Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kaptanımla konuştum zaten canım merak etme🤗
Tamam canım diskalifiye falan olmada ondan dedim😘
Evinde değil canım İstanbulda yarimuhendis yarimuhendis gittiği yerdede baskül yokmuş sırt çantasıylada baskül götürmesini istemedim :)
Yürüme mesafesinde eczane vs de yokmuş o yüzden bildirimsiz geçme imkânımız var bu gibi durumlarda sonraki hafta kural gereği yüzdesi ikiye bölünecek tabi
Anladım kaptanım iyim zaman ben hani diskalifiye falan olur mu diye düşündüm
Bildirim yapamayınca

Kizlar iyi aksamlar hepiniz cok sagolun eksik olmayin. Hayat iste, hicbir sey elimizde degil...
Ben bugun yumurta diyeti yapamadim, oyle cok aman aman bir sey yemedim zaten, sadece spor yapamadim, basim ilacla gecti aksama dogru. Suluk ve termos aldim ben de. Suyu cok az iciyorum, artik kursa suyumu, cayimi goturecegim.

Teşekkür ederim Kaptanım, evet çok haklısınız dikkat edeceğim. Her şey yolunda gider ve evladımı kucağıma alırsam yine buraya gelirim inşallah.
Topluca tüm arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım tekrar buradan. Sağolun kızlar, her şey için çok teşekkür ederim💕 Başta Kaptanımız olmak üzere hepinizin enerjisi muhteşem. İnşallah herkes hedeflediği kilolara iner. Beni şimdi çok heyecanlı bir süreç bekliyor😍 Her anın kıymetini bilerek, tadını çıkararak geçirmek ve ruhuma iyi gelecek şeyleri yaparak günlerimi geçireceğim. İnşallah doğumdan sonra mutlu bi pozla aranızda tekrar olacağım. O zamana dek Allah'a emanet olun🙏
Ne kadar guzel, Allah sana saglikli bir evlat nasip etsin insallah, aynen keyfini cikar surecin sen de Allah a emanet ol canim
Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 Arc-en-ciel Arc-en-ciel bundan günde 4 tane içerek düzenli su içmeye başladım şükür :KK39: :KK73: :21: bu takım bir harika En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Harikasin ben de aksam ustu aldim bir suluk, onun hesabiyla icecegim

12 - 18 ŞUBAT SPOR SONUÇ TABLOSU
Geçtiğimiz haftanın spor 1.si toplammm 2847 puan ilee haftaların 1.si @Tempus u solllayan :KK70: S Suskunhanim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tebrikler canımm

No kilo kızları 6850 spor puanı yaparken
yes fit kızları 11176 puan yapmışlar :sampiyon::sampiyon: tebrikler kızlar

no kilodan ayrılan kızlar olduğu için grupları tekrar karma yapacağım :) haneri boş olanları çok sırıtıyor değil mi :KK12:

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik2003020050145370
yarimuhendis225350150215190154
@nnurc16870228108
thequeensgambit44
L O L
balpamuk47
@Pain Killer28090215
DeryaOnDiet90195160657046
SanSebastianCheesecake105295200145295112
Emnis360350300
@UcurtmaAvcisii2808510068
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Anka1683187322869295100
@belmayne4520851859519595
@hawar1402006029868318378
SSuskunhanim490457300310510395385
@Tempus400500430500400500
@azaydidem45250120
muhursuzpusula16
birsevgi30308030
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 5025250395
@Mathilda03404240070
Arc-en-ciel Arc-en-ciel 20687
Canim bu bir onceki haftanin mi, ben cuma cumartesi pazar hep adim attim ( 14 bin, 11 bin ve 9 bin kusur) menunun altina ekliyorum, yeniyim ya bilemedim :110:

