- 5 Ekim 2020
- 2.680
- 10.467
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #394.501
Kabuklarını mıYanlış bir şey olmasın bak tam hali böyleyapcam diyince iş ciddiye bindi bende
Kısmen doğru anlatmışım
Eki Görüntüle 2784673

Valla hepsini rendelerim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabuklarını mıYanlış bir şey olmasın bak tam hali böyleyapcam diyince iş ciddiye bindi bende
Kısmen doğru anlatmışım
Eki Görüntüle 2784673
Yok canım eşim çocugu biseye yazdırmış. Kadın da formu ayağımıza kadar getirmiş açıklıyor işte uzun uzun. Kibarlık yapmış aslında, postaya atıp gidebilrdi de, (keske oyle yapaydikimdi o canım? belediye başkan adayı mı?
bir de müsait olmadığını görüyor niye seni tutuyor ya düşüncesiz anlayışsız insan
sen de kibarlığından bişey diyememişsin kıyamam yaagöster dövim ben onu
canım hepimiz aynıyız ev haline bayağı alıştık herkes öyle yaninormal insan hali budur o ayrı bir gezegenden
Ben de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yokayyy canım ya dizli pijama dedin de aklıma geldi. bugün eliptik üzerindeyken kapı çaldı, mecbur gittim açtım çok şık bir kadın 15dk konuştu.Özür diliyorum üstüm başım için ama bir taraftan da bitse de gitse diye kıvranıyorum. O soğukta o terle vücudum buz tuttu.
Kapıyı kapattığım gibi aynaya koştum, spordan yüzüm kıpkırmızı, küçük saçlarım zaten yukarı doğru direk olmuş, dağılmış.Kendimden korktum.
![]()
Kabuklarıyla rendeleyin yazıyor yalnız unut mücveriKabuklarını mısadece kabuklarıyla mı yapılıyor. İçinden de mücver yapayım o zamn
Valla hepsini rendelerim ben![]()
Ay hay Allah nasıl öyle okudum ben onuKabuklarıyla rendeleyin yazıyor yalnız unut mücveri![]()
Ay Belmayne yaaaaBen de bugün kargocuya o şekil açtım kapıyı. Kapattıktan sonra baktım aynaya ve dedim ki kimseye bunu yapmaya hakkın yok![]()
Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabiBen ocaktan beri kalkar kalkmaz üzerimi spor ayakkabıma kadar giyiniyorum saçımı başımı düzeltip sürme çekiyorum. Gün içinde süper enerji veriyor bu insana![]()
Makyaj ve iş yok bende.Supersin canim ya, instada var oyle birkac insan. Dedidigin gibi hem enerjikler hem dunya kadar is gapiyolar gun icinde tam makyaj ve guzel kiyafetlerle tabi![]()
Harikasın16 Şubat Salı
07.15: 1 bardak limonlu ballı ılık su(yarımlimon+yarım çk bal+su)
07.25: 1 tabak kıymalı omlet (2yumurta+1 yk kıyma)
1 yk lor peyniri
5 zeytin
1 tk bal
maydanoz
12.40: 1 tane karnıyarık
maydanoz
17.05: 1 ayva
1 kivi
1 mandalina
2,5 lt su
birsevgi
Spor: 12 dk chole cardio (60 puan)
125 ip atlama (25 puan)
Toplam: 85 puanNikinik
O kadar açlıktan sonra sabah menüsü seni kesmemiş anlaşılan ondan ara öğünde coşmussun Ortağımm
Ama akşam yemeğinin metabolizmanı güzel çalıştırdığını düşünüyorum. Karnıbaharı yediğim zamanlar söylemesi ayıp bütün içim boşalıyor beniminşallah sende de öyle olmuştur
Karnıbaharı kısır olarak denemedi isen onu da tavsiye ederim çok güzel olur
Menün genel anlamda güzel. Bide bazı yiyeceklerin miktarlarını belirtmeyi unutmuşsun(nesfit,kuruyemiş,çorba,mantı...)
Vay masallah canim bu saatte spor yapiyosunMakyaj ve iş yok bende.günü kurtaracak kadar yapıyorum sadece
ocakta karar aldım sadece kendimle ve çocuklarla ilgileneceğim diye öyle yapıyorum. Eskiden her şeye yetişmeye çalışır hiç bişeye yetişemez strese girer hırsımı yemeklerden çıkarırdım. 50 jumping jack 30 squat yaptım bakalım çalışmalarım devam ediyor yoruldum bi soluklandım
![]()
Aynen ben de öyleyimBen ocaktan beri kalkar kalkmaz üzerimi spor ayakkabıma kadar giyiniyorum saçımı başımı düzeltip sürme çekiyorum. Gün içinde süper enerji veriyor bu insana![]()
ben oyle gunlerce yapmamistim, 1 kere 1.5 gun yapabildim. Siskinlik olmadi, herhalde yesil cay icildigi icin, bilemedim.Hmm baya iyiymiş günde en az 6 yumurta yiyoruz yani.
Çok şişlik veya gaz olmuyor mu?
Hosbuldum. Ben de oyle diyet fln arastirirken cikmisti karsima, baya bir kilo vermis sanirim.kızlar çok şımarmayın çünkü normalde yediğiniz kaloriden az bile yeseniz artı 1 kgya yakın çıkıyo en az
canım hoşgeldin grubumuzaay versatile vicky yi ben de biliyorum hint tarifleri de veriyo
canım sen de hoşgeldin grubumuza![]()
Canim senin ne kadar yogunsa benim de bir o kadar durgun gectianca gelebildim kızlar menü yazdım
günüm yoğundu yarın dahada yoğun olacak
Nikinik sen nasılsın canım nasıl geçti günün
Benim ust sorunlu canim kol da var da once gobek gitmesi lazimortim menün gayet güzel sporda iyi
hangi bölgelere çalışıyorsun
benimde göbek ve kol çalışmam lazım ama öteliyorum
Dimi bende ole dusundum bakalimArtik baliktan mi yoksa fazla taze sebzeden ki bilemedim. Benimki de genelde 9-17 yene oluyor. Yaparsin canim, bu saatlerde zorlanmazsin kesinlikle![]()