Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mathilda03 Mathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))
Wuwuu masallah canim ne eksi o oyle

12 - 18 ŞUBAT SPOR SONUÇ TABLOSU
Geçtiğimiz haftanın spor 1.si toplammm 2847 puan ilee haftaların 1.si Tempus Tempus u solllayan :KK70: S Suskunhanim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tebrikler canımm

No kilo kızları 6850 spor puanı yaparken
yes fit kızları 11176 puan yapmışlar :sampiyon::sampiyon: tebrikler kızlar

no kilodan ayrılan kızlar olduğu için grupları tekrar karma yapacağım :) haneri boş olanları çok sırıtıyor değil mi :KK12:

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik2003020050145370
yarimuhendis225350150215190154
@nnurc16870228108
thequeensgambit44
L O L
balpamuk47
@Pain Killer28090215
DeryaOnDiet90195160657046
SanSebastianCheesecake105295200145295112
Emnis360350300
YaparsinMinii YaparsinMinii 2808510068
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka Anka 1683187322869295100
@belmayne4520851859519595
@hawar1402006029868318378
SSuskunhanim490457300310510395385
@Tempus400500430500400500
@azaydidem45250120
muhursuzpusula16
birsevgi30308030
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 5025250395
Mathilda03 Mathilda03 404240070
@Just a perfect day20687

Thread 'Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻' Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Burayı takip edersin istersen canım 🤗
Kontrol mekanizması olur senin için. Diyet yalan oldu diyede düşünme tabi takım işi yalan oldu doğumdan sonra bekleriz 🤣 ama kendini tüm zararlı şeylerden arındır hamilelik hevesiyle gereksiz kilo alma sonrası zor olur
Hamurun tatlının bebeğe hiç bir faydası yok bunları hayatından çıkarınca gerisi gelir zaten ✌️💕
Teşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.
Topluca tüm arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım tekrar buradan. Sağolun kızlar, her şey için çok teşekkür ederim💕 Başta Kaptanımız olmak üzere hepinizin enerjisi muhteşem. İnşallah herkes hedeflediği kilolara iner. Beni şimdi çok heyecanlı bir süreç bekliyor😍 Her anın kıymetini bilerek, tadını çıkararak geçirmek ve ruhuma iyi gelecek şeyleri yaparak günlerimi geçireceğim. İnşallah doğumdan sonra mutlu bi pozla aranızda tekrar olacağım. O zamana dek Allah'a emanet olun🙏

22 Şubat Pazartesi

12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 ceviz, 1 incir kurusu, beyaz lahana, maydanoz

Ara
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

17.30
2 kepçe bal kabağı çorbası, 2 tabak karnabahar pilavı, 4-5 kaşık salata

Su: 3lt
Yeşil çay içeceğim
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted+8 dakika tabata+400 zıp)
Toplam 175 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan YaparsinMinii YaparsinMinii
Canım seni de sanki yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum 😔 Kusuruma bakma ne olur 💝
Bu arada menün harika Canım, spor da 🌟lık olmuş. Hedeflediğin kilona en kısa zamanda ulaşacaksın eminim😘

Günaydın arkadaşlar,

Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre

Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Senin için hayırlısı ne ise o olsun
Çok fazla sorgulama bence bu süreçten sonra

Biliyorum ortim biliyorum sporumu aksatmıyorum hiçbir şekilde muhakkak yapmaya çalışıyorum🤗 ve ben tartımı getiremedim buraya çünkü sığdıramadım küçük çantaya uçakta aşağıya yollamamak için küçük çanta aldım ve sığmadı tartım o yüzden bu hafta kilo bildirimi de yapamayacağım🙁 Cherry Mom Cherry Mom kaptanım senin de haberin olsun😐
Canım sen izinli misin?
ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen
Nasıl kullanılıyor acaba, bide hangi bölgedeki hastalık için ?

belmayne belmayne canım karnen hazırlanmış 🎓🎓🎓 🤩🤩

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Ay kaptanım gördüm çok gururlandım 😍
Teşekkür edeyim dedim ama orda cevaplayabiliyor muyuz yoksa ordan alıntılayıp burdan mı cevaplıyoruz 🤔 aklımda deli sorular 😂😂
Biri kalksa evi süpürge silse oyuncakları toplasa yemeği yapsa :KK14:
Ayy o birinden ben de istiyorum yaaa😂😂
Teşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.
Topluca tüm arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım tekrar buradan. Sağolun kızlar, her şey için çok teşekkür ederim💕 Başta Kaptanımız olmak üzere hepinizin enerjisi muhteşem. İnşallah herkes hedeflediği kilolara iner. Beni şimdi çok heyecanlı bir süreç bekliyor😍 Her anın kıymetini bilerek, tadını çıkararak geçirmek ve ruhuma iyi gelecek şeyleri yaparak günlerimi geçireceğim. İnşallah doğumdan sonra mutlu bi pozla aranızda tekrar olacağım. O zamana dek Allah'a emanet olun🙏

