Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklisin ortim kalori olarak cok degil yine. Ama tabi sekerli gidalar olmasa cok daha iyi olurdu
Günaydın canim🥰 tartı öncesi son iki hadi spora yuklenelim dediğin gibi🥰
Aksam 6 gibi bı yeme ayağım geldi🙊 hemen bı kahve içtim ohhh çok iyi geldi, gece uykumu etkiledi ama en azından yemedim😅

ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen
İlettim Kazen, teşekkür ediyor
Aminnnn canım hastalara da şifa versin rabbim. Arkadaşı tanımıyorum ama sevindim iyi olmasına 🤗🤗 sabah bi korktum.
ben de iyiyim elhamdulillah canım. Burda kızlarla deneyeyim dedim bi de :)) gelsene sen de fırsat buldukça 🤗🤗
İyi yapmışsın Ankacım seni burda görmek çok güzel :) Ben de ara ara girmeye çalışıyorum ama eski performansımdan eser yok vallahi nerde o kaptanlık yaptığım günler :)
Bu pandemi dolayısıyla kilo da almışım baya, aslında şu ara istikrarlı şekilde devam edebilsem bana da faydası olur diye düşünüyorum :)
sevgili kazen ve arkadaşlar parky ile görüşüyorum konyaya taşındığımdan beri allah a şükür hastane süreçleri devam etse de iyi benden önce morordek morordek kaptanım da yazmış sağolsun esra sormuştu ama ben bi türlü işlerden fırsat bulup yazamadım @Kazen kenevir yağını da ileteceğim kendisine
Anka Anka kaptanım sende mi burdasın ne güzel işleri yoluna koysam ben de geleceğim bi selam verip işlere gömüleyim yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum en kısa sürede işleri ayarlayıp bende geleceğim
Kaptaniçem seni görmek ne güzel :KK200:
Aynen yaa @toplight kaptanım da Konyalı oldu bu yıl :) Ankara'dan kaçıyor hepsi önce morordek morordek gitti sonra @toplight
Emnisim öyle oldu vallahi Ankara'da seni yalnız bıraktık :/

Günaydın canim🥰 tartı öncesi son iki hadi spora yuklenelim dediğin gibi🥰
Aksam 6 gibi bı yeme ayağım geldi🙊 hemen bı kahve içtim ohhh çok iyi geldi, gece uykumu etkiledi ama en azından yemedim😅
Ben aksam icmek icmek bu sene ilk defa kafeinsiz kahve aldim. Arada aksamlari iciyorum. Tadi ayni canim dene istersen.

Günaydın kızlar. 🌼
Afiyet olsun canım, sporla taclandirmamissin bugün🙂

Ooo iyiymiş😅 ama kışın kabak tüketiyorum🙊 buzluğa da atmamistim ah bu kafam🙊🙈

Seve seve katılırdım ama üzgünüm kabakla küsuyoruz kışın😅 kırmızı pancar aldım, onun salatasını düşünüyorum perşembeye🙊 ya da kereviz ya da karnabahar😅
Yarın da misafirim var kısır ya da mercimek köftesi(hangisi kolayima gelirse) yapıp salataya yemeyi, borege tatlıya ilismemeyi düşünüyorum🙈
Anladım canım. Çok iyi. Ben de mevsim sebzelerini tüketmeye çalışırım genelde ama kabağın üstünlüğü var 😂😂
Sagolun kizlar heyecanli ama stresli. Akliniza gelirsem dua edin 😇
Tabiiki ederiz canım. Gönlünün muradı hayırlısıyla olsun inşallah 😍😍

Son düzenleme:
Ortim nasilsin?? Kaldi son iki, tartilmadim ben bu sabah moralim bozulur fln diye, sulugumu hazirladim, ufak bir sinavim var ona gidiyorum simdi. Sen guzel gittin bu hafta gayet bence guzel bir eksi gelecek senden:KK36:
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
İnşallah orticiğim ikimizin de güzel eksileri gelsin :KK68: :KK49:bugün spor yapıcam dün yapamadım bi üzerimde şişkinlik var ama bir şey farkettim sporda yakılan geri gelmiyor:KK45::KK73: bende bugün okula gideceğim sabahtan moralimi bozdu yönetim aşırı gerginim bugün sabah tartıldım 66.0 yarım saat önce tartıldım 67.4 gördüm şimdi tartıldım 66.4 ya benim tartı bozuluyor yada ben durduğum yerde kilo alıyorum.😓

Back
X