Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çarpıdan iyidir Kaptanım, ben hiç sevmem çarpıları😅
Öğrencilerime de hep yıldızlı kalpli notlar veririm teşvik olsun diye🤩
Teşvik etmek önemli🤣🤣
Kaptanimiz zaten her spor icin puanlari yaziyor canim. Spor gunlerinde maksat fazla yapalim 🤩 her tamamladigin ekstra spora da Cherry Mom Cherry Mom kaptanimdaaaann taaam 50 puan🤣🤣

Ay gelemedim sabah biraz gec kalktim benimkiler uyandirmamis bugun beni iyi oldu uykumu aldim 🤩

Bi de ben tartildim:rolleyes:kendimi cok zayif hissediyordum sabah dayanamadim 😂
76.4 ciktim 1.6 gitmis şükür. Suan hamile kaldigim kilonun altina inmis bulunmaktayim 🤩🤩
Süpersin canım
Ay cok sukur kaptanim ya 2-3haftadir beni surundurdu ama simdi yuzumu guldurdu cumaya 75i ucundan gorururum insallah ya 😊 daha 3 ay olmadi 12.7 kilo gitti. Iyiki 5. Takim 😍😍😍
Seni gerçekten taktir ediyorum sen 12 den fazla verdin ben anca 8 kilo falan aynı zamanlarda başladık ama sen daha iradesisin tekrar tebrik ederim😘
Benim de hic aklimda yoktu birden mutfak temizligine giristim 😂 tulleri attim dolaplari sildim az dinleneyim yeri supurup silcem duvarlari camlari silcem daha yemek de yapacagim kendi kendime is cikardim resmen 🤭🤭
Ooo ellerine sağlık desene mutfak mis gibi oldu
B irini alintiladim ama kimi
E n tatli birisini
N asil anlatsam sana
İ lk harflerine baksana :KK70::KK70::KK70:

Herkes ustune alinabilir 🤣 sayfa biriktirmek bana gore degil. Okurken alintiliyorum sonra baska bisi yazinca alıntılar gidiyor. Alintiladiklarimi da unutuyorum 😂😂
Yyyaaaa bende bir sürü alıntılıyorum sonra yazamıyorum kalıyor bir bakıyorum 1 -2 gün geçmiş üstünden🤣🤣

İyi akşamlar
17 şubat çarşamba
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
5-6 minik yeşil zeytin
2 parmak peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Roka ve tere
Yarım saat sonra
Yarım simit 6-7 bonte bitter çikolatalı bisküvi
1 kuru kayısı
Akşam 19.00
Lahana noodle yaptım
( Havuç, kırmızı biber , yeşil biber ,kavrulmuş sogan , sarımsak, susam, ızgara hindi , acı sos , lahana sote ,tuzsuz soya sosu)
1 büyük bardak ayran yalnız aşırı güzel oldu inanın çok doyurucuydu.Yarım tabak yedim ama çok doydum bitiremedim.

45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım.
Yediklerim biraz sindirilsin
Bi güzel 45 dk cardio falan yapıcam
Begonya2 Begonya2 canım senin nasıldı günün?
Harika menü canım 😍😍
Benim günüm kötü geçti yediklerim düzensiz oldu hiç iştahım yoktu bu gün
Kara bulutlar üstümde bi depresyon hali var 😔

Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım😂

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı🤣🤣
Ahahhaa tavuğa bak. İnisiyatif almış 😂😂😂
Hahahaha ben de hastanede staj yaparken şu parmaktan nabız ölçerler benim nabzımı çok geç alıyordu ordaki abiler normal değil bu dedi😂😂hasta başı monitörünü kalibre ederken benim tansiyonu ölçtüler 9a6 çıktı sen yaşıyor musun dediler😂😂beni genel bi taramaya sokturttular da bir şey çıkmadı Allahtan😂😂
😂😂
Taramadan sonra mı karar verdiler yaşadığına 😂😂
Ben bugün öldüm bittim yaa:emir_bebek:
Hedefin hepsini tamamlayamadım🙁 Yarısını ancak yapabildim ama nasıl yaptım ne ben anlatam ne siz sorun🥴 Dünkü chole da beni biraz bitirmişti zaten.
Neyse eşim akşam eve geldiğinde her yerime masaj kremi sürdürdüm de biraz kendime geldim. Etlerimin acısından kıpırdayamıyodum yoksa:olamaz:

