Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 şubat
11.00
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
Yeşil çay

15.30
Sade w Türk kahvesi

18.30
1 kase çorba
4 5 yk kadar yoğurtlu ıspanak

Su:1lt
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Ortim supersin cok iyi bir hafta gecirdin yarin yuzumuzu guldureceksin tartida eminjm 🤩

Ben gecen hafta cok verdigim icin bu haftadan cok umudum yok 😒

Hosgeldin aramiza 🤗 gelinlik gibi cok iyi bi motivasyon kaynagina sahipsin bence şıp diye gider kilolar merak etme. Bir de emin ol hepimiz oburuz 🤣 kimse su ictim yaradi o yuzden burdayiz demiyor hepimizin istahi yerinde yalniz degilsin beraber verecegiz bu kilolari 🤩

Ay ne guldum anka sana 🤣🤣 biz de eşimle ayni aksam yemegini yiyince yarina kac kilo alacagim diye iddiaya giriyoruz 😂😂 herseferinde de sasiriyor ya insan bi yemeyle nasil bu kadar alir diye 😂 ahh ahh bilmiyorki kendindeki nimeti yemeye basladigi an midesinden sesler geliyor sindirim basladi diye benimki de 3 gun sonra anca calisiyor 🤣🤣
Aynı benim eşim valla akşam 8 de 1,5 ekmek yer yemekte pilavla ana yemekle falan gece 12 de acıktım der:D yahu ben 5 te yediğim 8 kaşık yemeği sindirememişim daha ne ara acıktın :D 1 ekmek de öyle ayak üstü içine bişeyler katar yer. 64-65 kilo XS giyer :D tam cinnetlik :D

Aynı benim eşim valla akşam 8 de 1,5 ekmek yer yemekte pilavla ana yemekle falan gece 12 de acıktım der:KK70: yahu ben 5 te yediğim 8 kaşık yemeği sindirememişim daha ne ara acıktın :KK70: 1 ekmek de öyle ayak üstü içine bişeyler katar yer. 64-65 kilo XS giyer :KK70: tam cinnetlik :KK70:
Yaa cok zor be anka boyle yasamak gel azcik dertlesek kader ortagim 🤣🤣

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Hoşgeldin canım 🌸❤️

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Hoşgeldin aramıza
Umarım kısa sürede hedefine ulaşır

İlettim Kazen, teşekkür ediyor

İyi yapmışsın Ankacım seni burda görmek çok güzel :) Ben de ara ara girmeye çalışıyorum ama eski performansımdan eser yok vallahi nerde o kaptanlık yaptığım günler :)
Bu pandemi dolayısıyla kilo da almışım baya, aslında şu ara istikrarlı şekilde devam edebilsem bana da faydası olur diye düşünüyorum :)

Kaptaniçem seni görmek ne güzel :KK200:

Emnisim öyle oldu vallahi Ankara'da seni yalnız bıraktık :/
Aynen canım yaaa özledim

Kuzum korkma çok normal,birazdan gelir çünkü suyu kendi kullanıyor önce bu kadar susuzluktan sonra yani az süzüyor :KK66: bi de bir anda içmedin sonuçta yayarak içtin :KK66:
biraz geç yat bence cnm
1 gibi yatarım inşaAllah canım
Ihlamur da ödem attryomş ıhlamur demledm şimdi
Daha 1 defa gittim wc

Çok sevindim senin adına canım senin adına umarım yarın güzel yüzdeler veririz :rolleyes: :KK68::KK68:
Çalışıyor musun canım yurt dışındaydın galiba degil mi?
Su an calismiyorum canim, dil kursuna gidiyorum. Ya Ben aksam yemeginden sonra fark ettim ama bir hata yaptim :KK43: insallah sisirmez beni, off karnabahar yedim, neyse artik olan oldu.

Bir şey olmaz canım .Bugün herkes çok gergin ya Arc-en-ciel Arc-en-ciel :KK49: ben telefonum şarj olsun spor yapıcam inşallah çok özledim sporu kaç gündür istediğim gibi yapamıyorum. Ne kursu canım hangi dil
Fransizca canim, bu donem basladim.
Ya benim oglan daha uyumadi, su spor isinde ivmelenemedim bir turlu, bu hafta alisma gozlem oldu diyelim benim icin ama artik bir yol alsam hic fena olmayacak, vakit geciyor:KK17:

Back
X