Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz 🙃 dizleri kırmak baya zormuş 😂😂
Ben dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyor

Yazayim kaptanim mola verdim ev ayakta 🙃
Kolay gelsin canım 😘😘
Kaptanim simdi havada cok guzel hem evde tikili kalmak cok moralimizi bozuyo hemde bu guzel havalarda kilodan dolayi rahatca giyinemiyorum o daha beter moralimi bozuyor
Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununu 🤯🤯 biran önce göndermek lazım bu kiloları
Kızlar ben de bugün biraz zıp yapayım dedim. Bakalım kaç olacak gün sonunda. Zıp yapanlar Zıplarken dizlerinizi kırıyor musunuz yoksa öyle dümdüz mü zıplıyorsunuz 🙃 dizleri kırmak baya zormuş 😂😂
Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladım 😂😂

Canım ben kismiyoeum sadece tambolinde ziplarken ara ara yapıyorum ama halinin izerinde yapmadım,zararı olmaz mı🤔bilemedim
Önce dümdüz başlayayım. Nolur nolmaz 🙃
Bildiğimiz zıplama mı canım yoksa ip atlama mı
Hayali bir ipi de çevirdim atlarken. Koşarım da boş durmasın diye 😂
Ben dizilerimi kırmadan atlıyorum ipi dediğin gibi kırınca cok zorluyor canım yeni başlayacaksan dizlerini kırmadan başla bence zaten hamlığı bile ertesi gün ağrı yapıyor
Evet canım öyle yapayım ben 😘
Kolay gelsin canım 😘😘

Yaaaa sen birde yazın düşün o kıyafet sorununu 🤯🤯 biran önce göndermek lazım bu kiloları

Canım ben çok çok hafif kırıyorum sen diyince ne yapıyorum acaba diye durup 1 2 zıpladım 😂😂
İki zıp faydam olmuş kaptanım 😂

Kolay gelsin canım 😘😘

Ayy evettttt yaaa biran önce gitse rahat rahat denizde gezneyede gideriz cocuguncpesinde nefes nefese kalıyorum yetişemiyorum enerjisine

20.02.2021
Kahvaltı
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
1 tb yaprak galeta
Çay

Sade kahve, yeşil çay, 1 elma

Akşam
Ciğer dürüm
1 küçük kase yoğurt, aci biber

Sade kahve, 1 top dün yaptığım şeyden
Yeşil çay

Su pek içemedim uyuyana kdr 2 şişe içerim
Spor 5 yapıldı 400 p.

Ayrıca 30 gün fitnes a başladım bugün 13 dk sürdü puan hesabını dk 2,5 puan mı yapalım Cherry Mom Cherry Mom cim
Eki Görüntüle 2787150
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @azaydidem Nikinik Nikinik
1 top dün yaptığın şeyden :D tatlısın yaa :KK200:bi de resimde tek güzel olan karın kasları bencee :rolleyes:

21 ŞUBAT PAZAR

13:00 3 dilim salam 4,5 yesil zeytin biraz labne 1 adet haslanmis yumurta domates salatalik ceyrek simit
17:00 yarim elma
29:00 3 adet tavuk kanat 4,5 adet elna dilim patates 1 kase mercimek corbasi
2 litreye yakin su icildi yatana kadar tamamlarim spor yok bugun baya evle ugrastigim icin
Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka
Afiyet olsun ortim 🤗🤗

Mathilda03 Mathilda03 ortim ordan alıntılayıp burda yorumluyoruz canım 🤗

Cherry Mom Cherry Mom ve Nikinik Nikinik yarın ben 36 saatlik oruç tutacağım ya canlarım spor yapamam galiba. Salı yapsam olur mu zorunlu sporu
Benim icin sorun yok canim 36 saatlik aclikla bi de spor yaparsan duser bayılırsın Allah korusun

Back
X