Canım seni de sanki yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum 😔 Kusuruma bakma ne olur 💝
Bu arada menün harika Canım, spor da 🌟lık olmuş. Hedeflediğin kilona en kısa zamanda ulaşacaksın eminim😘
Olur mu hiç canım. Şimdi çok heyecanlı zamanların. Dediğin gibi tadını çıkart. sağlıkla sıhhatle huzurla geçir inşallah bu süreci. 😍😍

Teşekkür ederiz canım 🤗
Kısada olsa seni tanımış olduk, kapımız hep sana açık 😍 sende Allah'a emanet ol ♥️

1000zip ve 10000 adim. Sporlarin harika ortim 👍
Adımı tamamlayamadan uyumuşum sabah nik e yazdım canım🙊
Gunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Başın sağ olsun,mekanı cennet olsun🤲🤲 ne çok ölüm haberi alınır oldu😔
12 - 18 ŞUBAT SPOR SONUÇ TABLOSU
Geçtiğimiz haftanın spor 1.si toplammm 2847 puan ilee haftaların 1.si Tempus Tempus u solllayan :KK70: S Suskunhanim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tebrikler canımm

No kilo kızları 6850 spor puanı yaparken
yes fit kızları 11176 puan yapmışlar :sampiyon::sampiyon: tebrikler kızlar

no kilodan ayrılan kızlar olduğu için grupları tekrar karma yapacağım :) haneri boş olanları çok sırıtıyor değil mi :KK12:

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik2003020050145370
yarimuhendis225350150215190154
@nnurc16870228108
thequeensgambit44
L O L
balpamuk47
@Pain Killer28090215
DeryaOnDiet90195160657046
SanSebastianCheesecake105295200145295112
Emnis360350300
YaparsinMinii YaparsinMinii 2808510068
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka Anka 1683187322869295100
@belmayne4520851859519595
@hawar1402006029868318378
SSuskunhanim490457300310510395385
@Tempus400500430500400500
@azaydidem45250120
muhursuzpusula16
birsevgi30308030
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 5025250395
Mathilda03 Mathilda03 404240070
@Just a perfect day20687
Ben sok ben iptal😅😂 Tempus Tempus bilsem yapmazdım,affet😅 yalnız sporu ben yapıyorum ama kiloyu temp veriyor ,ne olacak bu iş😭😭 dilin 500 calori tükettim, vücut bı sasssin dedim ama 100 Gr gitmiş sadece😔

Kızlar öğleden önce okul,sonra çocukları çıkardım parka, orda eski komşumla karşılaştım bize geçtik, ona kahve ikram ettim baktım saat 4, suskun dedim bu öğün için iyi bi fırsat😅 dün akşam başka bi komşumun getirdigi çiğköfteci de sofraya koyup akşam yemeği saydım kendime😅😅 normalde ayran vardı aklımda ama ona kahve çerez vs koyunca ayran da yapmadım artık, Nescafe diye ben icmeyip bitki çayı koydum sadece🙊 biraz önce acıktım, sabah icemedigim kahvemi yapıp içtim😅 vücut noluyoz abla diyecek😂😂
Sabah icmeme sebebim de 15 günlük maydonoz kürüne başladım,kahve yerine onu içip yiyorum

Ben sok ben iptal😅😂 Tempus Tempus bilsem yapmazdım,affet😅 yalnız sporu ben yapıyorum ama kiloyu temp veriyor ,ne olacak bu iş😭😭 dilin 500 calori tükettim, vücut bı sasssin dedim ama 100 Gr gitmiş sadece😔

2 dk da tüm yaptığım sporları hiçe saydı hatun ya :D
Aşkımsu ben 2 gündür detoks derdindeyim kaldı 2 gün daha ajsjjsja ölüyorum anlasana?

