Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 evine geçtin mi ?? Başlıyor muyuz yarın sabah fotograflı baskül at öbür hafta listeye alalım seni
Yok daha kuzum gecmedim. Okul acilirsa 15 gune giderim. Gidis tarihim kesinlesince listeye gireyim. Eve gidince de asil listeye girerim. Tarti yok zaten tartilamiyorum. Kantarla kardesimin işi varmis almis. Baskada tartilma olanagi yok malesef. 🙈🙈 ama dort gozle listeye girip biraktigim kiloya donmeyi bekliyorum.

Biraz zorluyor evet 😂 ama arada iyi oluyo bence, bu hafta full detoks yaptım nerdeyse😂😂

Biraz cıs bir menü olmuş, olsun ama olan oldu bi kere 😉 bugün çok dikkat ediyoruz asla cıs yok tamam mı ortim😉
Bugun hic cıs yemedim ortim merek etme😍 ama masallah butun hafta nasil tuttun kendini🤭👏 regl yaklasiyo cok acım aclik degilde canim bseyler yemek istiyo surekli dunden beri zorlaniyorum regl olucagim zamn nedense istahim cok aciliyo ama tutucam kendimi regl gecsin bende detox yapim bari🤭
Güzel menü canım afiyet olsun ✌️

4 parça çikolata hariç süppper menü canımm ✌️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ✌️

Karbonhidrata özlem 🙈🙈 aman canım dikkat uzun süredir bunlardan arınmıştın ibre yükselebilir 🤭

Canım patates helva yanısıra brokoli ve barbunya da şişlik yapar o da tartıda olumsuz etki etmiş olabilir

Güzel menü canım afiyet olsun ✌️

Gözlemeleri cumaya yaklaşırken unutalım tatlım 🙈☺️ adımlar şahane onun dışında menüde çok güzel ✌️

Kuzum Lahana sarması çok kalorili diye aklımda kalmış ona dikkat etmek gerek sonrada patates var
Ama sporlar çok güzel tebrik ederim 🤗

Heytt beee kim der bu kız mezun listedeki üyeler görün görün 🤩🤩🤩🤩

Harika canım afiyet olsun ✌️

Sporda olsaymış dörtt dörtlük menü ☺️🤗

Didemcimmm cuma geldii cısları cosları bırakalımmmmm 👀👀👀

Mercimek köftesi ne kadar kaloriliymiş yaa 🤯
Beni doyurmazda 😂🤭
Sporlar yine çok iyi afiyet olsun canım

Menüde sporda çok güzel canım afiyet olsun ✌️
Bıraktım kaptanim gözümle bile bakmadim bugn🤭
azaydidem azaydidem rakibim dunku menude biraz cisslar gordum sanki. Geliyorum bak hemen arkandayim. 70e kadar yarisiyoruz unutma 🏁🏁
Ayyy gelmeeee😂😂😂 bak simdi bugun spor yapasim yoktu bi turk kahvesi kapimde sonra bi leslie yapim en kolayindan😂😂

Ayy ben izinden önce no kilodaydım demi aklım orda kalmış sanırım kaptanım🙈😂😂

Hoşgeldin aramıza canım bende keyif için yiyenlerdendim burası bana ilaç gibi geldi yavaş yavaş ilerliyorum. Daha önce kısa sürede harika kilo vermişsin yine başarabilirsin.
Cok tesekkur ederim
10 kilomu daha çok hızlı vermeyi düşünüyorum en azından moral olur sıkılmamış olurum. Sonra daha sağlıklı şekle dönerim. İnşallah bana da iyi gelir yediklerimi bi bilseniz ah ah :(

İnsan bi acemiliğe düşüyor birden 🤭 ne kilo koruma mı biz ölümüne diyet ve spora alışmıştık :confused: madem hedefinde 60lar 50 şer var hiç bırakma canım o halde gittiği yere kadar arada yine hafta sonları free takılırsın
E biz şimdi seni yarın listeye almayacak mıyız yeniden :rolleyes::confused::confused::confused: 1 hafta mola bile verdirtmedim sana 😜
Ya sorma kaptanım. Daha hedefe ulaşmadan Koruma korkusu sardı beni😂😂
Yok yok molasız gidelim 😂Listeye hiç ara vermeden gireyim diyorum. Güzel motive ediyor :KK36: hafta sonu kaçamaklarını da ölçülü tutarım böylece 🙏

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Merhaba. Hoş geldin aramıza :KK36: kendi kendine çok güzel vermişsin🧿 kalanı da birlikte verelim sağlıkla inşallah 🙏
Teşekkür ederiz 🤗
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun dilerim yaza kadar yüklerinin çoğunu vermiş şekilde gelin olursun 💕 elinde çok güzel bir motivasyon kaynağı var 🤩 biz hanımlar bir gelin olacağız diye birde çocuk yapacağız diye güzel kilo veriyoruz 🤭🤭 yeterki isteyelim..
2 ayda kendi başına çokta güzel kilo vermişsin bundan sonrasında eminim bizle daha kolay olacaktır tekrar hoşgeldin ✌️
Valla ben en kilolu halimle hamile kaldım😂😂 o zaman o bile motive edememiş beni 🤭

Bugun hic cıs yemedim ortim merek etme😍 ama masallah butun hafta nasil tuttun kendini🤭👏 regl yaklasiyo cok acım aclik degilde canim bseyler yemek istiyo surekli dunden beri zorlaniyorum regl olucagim zamn nedense istahim cok aciliyo ama tutucam kendimi regl gecsin bende detox yapim bari🤭
Bu hafta ben bile kendime şaşırdım ortim, kaptan korkusu böyle işte 🤪
Şükür sende günü cıs olmadan kapatmışsın🤗🤗

25 Şubat Perşembe

Sabah sirkeli su

12.00
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 günkurusu, maydanoz

Ara
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve

17.00
Kabak detoksu, 1 minik muz

Su: 3 lt
1 kupa yeşil çay
Spor: 30 dk leslie boosted, 8 dk tabata
Toplam 95 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Tempus Tempus (geniş dünyayı kabakla dar ettik kendimize kuzu 😂😂)

Ahahahah ben salı günü manava gidip 12 kabak aldım, 10 tanesini yedim 2 sini bugün annem yemekte kullanmış ki kullanmasaydı da yemeyecektim😂 daha manavdan kabağın önünden geçmem bi süre 😂😂😂

25.02.2021
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Marul

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle kabak detoksu

Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma, 1 mandalina

Akşam 1 kase yoğurt, 1 ceviz (kabaktan sıkıldım belmayne belmayne 😂)

Şimdi kayısı çayı içiyorum

Su 3 lt

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem
Hadi gözümüz aydın canım 😂😂
Bol eksiler inşallah 🤩

Back
X