Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım iftar yapalı 1 saati geçti suyumu içmeye başladım
Sabah içilen su gibi wc çıkma olayı olmuyor akşamları ya yine tutarsa vucudum 🥺
Yarında niyetli olucam inşaAllah
Cherry Mom Cherry Mom
Kuzum sen niye bu kadar stres yapıyorsun ki tutarsa tutsun haftaya kadar gider bu kadar düşünmeee :KK5:

Bi şeyi 40 kere söylersen olur derler:)) yeşil çay falan iç. Gerisi nasip kısmet :KK5:
Allah muhafaza sustm 🥺
Yeşl çayım yok
Rezene anoson zencefil karıştırdım demledim onu içiyorum şuan
Bide Maydonozlu limonlu tarçınlı suyum var 2 lt onu içiyorum

Ayy insallahhh valla regl oldum ya pek umutlu değilim inş hedef tutar sonraki haftalar yokuş aşağı gider zaten
Olduğu kadar bakalım. Valla hafta içi 71,7 gören ben şu an 73 geliyorum :D maşallah bana yediğim depoda kalıyor galiba :D eşime diyorum gece bi takip et beni uyur yermiyim neyim valla aç aç kilo alıyorum diye:D

Canim pirasa ve salata daha ne olsun. Hep boyle yesek 50li kilolarda olurduk simdi.

Canım miden küçüldüğü için sana çok gelse de bence gayet iyi yarını merak ediyorum bu hafta iyi gittin
İnşallah kızlar valla bilmiyorum şişirdi galiba hala şiş midem:) sabah olsa da tartılsak çok heyecanlıyım:D 500 gr verdim diye gittim 13. Takımda bir sürü hava attım kaptanıyla yarışa girdim. Ne işim varsa otur oturduğun yerde dimi :D

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Hosgeldin aramiza 🤗 gelinlik gibi cok iyi bi motivasyon kaynagina sahipsin bence şıp diye gider kilolar merak etme. Bir de emin ol hepimiz oburuz 🤣 kimse su ictim yaradi o yuzden burdayiz demiyor hepimizin istahi yerinde yalniz degilsin beraber verecegiz bu kilolari 🤩
Olduğu kadar bakalım. Valla hafta içi 71,7 gören ben şu an 73 geliyorum :KK70: maşallah bana yediğim depoda kalıyor galiba :KK70: eşime diyorum gece bi takip et beni uyur yermiyim neyim valla aç aç kilo alıyorum diye:KK70:
Ay ne guldum anka sana 🤣🤣 biz de eşimle ayni aksam yemegini yiyince yarina kac kilo alacagim diye iddiaya giriyoruz 😂😂 herseferinde de sasiriyor ya insan bi yemeyle nasil bu kadar alir diye 😂 ahh ahh bilmiyorki kendindeki nimeti yemeye basladigi an midesinden sesler geliyor sindirim basladi diye benimki de 3 gun sonra anca calisiyor 🤣🤣

Back
X