İyi akşamlar
23 şubat salı
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
Dünden kalan biber mantar sote
2 parmak peynir
1 dilim buğday ekmeği
Domates salatalık ve roka
Yanında ananaslı yeşil çay
Ara 16.00
2 tam ceviz
Yarım elma
Yarım muz
1 çk fıstık ezmesi
1 fincan filtre kahve
Akşam
19.30
3 minik ciğer şiş
1 minik haşlanmış patates
2 bardak ayran
Şimdi çay içiyorum
Su 2 litre ( içine ananas koyuyorum kabuguyla beraber çok lezzetli tavsiye ederim )
Bugün spor yapmayacağım çok üşeniyorum ama biraz zaman geçsin belki uyumadan yaparım .
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Afiyet olsun canim, fistik ezmesine dikkat cok kalorili oluyor diyecektim zaten 1 cay kasigiymis. Ben bi ara sarmistim ona ama tabi cay kasigi degil corba kasigiyla yerdim.
Canim ben menu ve spor yazarken sanirim eksik etiketliyorum simdi farkettim, kaptani da etiketlemeliyim degil.mi?

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurtadan menemen, 2 dilim ekmek, domates, 10 zeytin
Oglen: 1 kase tavuklu pirinc makarnasi, 1 buyuk tabak salata, 3 dilim kavun
Aksam: 1 tabak sulu kofte, salata, 2 mandalina

Su:3lt
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Afiyet olsun canım, sporla taclandirmamissin bugün🙂
Gel katıl canım biz bugün @belmayne ile kabağa başladık🤗 perşembe son günümüz cuma bayram edicez🤪
Ooo iyiymiş😅 ama kışın kabak tüketiyorum🙊 buzluğa da atmamistim ah bu kafam🙊🙈
Evet ya. Çocuğumu tekrar çıkarttım içimden 😂😂
Kaptanım valla burda olmak acayip motive edici. Ben de eminim gideceğinden. 🙏Hatta normal listeden devam etmek istiyorum mahsuru yoksa 😍 mezuniyet kilosunun altında olunca direk girilebiliyordu değil mi 🤔

Gel katıl bize gir aramıza şarkısı çaldı bir anda kafamda 😂😂
Gel kuzum gel S Suskunhanim ben sizin gibi zıpçı oldum. Seni de kabakçı yapalım 🤩
Seve seve katılırdım ama üzgünüm kabakla küsuyoruz kışın😅 kırmızı pancar aldım, onun salatasını düşünüyorum perşembeye🙊 ya da kereviz ya da karnabahar😅
Yarın da misafirim var kısır ya da mercimek köftesi(hangisi kolayima gelirse) yapıp salataya yemeyi, borege tatlıya ilismemeyi düşünüyorum🙈

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım hakkını helal et çok takip edemedim bu hafta😔 gittikçe de okulun yükü artıyor, akşam spor yapacaktım deneme hazırlamam gerekti, onu hallettim spor kaldı😔şimdi ev içinde yürüyorum 10000 e tamamlayıp ya zıp ya da tabata yapıp yatacagim

Afiyet olsun canim, fistik ezmesine dikkat cok kalorili oluyor diyecektim zaten 1 cay kasigiymis. Ben bi ara sarmistim ona ama tabi cay kasigi degil corba kasigiyla yerdim.
Canim ben menu ve spor yazarken sanirim eksik etiketliyorum simdi farkettim, kaptani da etiketlemeliyim degil.mi?
Hiç bilmiyorum ki canım benimde 2. Haftam kaptanımıza soralım kimleri etiketlemeliyiz diye Cherry Mom Cherry Mom :KK56::KK45::KK45::KK25:

İçime termal tayt takım giydim bak onun etkisi olablr hiç aklıma gelmedi onun etkisi olacağı 😍😍 çok güzel terlettiiiiii
Evet ben de giyiyorum uzun soluklu yapacahimda,çamaşırın ıslanıyor tamamen🙈

Cherry Mom Cherry Mom 10500 adım 1000 zıp var bugün spor olarak,tabloya eklenen için menü sayfasında mi paylaşayım?

Back
X