Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kimdi o canım? belediye başkan adayı mı?
bir de müsait olmadığını görüyor niye seni tutuyor ya düşüncesiz anlayışsız insan :KK11:
sen de kibarlığından bişey diyememişsin kıyamam yaa :KK43: göster dövim ben onu :sopa:
canım hepimiz aynıyız ev haline bayağı alıştık herkes öyle yani :KK66: normal insan hali budur o ayrı bir gezegenden
Yok canım eşim çocugu biseye yazdırmış. Kadın da formu ayağımıza kadar getirmiş açıklıyor işte uzun uzun. Kibarlık yapmış aslında, postaya atıp gidebilrdi de, (keske oyle yapaydi😂)

ayyy canım ya dizli pijama dedin de aklıma geldi. bugün eliptik üzerindeyken kapı çaldı, mecbur gittim açtım çok şık bir kadın 15dk konuştu.🤦‍♀️ Özür diliyorum üstüm başım için ama bir taraftan da bitse de gitse diye kıvranıyorum. O soğukta o terle vücudum buz tuttu.
Kapıyı kapattığım gibi aynaya koştum, spordan yüzüm kıpkırmızı, küçük saçlarım zaten yukarı doğru direk olmuş, dağılmış.:KK23: Kendimden korktum.😰😰
Ben de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yok 😂😂

Ben de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yok 😂😂
Ay Belmayne yaaaa😂😂
Ben de terden dolayi uzak durmaya calisiyorum kadin formu gozume gozume tuttukca.🙈
Sporun en kotu yani bu valla, saclarimin yapisi bozuldu yikamaktan.
1 saat spor + 30-40dk dus + 15dk giyin ve sac kurut.
Millet sporu ikiye boluyo gun icinde . En cok onu yapabilmeyi isterdim ama 2 dus imkansiz alamam😕😕

Ben ocaktan beri kalkar kalkmaz üzerimi spor ayakkabıma kadar giyiniyorum saçımı başımı düzeltip sürme çekiyorum. Gün içinde süper enerji veriyor bu insana :-)
Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabi🥰😍😍

Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabi🥰😍😍
Makyaj ve iş yok bende. :KK70: günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece :KK70: ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım 😅😅

16 Şubat Salı
07.15: 1 bardak limonlu ballı ılık su(yarımlimon+yarım çk bal+su)
07.25: 1 tabak kıymalı omlet (2yumurta+1 yk kıyma)
1 yk lor peyniri
5 zeytin
1 tk bal
maydanoz

12.40: 1 tane karnıyarık
maydanoz

17.05: 1 ayva
1 kivi
1 mandalina

2,5 lt su
birsevgi birsevgi
Spor: 12 dk chole cardio (60 puan)
125 ip atlama (25 puan)
Toplam: 85 puan Nikinik Nikinik
Harikasın 👌🏻
O kadar açlıktan sonra sabah menüsü seni kesmemiş anlaşılan ondan ara öğünde coşmussun Ortağımm:KK48:🌺🦋
Ama akşam yemeğinin metabolizmanı güzel çalıştırdığını düşünüyorum. Karnıbaharı yediğim zamanlar söylemesi ayıp bütün içim boşalıyor benim:olamaz: inşallah sende de öyle olmuştur😝
Karnıbaharı kısır olarak denemedi isen onu da tavsiye ederim çok güzel olur:super:
Menün genel anlamda güzel. Bide bazı yiyeceklerin miktarlarını belirtmeyi unutmuşsun😬(nesfit,kuruyemiş,çorba,mantı...)
😂😂 Akşam aç olduğum kadar sabah olmuyorum ya hemen aparatif atıştırıyorım
Bu menümğ daha ölçülerle yazdım bak 😂

Makyaj ve iş yok bende. :KK70: günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece :KK70: ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım 😅😅
Vay masallah canim bu saatte spor yapiyosun💪💪💪🧿🧿🧿

Hmm baya iyiymiş günde en az 6 yumurta yiyoruz yani. 😳

Çok şişlik veya gaz olmuyor mu?
ben oyle gunlerce yapmamistim, 1 kere 1.5 gun yapabildim. Siskinlik olmadi, herhalde yesil cay icildigi icin, bilemedim.
kızlar çok şımarmayın çünkü normalde yediğiniz kaloriden az bile yeseniz artı 1 kgya yakın çıkıyo en az :KK43:

canım hoşgeldin grubumuza :KK66: ay versatile vicky yi ben de biliyorum hint tarifleri de veriyo :KK70:

canım sen de hoşgeldin grubumuza :KK66:
Hosbuldum. Ben de oyle diyet fln arastirirken cikmisti karsima, baya bir kilo vermis sanirim.

anca gelebildim kızlar menü yazdım
günüm yoğundu yarın dahada yoğun olacak
Nikinik Nikinik sen nasılsın canım nasıl geçti günün
Canim senin ne kadar yogunsa benim de bir o kadar durgun gecti 😂
ortim menün gayet güzel sporda iyi
hangi bölgelere çalışıyorsun
benimde göbek ve kol çalışmam lazım ama öteliyorum
Benim ust sorunlu canim kol da var da once gobek gitmesi lazim🙄

Back
X