Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma

12.30
2 yumurtali bol lorlu omlet
1 dilim cikolatali ekmek🙈

18.30
1 kase domates corbasi
1 porsiyon sebzeli yesil mercimek yemegi
Biraz yogurtlu mor lahana

Su 2.5
Spor 10dk cardio 50p
15dk zumba 45p

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Sen o çikolatalı ekmeği hakketti canım
Hem sporunla yakmışsındır onu
Ben unutmuşum menü yazmayı biraz kaçamaklıydı da bugünden itibaren full dikkat ilerleme lazım çünkü bu haftaiçi regli de olucam

Kızlar günaydın😍
Ben dün gece resmen gece kahvaltısı yaptım 🙊 wasa, peynir, zeytin 🙈 tabiiki sabah baskülde karşılığını aldım 🥴 güzel bir hafta sonu geçirerek pazartesiye en azından sabit başlamayı hedefliyorum. Birazdan sporumu yapacağım inşallah 😍

Tecrübelerini bizimle de paylaş canım. Koruma dönemi beni korkutuyor 🙃

O zaman el ele ideal ölçülerimize doğru koşalım ex orticim 🤗
Canim insallah paylasirim nasil oluyor bakalim ben de gorucem😄
Duzenli spor yuruyus yapmayi planliyorum

Günaydınlaar

Ayyy evet gönlümden geçen kişiydin sana layık bir orti olmak için çabalıyacağimm canım
Yaa benim de icime dogmustu orti olacağımız kalp kalbe karşıymış 🤗
Sen o çikolatalı ekmeği hakketti canım
Hem sporunla yakmışsındır onu
Ben unutmuşum menü yazmayı biraz kaçamaklıydı da bugünden itibaren full dikkat ilerleme lazım çünkü bu haftaiçi regli de olucam
Benim de regl haftam bu hafta ite kalka ilerleriz artik beraber 🤣

Valla okumasaysım keşke canım kadayıf istedi 🤣🤣 neyse tüm takım adına yemiş hawar 🤣🤣
Ben o kadayıfı yemek için 3 gün bekledim
Diğerinde tombaladan çıktı yılda 1-2 kere yendiğimiz bir yemek olduğu için yedim valla
Teyzede çok güzel yapmış
Ama Cherry Mom Cherry Mom in dediği gibi bu hafta çok zorlamam lazım
Hepinizin yerine yedim

19 şubat cuma
12.00
Tb ekmekle tost,salatalık,domates,peynir,birkaç tane patates kızartması
19.00
4tane fırın köfte 1 dilim tb ekmek havuç ve ayran
20.00
Elma ve biraz leblebi
Benim düzen bugün biraz şaştı :KK43:
Su : 2.5lt
Spor : 10000 adım = 100p
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam hawar hawar
Bence gayet güzel bir menü
özelliklede cuma için
2 seferdir beni etiketkiyosun canim bu benim icin bi isaret olabilir haydi kalk zayifla diye 🤣🤣🤣
Pink gel gel
Ama ben yanlış hatırlamıyorsam sen zayıftın zaten🧐

Selam ortim. Ikimiz icin de guzel bir hafta olsun. Ben de hiic kacamak yapmayacagim soz 👍 su 75i geride birakana kadar hicbir odul yok bana.
Anlaştık canım hatta sende meyve de mi fazla oluyordu yanlış mı hatırlıyorum? İstediklerinden bugün ye ama hafta içi hiç yeme dayanabilirsen gibi gibi şeyler ekleyebiliriz😅 ben hafta içi akşamları 5.30dan sonra koymaya ve mümkünse soymadan sofradan kalkmaya niyetlendim ya bakalım🙈birbirimize hatırlatalım
Dün hawar hawar ın menüyü gördükten sonra menü spor sayfasından korktum kaçtım :ruh:

Kaçamak limitini bütün takım adına doldurmuş hawar jajaksksmass 🤣🤣🤣 hafta içi nazi kampına yazılsa anca gidecek onlar :eek:
Merak ettim gidip bı bakayım😅
Offff yaa bu mekanlar niye kapalı şimdi kahvaltıya gitmek vardı hafta sonu kahvaltı hazırlamaktan gına geldi 😶😶😶😶😶 1 saat önce çayı demledim gerisi yok ajajajahafk🤣
Çay mühim gerisini boşver🤪

Ben o kadayıfı yemek için 3 gün bekledim
Diğerinde tombaladan çıktı yılda 1-2 kere yendiğimiz bir yemek olduğu için yedim valla
Teyzede çok güzel yapmış
Ama Cherry Mom Cherry Mom in dediği gibi bu hafta çok zorlamam lazım
Hepinizin yerine yedim
Afiyet olsun bacımmm bizde yemiş kadar olduk 🤣
Sabahta ne tatlı gitmiştir o heee 🤤

Günaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorum :KK76: çok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım :olamaz:

Back
X