Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah canim yuzden super 👍
sağol canım :KK200:
Yüzdenle haftaya hedefini de yazsaydın ya canım🤗bu arada sonuç çok iyi maşallah🤗😘
ekledim canım çok sağol :KK200:
Tebrik ederim şekerim
sağol canım :KK200:
Kuzum tebrik ederim. 😍 Hoş geldin listeye tekrar 🤗
Hoşbulduum aşkım siz gittiniz ben geldimm :rolleyes::D
sağol cnm ben de seni daha çok tebrik ediyorumm :KK200::KK200::KK200:
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum mezunlara hayırlı olsun inşaAllah rahatça korurlar kilolarını ❤️
sağol aşkım
Kizlar hepinizi tebrik ederim bu hafta takim ucmus 🤩 emeginize saglik 🤗
esas sen uçmuşsunnnn aşırı tebrik ederimmmm tartılmamak da yarıyor galiba ;) :D
Yok kuzum mezun olamamış yaramaz öğrenciyim ben 🙄 izin gibi şöyle sağlık çocuk iş üçlemesini oturttugumda döneceğim 😘

Gorusucez kuzum inşaallah tez vakit gelicemsizi seviyorum bende 💓
hehehehehe:KK48: tamam cnm çok bekletme e mi
1.olduk kızlar :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

üstelik @Nikinik de 1. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

üstelik Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız :nazar::nazar::nazar::KK68:
Ayyyyyy yes yes yes takıma tekrar giriş kutlamam da olduu mezuniyet kutlamam da birkaç aya olur inşallahhh :KK73::KK71::KK71::KK71:
Yo yo bu sefer sana yaklaşan bile yok maşallah :rolleyes: :nazar::nazar:
vallahi çok şaşırdımmm 6. takım hep uçuyodu biri kuş olup uçtu demekk :rolleyes:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak listeli mi oldun sennnn hayırlı olsun canım :KK36:
ivitttt listelere giriş yaptım cnm top 20 :KK48::KK200:
Kendime çok acayip bi bomba yaptım
İçinde kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir,hurma,yulaf ezmesi falan var top top yaptım tadına bile bakmadım direkt dolaba koydum günde 1 veya 2 günde 1 yerim accık accık🤭🤭
harika :rolleyes:

Herkesi de ayrı ayrı tebrik ediyorum canlarım güzellerim :KK36::KK36::KK36:

Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum :KK68: :KK68:

belmayne belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
Namaria Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım ❤️

ummhnisa ummhnisa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar ♥️♥️ mezun olmadan bırakmak yok 💪

Begonya2 Begonya2 senin içinde liste hayırlı olsun canım ❤️

balpamuk balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam ✌️🤗

Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum :KK68: :KK68:

belmayne belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
Namaria Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım ❤️

ummhnisa ummhnisa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar ♥️♥️ mezun olmadan bırakmak yok 💪

Begonya2 Begonya2 senin içinde liste hayırlı olsun canım ❤️

balpamuk balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam ✌️🤗
Hoşbulduk tekraar kapticimmm :rolleyes: aynen mezun olmadan gitmek yok :KK49: bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki :D
Monica_ Monica_ hayırlı olsun tatlım ;)
Namaria Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm ;)
belmayne belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere ;) ama gitmiyorsun neyse kiii :rolleyes:

Back
X