Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya cidden benim oğlumda tv izlemiyor :KK70: devamlı izlemesin kötü mötü derken hiç izlemez oldu :KK70:

Valla ben karşı değilim günde 1 saat otursunlar izlesinler hiç kızmam :KK70:ama yok kurt var totolarında nerde oturacaklar:KK70:
Oyun oynarken bile hadi oyun oynayalım da diyorlar mı 🥴 bir tek benimki olamaz değil mi 😂😂

Ortim S Suskunhanim bugun ve yarin elimden geldigince kisiyirum karbonhidrati. Dun eksiyi ucundan azicik gordum. Bugun ve yarin da iyi dikkat edersem i sallah su 75i goreyim bi artik. Yuruyus de yaptim, bur kere daha yuruyecegim

kizlarrrr şahane bir motivasyon fotosu ile geldim bakın bakın nasıl genclesiliyorrrrr Anka Anka
20210224_152542.jpg

Oyun oynarken bile hadi oyun oynayalım da diyorlar mı 🥴 bir tek benimki olamaz değil mi 😂😂
Yalniz degilsin benimki de oyun oynarken oynayalim diyor🤣
kizlarrrr şahane bir motivasyon fotosu ile geldim bakın bakın nasıl genclesiliyorrrrr Anka Anka Eki Görüntüle 2789573
Vaaavvvv super yaa hatun 🤩🤩

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim ben bugun spor yapamayacagim siddetli regl sancim var malesef.her ay agrim olmaz arada olur o ay bu aymis meger 🙄🙄

Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Ara öğün olarak iyi olur mu?

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım?
Ara ogun olarak fazla olabilir ya da miktari az tutarak ara ogun yapabilirsin o da seni tatmin etmez. Aksami hafif gecirmek istediginde ya da kahvaltiyi öğün olarak yenebilir bence

Ben kullanıyorum öğün yerine ama 😊 çokta lezzetli

Ara ogun olarak fazla olabilir ya da miktari az tutarak ara ogun yapabilirsin o da seni tatmin etmez. Aksami hafif gecirmek istediginde ya da kahvaltiyi öğün olarak yenebilir bence
Yaklaşık 15 dk önce yedim keşke yemeseydim çok şekerli akşamı hafif yapmam lazm kvdeye gideceğiz inşaAllah kalorili bişe yapmamıştır

Yaklaşık 15 dk önce yedim keşke yemeseydim çok şekerli akşamı hafif yapmam lazm kvdeye gideceğiz inşaAllah kalorili bişe yapmamıştır
Arkadaki degerlerine bak canim asagi yukari aldigin kaloriyi hesaplarsin

Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Ara öğün olarak iyi olur mu?

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım?
Bende kullandım ama tavsiye etmem :)) sonradan bilinçlendim yulafa geçtim bunlarda şekerli çünkü ve kimyasal şeyler sonuçta
yulafın içine çilek doğrayıp yiyorum şimdi istersem ama sütle yulaf sevemedim yoğurt yulaf muz - yogurt yulaf elma - yoğurt yulaf çilek bunların aksine hem sağlıklı hem çok doyurucu oluyor.

Monica_ Monica_ ve Namaria Namaria karneleri tekrar tebrikler kızlar darısı tümm 5.takım başına :rolleyes: :rolleyes:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Back
X