Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kaptanım 😍
Taze Kan oldu bu değerlendirme valla❤️
İnsan bazen durdu bazen az gidiyor diye üzülüyor ama Grupta 12 kilo gitmiş, toplamda 16 🤩 çok şükür 🙏
Harika bir başarı canım neredeyse çocuklarımız kadar kilo vermişiz işteee :-) :-) İncelmende çok güzel bundan sonrasında keyif alarak gönlüne göre kilonu verirsin burda bizlerle olduktan sonra kalanıda gönderirsin diye düşünüyorum ☺️

Evet çok erken kapattım ve acıktım 🥺 kızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim 🥴
Canım maydanoz katmadan sadece yeşil elma
Yada bir çubuk tarçınla flan denesenn?

Kendi sporun dışında hepsini sayarım hoce :KK70: :KK70:
Perşembe ben de katılalım sana,yarın misafirim var, hurma mi yapıyorsun?

YavRum ararsın bak, benimki istikrarlı cumadan beri her gün sabit gördüm, dün 500 cal tükettim bugün -100 resmen benimle dalga geçiyor😅 hayır o değil Cherry Mom Cherry Mom e de o kadar hava attim:confused::confused::confused:

Gel katıl canım biz bugün belmayne belmayne ile kabağa başladık🤗 perşembe son günümüz cuma bayram edicez🤪

Evet çok erken kapattım ve acıktım 🥺 kızlara kıyma kavurdm domatesle dayanamadım bnde yedim 2 yemek kaşığı kadar, yanınada domates yedim
Suyu hiç sevemedim ama ödemler gitsin diye zorla içtim 🥴
canım portakal suyu seviyosan ondan da katabilirsin mesela 1 litre suya 2 çorba kaşığı ,hem aroma verir hem potasyum c vitamini cnm :KK200:
Maşallah menü harika ortim hepsi 👍😍
sağol aşkım :KK200: yarın da 400 kalori yapmak istiyorum ,ekmek yiyince poğaçalara saldırasım gelmedi rahattım :KK70:

Harika bir başarı canım neredeyse çocuklarımız kadar kilo vermişiz işteee :-) :-) İncelmende çok güzel bundan sonrasında keyif alarak gönlüne göre kilonu verirsin burda bizlerle olduktan sonra kalanıda gönderirsin diye düşünüyorum ☺️
Evet ya. Çocuğumu tekrar çıkarttım içimden 😂😂
Kaptanım valla burda olmak acayip motive edici. Ben de eminim gideceğinden. 🙏Hatta normal listeden devam etmek istiyorum mahsuru yoksa 😍 mezuniyet kilosunun altında olunca direk girilebiliyordu değil mi 🤔
Gel katıl canım biz bugün belmayne belmayne ile kabağa başladık🤗 perşembe son günümüz cuma bayram edicez🤪
Gel katıl bize gir aramıza şarkısı çaldı bir anda kafamda 😂😂
Gel kuzum gel S Suskunhanim ben sizin gibi zıpçı oldum. Seni de kabakçı yapalım 🤩

Canım bildirim yapmamak sorun olur ama tam bilmiyorum Cherry Mom Cherry Mom kaptanım aydınlatır bizi
Evinde değil canım İstanbulda yarimuhendis yarimuhendis gittiği yerdede baskül yokmuş sırt çantasıylada baskül götürmesini istemedim :)
Yürüme mesafesinde eczane vs de yokmuş o yüzden bildirimsiz geçme imkânımız var bu gibi durumlarda sonraki hafta kural gereği yüzdesi ikiye bölünecek tabi

Back
X