Not: eksi her türlü eksidir çok tartılma 😘😘

Kızlar öğleden önce okul,sonra çocukları çıkardım parka, orda eski komşumla karşılaştım bize geçtik, ona kahve ikram ettim baktım saat 4, suskun dedim bu öğün için iyi bi fırsat😅 dün akşam başka bi komşumun getirdigi çiğköfteci de sofraya koyup akşam yemeği saydım kendime😅😅 normalde ayran vardı aklımda ama ona kahve çerez vs koyunca ayran da yapmadım artık, Nescafe diye ben icmeyip bitki çayı koydum sadece🙊 biraz önce acıktım, sabah icemedigim kahvemi yapıp içtim😅 vücut noluyoz abla diyecek😂😂
Sabah icmeme sebebim de 15 günlük maydonoz kürüne başladım,kahve yerine onu içip yiyorum
Vucüdümuz cidden artık noluyo diyo bence de
Bi sabah sabit gelip ertesi sabah -700 gelip bi sonraki sabah -600 geldim bu nedir yeaa 🙈🙈

2 dk da tüm yaptığım sporları hiçe saydı hatun ya :KK70:
Aşkımsu ben 2 gündür detoks derdindeyim kaldı 2 gün daha ajsjjsja ölüyorum anlasana?

Not: eksi her türlü eksidir çok tartılma 😘😘
Kendi sporun dışında hepsini sayarım hoce :KK70: :KK70:
Perşembe ben de katılalım sana,yarın misafirim var, hurma mi yapıyorsun?

Vucüdümuz cidden artık noluyo diyo bence de
Bi sabah sabit gelip ertesi sabah -700 gelip bi sonraki sabah -600 geldim bu nedir yeaa 🙈🙈
YavRum ararsın bak, benimki istikrarlı cumadan beri her gün sabit gördüm, dün 500 cal tükettim bugün -100 resmen benimle dalga geçiyor😅 hayır o değil Cherry Mom Cherry Mom e de o kadar hava attim:confused::confused::confused:

Ben de oyleydim gece hatta gun icinde bile tartiliyordum gecen haftaki tarti detoksum ise yaradi 😂 tavsiye ederim
Bende tartıya her çıktığımda artı varsa hemen full dikkat ediyorum ama eksi görürsem daha da eksileyim diye daha çok çabalıyorum. Yani anlıya ağın her iki türde de çabalıyorum bu şekilde Motive olduğumu hissediyorum
Ortim ben de regl oldum ortilik bunu gerektirir :KK70: ummhnisa ummhnisa

Cumaya kadar gitsin odemler:KK71:
Yaa bu kadar olur dün de söylediğim gibi menülerimi dışında 🤭 tencere kapak olmuşuz. İnşallah cuma ya da tartı yüzümüze güler çok güzel eksiler görürüz

Sabah 12.30
1 haşlama yumurta
1 yemek kaşığı kadar süt kaymağı
1 tatlı kaşığı bal
1 tb ekmek
Çay

Akşam 17.30
1 kase yoğurt
5 hurma

1.5 2 lt yakın limonlu maydonızlu tarçınlı su
1.5 lt normal su

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @_Reyyan

Eşimle atıştk biraz dışarı çıktı yemeği annende ye gel dedim inşaAllah eve gelip gönlümü almaya çalışıp dışarıdan yemek söyleyelim demez
Bazen tartışmak iyi oluyo iştah gidiyo az yiyorum :KK45:
İnşallah gönlünü alır yine cnm :KK66:
çok erken kapatmışsın ben de 4te kapattım gerçi dişçiye gitcem diye :) iştahım kapandı şükür :KK70:
suyu görünce de gözlerim kamaştııı maşallah tadını sevdin galibaa :rolleyes:

İnşallah gönlünü alır yine cnm :KK66:
çok erken kapatmışsın ben de 4te kapattım gerçi dişçiye gitcem diye :) iştahım kapandı şükür :KK70:
suyu görünce de gözlerim kamaştııı maşallah tadını sevdin galibaa :rolleyes:
Evet çok erken kapattım ve acıktım 🥺 kızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim 🥴

Bugün menüm
uyanınca ılık,limonlu sirkeli su
11:00 kahvaltı - 2 dilim çavdar ekmeği üstüne fıstık ezmesi, 3 iran hurması , 40 gr kadar light beyaz peynir, marul salatalık
13:00 ara- sade türk kahvesi, 100 kalorilik ve şekersiz protein bar life in markası, kuru naneli limonlu yeşil çay
16:00 akşam- 1 su bardağı kefir, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 kaşık haşlanmış siyah mercimek
ara yine kuru naneli limonlu yeşil çay içerim
3 lt su olcak 600 kalori, 40 protein, 20 yağ, 80 karbonhidrat , 20 lif

6300 adım Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Begonya2 Begonya2
Maşallah menü harika ortim hepsi 👍😍

Back
X