- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.521
Amanın ben bugün buraya hiç girmemişim full yattım bugün telefona bile bakmadım bi halsiz yorgundum
hawar
ortim menüne bakacağım şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim menün geçtiğimiz iki güne göre çok çok iyi tebrik ederim spor da yapılmış daha ne olsun21 Şubat pazar
Sabah öğle 12:00
2 dilim uno denge
Yumurta salatası
Domates kapya biber
Peynir zeytin
ara
1 avuç fıstık
Yarım elma
akşam 18:00
1 tabak patlıcan musakka
1 dilim uno denge
Salata
ara
1 avuç fıstık
2 gün kurusu
2 lt su bolca şekersiz çay
30 dk boosted fitnes walk
Toplam 10.400 adım anca oldu
Cherry Mom @_Reyyan
yarimuhendis
Menüsü güzel bence sabit gelir gibiortim yarın ikimiz de artı gelcez gibiama cumaya kadar vereceğimize inanıyorum
![]()
Evettt nerelerdesin sennn bıdıkkkAmanın ben bugün buraya hiç girmemişim full yattım bugün telefona bile bakmadım bi halsiz yorgundum![]()
hawar ortim menüne bakacağım şimdi
Yazmamış mıyım kaptanımEvettt nerelerdesin sennn bıdıkkk
Bu arada sen bu hafta için hedef bile yazmamışsın değil mi![]()
Öyle olck gibiortim yarın ikimiz de artı gelcez gibiama cumaya kadar vereceğimize inanıyorum
![]()
Ben yarın hurma detoksu yapıp, salı, çarşamba, perşembe kabak detoksu yapsam
Eki Görüntüle 2787785
Cuma hedefime rahat ulaşırım inşallah![]()
Benim zorunluluktan canim ya yoksa tam bir " couch potato" dedikleri seyim ben, hele soguk havada, pijama polar battaniye ve film. Bizim oglan kalkiyor onu okula birakiyorum, kendim de kursa gidiyorum haftada 4 gun.Canım ben çok erken kalkamıyorum bu konuda hem miskinim hemde eşim geç uyuyor bende mecbur geç uyuyorum ama ders zamanları eger çok acıkırsam ara ögünde meyve yiyorum. Açıkçası pizzayı yemeyecektim fakat üşendim kendime yemek yapmaya et tavuk canım istemiyor . Balık çok severim onu da eşim her zaman istemez. Öyle işte canım çocuk gibidir benim eşim çok yemek seçer o yüzden saglıklı yemeklerin yanına hep saglıksız yemekler yapmak zorundayım. Keşke bende öyle erken kalkabilsem.
Ayy 10.000 e takin adim attim ortim, sayilmaz mi oMenün çok iyi canım ama bugün sporla kapatalım mı günü. Yarına tartı günü. Bende şu mutfak çekmecelerini dökmüştüm onu yerleştirip spor duş ve uyku yapıcam
![]()
![]()
Bende memnun kaldim gidenden yarinki tarti nasil olcak bakalim30 gün fitness canım günlük egzersiz planlıyor senin için. Ben çok memnundum yeniden başladım şimdi-300 demekk gayet iyi 1 gün için
![]()
Ben de merak ediyorum yumurta diyetini canimhaydi ben de yumurta diyeti yapacagim 4 gun, bakalim hesaplar tutacak mi.
Benim zorunluluktan canim ya yoksa tam bir " couch potato" dedikleri seyim ben, hele soguk havada, pijama polar battaniye ve film. Bizim oglan kalkiyor onu okula birakiyorum, kendim de kursa gidiyorum haftada 4 gun.
Ayy 10.000 e takin adim attim ortim, sayilmaz mi ococugu uyutuyorum, daha kurs notlarima bakacagim. Yarin 4 gunluk yumurta diyetine baslayacagim. Hava iyi olacak burada, hep yuruyus yaparim muhtemelen, carsamba haric. O gun burada okullar yarim gun, beraber donuyoruz eve oglumla. Cars da evde cardio yaparim, sana bulabilirsem atayim ben benim daha onceden denediklerimi.
Bakalim, benim karnim cok acikiyor baya bir mideyi genisletmisim. Derdim cuma bol eksi gormekten cok midemi eski haline getirmek, bir donem 2 ana ogunle doyabiliyordum, bayadir atistirmaya alismisim maalesef.Ben de merak ediyorum yumurta diyetini canim
Simit diyeti de varmışBen de merak ediyorum yumurta diyetini canim
Oooo simit diyetiAyyy tüylerim tiken tiken oldu Anna mı burda görünceee
Simit diyeti de varmış![]()
![]()
1 Haftada 6 Kilo Zayıflattığı Söylenen En Lezzetli Diyet: Simit Diyeti - Yemek.comOooo simit diyetiben onla kilo alirim kesin
Bi de patates yogurt diyeti var sanse o nasilki![]()
Canımm benim bu birkaç gün hareketli geçti eşimin doğum günü olduğu için. Yarın aktif olacağım yine