Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIMINN GÜZEL HANIMLARIII CANLANINNN

:spor: :spor:

Bugün spor günümüzzzzz

👇👇👇👇

TABLODANN EN AZ 1 SPOR SEÇİP GÜN SONUNDA MENÜDE Nikinik Nikinik ETİKETLİYORUZ

IMG_20210131_194541.jpg

muhursuzpusula muhursuzpusula kuzum hiçbirimiz mükemmel,yaşam ve diyet koçu gibi rehberlik yapamayız ki zaten :KK66: sen depresif modda olduğun için öyle geliyo sana, yetersizlik filan yok saçmalama:KK19: . Tabi ki bir süreç olacak ama seni gözlemliyorum, dün yazmaya başladın buraya ve bugün bile daha aktifsin bebeğim benim herşey daha güzel olacak emin ol :KK66:
kabuğuna çekilme bence ama yine sen bilirsin ne diyim :110:
:anne: 🤗🤗 ortin olasım geldi bence son 2 gün bu güzel desteğe bırakma muhursuzpusula muhursuzpusula :))

Yaaa gerçekten mii harikaa evet canım girebiliyorsun 💕 tebrik ederim seni canım
Teşekkür ederim kaptanım takım motivasyonu beni mutlu ediyor
@Namaria bu hafta mezun oluyor canım
Tayini çıktı Adana'ya ailesinin yanına :KK71: onun telaşı içinde o yüzden bu ara takıma gelemiyor Adana'ya yerleştikten sonra 3. Mezuniyet için tekrar takıma gelecek 😍
Yaaa çook çook sevindim hem mezuniyet hem tayin çifte mutluluk

Hoşbuldum canım nasılsın

Kaptanım ben izne ayrıldığım kilodayım çok şükür bu durumda hemen takıma girebiliyorum değil mi
İyiym kuzum. Aynen devam bıraktığın gibiyiz. Belki biraz incelemiş olabiliriz 🙃
Ya süpersin canım. Aynı kiloda dönmek müthiş. İnsanın kilosunu koruyabildiğini görmesi daha da müthiş😍😍

Teşekkür ederim canım benim🥰🥰 kız biz rakiptik di mi :confused: iştahım kapandı bak bı anda😅

Günaydın cancağızım💜 yeniledi varmış leblebilerin🥰

Teşekkür ederim kaptanım🤗🤗

Umarım canım🤗 nasılsın?

Ellerine sağlık Reyyan'im🤗
birsevgi birsevgi bak hiç çarpın yok,böyle böyle bı bakmışsın gelmiş mezuniyet🥰
Ay hadi bakalım dün en son midem gurulduyodı😂😂😂😂😂

Kızlar bismillah deyip başlıyorum kabak detoksuna 😍
Yanlış bir şey olmasın bak tam hali böyle 🤣🤣 yapcam diyince iş ciddiye bindi bende 🤣🤣
Kısmen doğru anlatmışım 😜

Eki Görüntüle 2784673
Canım sen yapmış mıydın bunu. Yaptıysan etkili olmuş muydu 🙃
Ya da kızlar daha önce aranızdan yapan oldu mu acaba

Kızlar bim e doğal doğal alıç sirkesi gelmiş. Çok faydalı olduğunu duymuştum..tadı da güzel. İlgililere duyurulur 😋

Bir de youtube da if yapan birinin videolarını keşfettim. İki öğünü öneriyor. Ben en başta 2 öğün yapardım sonra ara öğün ekledim. Şimdi tekrar iki ana öğüne döneyim diyorum. Güzel tarifler de vermiş. Bakmak isterseniz ekliyorum bir tanesinin linkini

Bu kadini takip ediyorum ben, cok pozitif bir gunluk yaziyor istatistik defteri gibi, cok detayli spor, gunluk yasam ,ogun cizelgesi tutuyor.

Ay gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim 🤩

Bi de ben tartildim:rolleyes:kendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim 😂
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim 🤩🤩

İyiym kuzum. Aynen devam bıraktığın gibiyiz. Belki biraz incelemiş olabiliriz 🙃
Ya süpersin canım. Aynı kiloda dönmek müthiş. İnsanın kilosunu koruyabildiğini görmesi daha da müthiş😍😍
Aynı kiloda olmayı bende hiç beklemiyordum ama oldu ve çok mutluyum bu duruma demek istersem beynime olumlu düşünceler gönderirsem olabiliyormuş bunu görmüş oldum
Ay gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim 🤩

Bi de ben tartildim:rolleyes:kendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim 😂
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim 🤩🤩
Of off off harikasın nikicim süper ilerliyorsun maşallah

Ayy muhteşem canım 😍😍
Darısı başıma. Amin 🙏😍

Günaydınlar herkeseee ben bugün hurma detoksu yapacağım ama farklı bir hurma detoksu çıktı karşıma o bilinen 21 hurmalı değil ekliyorum fotosunu sizce hangisini yapayım🤗
Canim supermis bu daha az kalori oldugu kesin
Ayarladığım saat geçiyordu o yüzden bilinenden şaşmayayım dedim başladım 21 liğe😂
Canim hurmalari isliyor musun? Benim hurmalar buyuktu 5*3 yapmıştım ben direkr yogurdun icine dograyip yedim gayet guzeldi
Aynı kiloda olmayı bende hiç beklemiyordum ama oldu ve çok mutluyum bu duruma demek istersem beynime olumlu düşünceler gönderirsem olabiliyormuş bunu görmüş oldum

Of off off harikasın nikicim süper ilerliyorsun maşallah
Canim sen de harikasin kilo korumak ayri bir meziyet. Simdiden listeye hosgeldin 🤩
Ayy muhteşem canım 😍😍
Darısı başıma. Amin 🙏😍
Ay cumlemize insallah 🤩🤩

Canim supermis bu daha az kalori oldugu kesin

Canim hurmalari isliyor musun? Benim hurmalar buyuktu 5*3 yapmıştım ben direkr yogurdun icine dograyip yedim gayet guzeldi

Canim sen de harikasin kilo korumak ayri bir meziyet. Simdiden listeye hosgeldin 🤩

Ay cumlemize insallah 🤩🤩
Ya bu 21likte etki gördüğüm için bundan devam edeyim dedim sabah 7 tane yedim ama öğle ve akşam için 5er tane yiyeceğim. Ama ıslamıyorum ben hurmayı sert sert yemeyi seviyorum😂😂hurmayı ısırıp yoğurt yiyorum içine de doğramıyoeum yerken uğraşmak daha uzun zaman aldığı için çabucak bitmiyor hoşuma gidiyor😂😂

Ya bu 21likte etki gördüğüm için bundan devam edeyim dedim sabah 7 tane yedim ama öğle ve akşam için 5er tane yiyeceğim. Ama ıslamıyorum ben hurmayı sert sert yemeyi seviyorum😂😂hurmayı ısırıp yoğurt yiyorum içine de doğramıyoeum yerken uğraşmak daha uzun zaman aldığı için çabucak bitmiyor hoşuma gidiyor😂😂
Islayinca sekeri azaliyor yani daha az kalori almis oluyorsun o yuzden sordum canim.

yaaaaaaaa çok şükürrr sabrettinn ve sonucunu aldınn canımm :rapci: :rapci:

Back
X