Nikinik Nikinik Kaptanım 500 ipe yarım kalp olur mu😂
Canım öncesini bilmiyorum ama yeni başlıyorsan hafifle bir şeylerle başla bence. O kas ağrıları spordan soğutur insanı 🙃 beş aydır düzenli spor yapıyorum yine de chole yamultıyor 😂

Bu sabah şok üstüne şok yaşadıım😂

1. Şok sabah tartıya çıktım geçen Cuma günü olan kilomu gördüm😳😳😳😳 sonra bi baktım tuhaf şeyler oldu rakamlarda tekrar tartıldım yüzüm güldü 🤪

2. Şok kahvaltıya yumurta haşladım tam dedim oh mis gibi doycam falan aaaaa ne göreyim yumurtamın sarısı yok😳😂😂😂
Resmen bir top yumurta beyazı yedim ya büyük hayal kırıklığı🤣🤣
Bazen benim tartida ole yapiyo sasiriyorum hangisini baz alacagimi 🤣🤣
Hain tavuk 😂😂😂

Ahahhaa tavuğa bak. İnisiyatif almış 😂😂😂

😂😂
Taramadan sonra mı karar verdiler yaşadığına 😂😂

Canım öncesini bilmiyorum ama yeni başlıyorsan hafifle bir şeylerle başla bence. O kas ağrıları spordan soğutur insanı 🙃 beş aydır düzenli spor yapıyorum yine de chole yamultıyor 😂
Öncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamaya :KK48: Ama çok şükür iyiyim at kestanesi jeli sürmüştüm hiç ağrım filan kalmadı🤩 Tavsiye ederim bu arada, birebir gerçekten her türlü ağrıya👍
Şu an sadece günün toplam yorgunluğu var üzerimde.
Ondan ben gideyim uyuyayım artık... Yarın için yine bol enerji lazım olacak bana:KK49:

Herkese iyi geceler kızlar:KK68:
Siz de gidin uyuyun sayfa birikiyo sonra okuyamıyom:KK70:

Kızlar ben tabatamsı cardiomsuu yaptığınız videoyu 5 puan olarak güncelledim öyle ekledim hafta başından spor tablosuna puanlarınızı :))

DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Anka Anka
belmayne belmayne
hawar hawar

birde başka bir konu

sporlarda bazen 3 mil Leslie, 7000 adım vs gibi açıklamalar oluyor bunları ayrı ayrı puanlıyorum.eğer adımların içinde Leslie var ise ayrıca belirtmenizi rica ederim 2 kere puan hesaplaması olmasın 🤗 bazıları yazıyor bazıları yazmıyor bende genelde ayrı ayrı yazılmış madem diyorum iki kere hesaplıyorum bilginize ♥️

Öncesinde en kötü haftada bir spor yapıyodum. İpi ilk kez dün denedim bugün de ikinci oldu. Ama sayı fazla geldi bana ondan bugünkü ağrım. Alışkın olmayınca tabi o kadar zıplamaya :KK48: Ama çok şükür iyiyim at kestanesi jeli sürmüştüm hiç ağrım filan kalmadı🤩 Tavsiye ederim bu arada, birebir gerçekten her türlü ağrıya👍
Şu an sadece günün toplam yorgunluğu var üzerimde.
Ondan ben gideyim uyuyayım artık... Yarın için yine bol enerji lazım olacak bana:KK49:

Herkese iyi geceler kızlar:KK68:
Siz de gidin uyuyun sayfa birikiyo sonra okuyamıyom:KK70:
Şimdi bende gitcem 1000 zıplayacağım :cool: yarım değil ama tam dikkatini çekerim 😅😅

250 / 250 şıp diye biter 😎

Sana iyi geceler canım ama bize sabahlar olmasın :KK70: daha 🍉 kescez 🤣🤣🤣

Harika menü canım 😍😍
Kuzucum bugün karbonhidrat ı aşırı kaçırdım :( yakabilmek için uyumadan önce bi kardiyo yapıcam senin menüler fena degil ama biraz salata yeşillik falan eklesen daha doyurucu olur :KK54:

Harika menü canım 😍😍
Evet canım kesinlikle eski neşen yok gibi ya 😔😔 halbuki takım daha kalabalık şimdi bu direk yediğine içtiğine ve haliyle motivasonuna yansıyor

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol vaayyyy noodle hee ayyyy pek severim pekk severimmm mutlaka deniycem hemen alintiliyorummm tarifi
Yapacağın zaman söyle canım eksik bir şey varsa anlatırım ben çok sevdim :) bi kaç püf noktası var onları anlatırım. En önemlisi tek tek soteleniyor sebzeler bi o önemli yoksa kayboluyorlar .

Back
X