Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Sabahki eksimi kaç olcak çok merak ediyorum 😍😍 bu gün suyumu çok güzel içtim sanırım ödem vardı onlar gitti
Suyumu en az 3 içmem lazm demekki
Ve tabiki leslie 😍
Hepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemli ✌️

Hepsi bir bütün zaten canım maalesef biri eksik olunca işler sarpa sarıyor su ödem vs o kadar önemli mi diyoruz ama çok çok önemli ✌️
Önümüzde daha 2 gün var cumaya 😍😍 güzel bir eksi gelir mi kaptanım ne dersin 😍😍😍 şuan 81.6 cuma günkü kilom 😍
Sabaha 80ı görürüm inşaAllah 😍

Önümüzde daha 2 gün var cumaya 😍😍 güzel bir eksi gelir mi kaptanım ne dersin 😍😍😍 şuan 81.6 cuma günkü kilom 😍
Sabaha 80ı görürüm inşaAllah 😍
İnşallah canım sen elinden geleni yapta gerisi varsın öbür hafta gelsinnnnn 🤩 şuan doğru yoldasın cumaya dediğin giibi 2 gün var güzel bir eksi gelecek inşallah 🤗🤗

23 şubat
Sabah
Yarım yumurtadan omlet
2kk süzme peynir
2dlm çavdar ekmeği
Maydanoz

Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Yeşil çay

Akşam
Küçük bir porsiyon makarna

Su:1.5 lt
Spor:5000 adım 50p
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Menun guzel canim afiyet olsun suyu da artiralim yavas yavas 🤗

Afiyet olsun canım, sporla taclandirmamissin bugün🙂

Ooo iyiymiş😅 ama kışın kabak tüketiyorum🙊 buzluğa da atmamistim ah bu kafam🙊🙈

Seve seve katılırdım ama üzgünüm kabakla küsuyoruz kışın😅 kırmızı pancar aldım, onun salatasını düşünüyorum perşembeye🙊 ya da kereviz ya da karnabahar😅
Yarın da misafirim var kısır ya da mercimek köftesi(hangisi kolayima gelirse) yapıp salataya yemeyi, borege tatlıya ilismemeyi düşünüyorum🙈
Yuruyus yaptim aslinda ama oyle aheste cok ritimli degildi yani. Bugun yaparim spor ortim.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım hakkını helal et çok takip edemedim bu hafta😔 gittikçe de okulun yükü artıyor, akşam spor yapacaktım deneme hazırlamam gerekti, onu hallettim spor kaldı😔şimdi ev içinde yürüyorum 10000 e tamamlayıp ya zıp ya da tabata yapıp yatacagim
Olur mu ortim masalahin var menulerin de sporun da hep cok iyi. Ben bugun yarin biraz azaltacagim yediklerimi cumaya eksi gormezsem motivasyonumu cok etkileyecek. Bol yuruyus yapacagim bugun hedefim 10000 adim i tamamlamak👍 Karlar da eriyor yavas yavas icerde disarda yurur dururum bugun

23 Şubat
Sirkeli su, maydonoz kürü

Kahvaltı(11gibi)
2 h yumurta, marul,yeşil soğan 3 zeytin, 2 bak kaşığı bal(ahşap minik kaşık) 2 ceviz, 2 dlm tb ekmek

Ara yarım avuç leblebi(beyaz)

Akşam yemeği(16.00)
4 çiğ köfte ,marul,yeşil soğan, bir ısırık halley, yarım lokum, 1 tane petibor biskuvi

(Lokumu halleyi tüm hesaplandığında bile 1000 kalori etmiyor, 900 civario)

Adimim 7500 ama akşam tamamlama niyetim var ya da tabata.yapinca ayrıca yazarım)

DeryaOnDiet DeryaOnDiet Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Haklisin ortim kalori olarak cok degil yine. Ama tabi sekerli gidalar olmasa cok daha iyi olurdu

Back
X