Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi olmaya çalışıyorum, aslında uzun zamandır mesajlaşmıyorduk görüşmüyorduk konuşmuyorduk o alışkanlıklar gitmişti ama herhalde hala bir umudum vardı ona tutunuyordum. O umudumda gidince içimde bir boşluk oluştu kabullenmekte zaman alacak gibi. Onunla o kadar çok şey paylaşmıştık ki yani sevgilimi değil eşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Toparlanabilmek içinde biraz zamana ihtiyacım var sanki.

Bu hafta ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sana haksızlık ettim yalnız bıraktım kusura bakma :(

Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom isterseniz beni ortaklardan çıkarın bir süre, diyeti bırakmayacağım ama adapte olmam şu süreçte biraz zor. Kimseyi de yarı yolda bırakmam istemem

Kızlar bim e doğal doğal alıç sirkesi gelmiş. Çok faydalı olduğunu duymuştum..tadı da güzel. İlgililere duyurulur 😋

Bir de youtube da if yapan birinin videolarını keşfettim. İki öğünü öneriyor. Ben en başta 2 öğün yapardım sonra ara öğün ekledim. Şimdi tekrar iki ana öğüne döneyim diyorum. Güzel tarifler de vermiş. Bakmak isterseniz ekliyorum bir tanesinin linkini

Günaydınlaar canlar :KK36: resim atmıyorum bugün bildiğiniz tost:confused:
Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım🤗
canım bu daha iyi bence ;) arada tuzlu da var,hurma da daha az hem peyniri ister yumurtayla da değiştirirsin :KK19:
Teşekkür ederim canım benim🥰🥰 kız biz rakiptik di mi :confused: iştahım kapandı bak bı anda😅

Günaydın cancağızım💜 yeniledi varmış leblebilerin🥰

Teşekkür ederim kaptanım🤗🤗

Umarım canım🤗 nasılsın?

Ellerine sağlık Reyyan'im🤗
@birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet🥰
hem rakip hem dost ,fairplay :D :D :D

Günaydınlaar canlar :KK36: resim atmıyorum bugün bildiğiniz tost:confused:

canım bu daha iyi bence :KK66: arada tuzlu da var,hurma da daha az hem peyniri ister yumurtayla da değiştirirsin :KK19:

hem rakip hem dost ,fairplay :KK70: :KK70: :KK70:
Ayarladığım saat geçiyordu o yüzden bilinenden şaşmayayım dedim başladım 21 liğe😂

İyi olmaya çalışıyorum, aslında uzun zamandır mesajlaşmıyorduk görüşmüyorduk konuşmuyorduk o alışkanlıklar gitmişti ama herhalde hala bir umudum vardı ona tutunuyordum. O umudumda gidince içimde bir boşluk oluştu kabullenmekte zaman alacak gibi. Onunla o kadar çok şey paylaşmıştık ki yani sevgilimi değil eşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Toparlanabilmek içinde biraz zamana ihtiyacım var sanki.

Bu hafta ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sana haksızlık ettim yalnız bıraktım kusura bakma :KK43:

Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom isterseniz beni ortaklardan çıkarın bir süre, diyeti bırakmayacağım ama adapte olmam şu süreçte biraz zor. Kimseyi de yarı yolda bırakmam istemem
canım olsun ya konuştuk yine ;) cuma günü tekrar söylersin nasıl hissettiğini kuşum şimdi çıkma istersen

Çok sevindim canım çocuklara iyi gelmiştir kalabalık ortam hep aynı ev ortamı sıkılmışlardı farklılık oldu ne güzel :KK200: 3 hafata evde eşinin yalnız kalması ise şahane :KK70::KK70: geçmiş olsunn sana şimdiden :)))) ev yerinde duruyr mu :)
Emre sorma ya doymadı kara ama ben bittim cidden çok yoruluyorum giydirmesi soydurması bile işkence kat kat kat :KK70:
3 hafta evde erkek olmasını tahmin ediyorsundur. Çok fena işim vaaar kaptanım.
Yaa kaptanım ben dönsem takıma diyorum yoksa aklımdan çok kötü şeyler geçiyorda 🤭

Bu hafta ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sana haksızlık ettim yalnız bıraktım kusura bakma :KK43:

Canım Allah tez zmanda iç huzur versin inşallah gönlün kırılmış belli ki ama onu tamir edecek olanda sensin ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i merak etme hafta bitti sayılır zaten bizde takip ederiz onu 😎 cuma günü yeni ortaklar olacak seni orda eşleştirmem isteğin üzerine 😘

3 hafta evde erkek olmasını tahmin ediyorsundur. Çok fena işim vaaar kaptanım.
Yaa kaptanım ben dönsem takıma diyorum yoksa aklımdan çok kötü şeyler geçiyorda 🤭
Dön tabi 🤣🤣 bugünden başla menü yazmaya canım cumada kilo bildir durumumuza bakalım ona göre listeye girişini konuşuruz..

Namaria Namaria canım gözlerim seni aradı
Nerelerdesin Bi durum yok demi
Namaria Namaria bu hafta mezun oluyor canım
Tayini çıktı Adana'ya ailesinin yanına :KK71: onun telaşı içinde o yüzden bu ara takıma gelemiyor Adana'ya yerleştikten sonra 3. Mezuniyet için tekrar takıma gelecek 😍

Canım Allah tez zmanda iç huzur versin inşallah gönlün kırılmış belli ki ama onu tamir edecek olanda sensin ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i merak etme hafta bitti sayılır zaten bizde takip ederiz onu 😎 cuma günü yeni ortaklar olacak seni orda eşleştirmem isteğin üzerine 😘
muhursuzpusula muhursuzpusula kuzum hiçbirimiz mükemmel,yaşam ve diyet koçu gibi rehberlik yapamayız ki zaten ;) sen depresif modda olduğun için öyle geliyo sana, yetersizlik filan yok saçmalama:KK19: . Tabi ki bir süreç olacak ama seni gözlemliyorum, dün yazmaya başladın buraya ve bugün bile daha aktifsin bebeğim benim herşey daha güzel olacak emin ol ;)
kabuğuna çekilme bence ama yine sen bilirsin ne diyim :110:

Back
X