Canım yine aynı şey olabilir madem devamlı öyle oluyor bakış açını bu sefer değiştir.
kaçamak yaparsam bitti bu iş diye düşünme bu defa.. Kaçamak yapsamda hedefe kadar bitmeyecek bu iş de. Benim iradem çok kuvvetlidir yemeyeceğim dersem yemem. ama x kişinin öyle olmayabilir sanırım senin de öyle o yüzden o kadar katı bakma olaya bugün kaçamak mı oldu 2000 kalori mi aldın ? yarın 500 600 kalori al bitti.. yola devam hiç kafaya takacak bir şey yok.
Canım öncesini çok bilmiyorum ama yoğun spora yeni başladıysan ödem yapmıştır dünde yapmıştın değil mi? kasların en az 1 gün dinlenmesi gevşemesi gerekiyor asıl kilo için moral bozmak yok spor kadar insanı ilcelten bir şeyde yok doğru yoldayız hiç merak etme tartı düşmeyecek düşmeyecek bir anda şıppp ggidecek
harikasınn
adımlarını arttırmana çok sevindim canım ne güzel olmuş işe yaramış bizim spor planı desene :)
Deryacım sen bugünde spor yapta yarın dinlenme olsun ödemleri atma yoluna bak emziriyorsun ne içebilirsin bilmiyorum yeşil çay herhalde içebilirsin. moralin bozulmasın tuzdan elini çekebildiğin kadar çek canım bazı kişiler çok az tuz kullanır ama bünyede etksi farklı olur belki sende öyle birşey vardır
inşallah canım sonuçta menü belli yumurtalı kahvaltı meyve kabak yoğurt tehlikeli yada absürd bir şey yok bence her şekilde hafif bir menü olacak ha kiminde detoks etkisi yaratıyot kiminde az yemiş gibi sadece biraz eksi yaratıyor ama olsun sende anlamış olursun böylece.. bazen kurtarıcı oluyor işte :)
aman canım dikkat et hasta olma
bizde şimdi dışarıdan geldikk bende dondummm
canımm olmuş olan sen cezanıda vermişsin bence pişmanda olmuşsun :) çokta takılı kalma orada
yola devam kurtarırsın elbet spor + hafif bir akşam menüsü

kolay gelsin eksiyi görünce hamaratlık tutmuşş
benimmdee yemekk yapılacakkkkk

Canım dayannnn bugünde yapta hiç olmadı spor programına uymak için leslie 2 mile

zaten spor kas ağrılarına iyi geliyor başlayınca unutursunn :))
Yarın zaten ekibin çoğu yatışşş olurr sende dinlenirsinnn :):)