 2 kg farl etmişti bende şimdi de ödemli hissediyorum ve uzun zamandır yapmadığım için işe yarayacağını ümit ediyorum ortim ya inşallah yararCanım ben iyiyim gözün arkada kalmasın
Öğle atıştırmalıklarımı bi kontrol edersin
Gün içinde acıkıyorum baya ama hep en sağlıklı yiyecekleri seçiyorum. Hurma detoksu bende bi işe yaramadı gibi 1 güncük yaptım![]()