Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın artı gelirsem çok üzülürm listeye yeni girdim daha 😔
Canım senden bebeğinden önemli mi. İftara yakın bildirim yaparsın olmazsa. Artı gel bi de yani ölüm mü var ucunda diğer hafta telafi edersin. Ayyy ben bi kere 2 kilo mu ne alıp gelmiştim:confused: ona rağmen sonuncu da olmadımdı :confused:

sahurda güzelce yumurta, yeşillik, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ye canım. Aç aç tutma bebeğin var kendin olsan neyse de. 🤗🤗🤗

Canım senden bebeğinden önemli mi. İftara yakın bildirim yaparsın olmazsa. Artı gel bi de yani ölüm mü var ucunda diğer hafta telafi edersin. Ayyy ben bi kere 2 kilo mu ne alıp gelmiştim:confused: ona rağmen sonuncu da olmadımdı :confused:

sahurda güzelce yumurta, yeşillik, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ye canım. Aç aç tutma bebeğin var kendin olsan neyse de. 🤗🤗🤗
2 kilomu :confused:

Bilmiyorum ya eşim evde yarın ona güveniyorum azck uyurum vs zaman geçer diye
Bu gün de sahursuz tuttm akşama doğru halsizlik oldu çok ama sütümde sıkıntı olmadı inşaAllah yarında olmaz

En azından sabit gelsem bile yeter takımın yüzdesini düşürmeym

2 kilomu :confused:

Bilmiyorum ya eşim evde yarın ona güveniyorum azck uyurum vs zaman geçer diye
Bu gün de sahursuz tuttm akşama doğru halsizlik oldu çok ama sütümde sıkıntı olmadı inşaAllah yarında olmaz

En azından sabit gelsem bile yeter takımın yüzdesini düşürmeym
Valla 3 bile olabilir bilmiyorum çok fazlaydı onu hatırlıyorum:D işin komik tarafı benden de fazla alan olmasıydı :D ben 1 kavanoz nutella yemiştim hem de büyük kavanoz :D o ne yedi bilmem:D

Valla 3 bile olabilir bilmiyorum çok fazlaydı onu hatırlıyorum:KK70: işin komik tarafı benden de fazla alan olmasıydı :KK70: ben 1 kavanoz nutella yemiştim hem de büyük kavanoz :KK70: o ne yedi bilmem:KK70:
Güldürdün gece gece 🤣🤣🤣🤣 abooowww gruba gelemem herhalde utancımdan 🤣🤣 hemde ilk haftamda 🤣

Eklentiler

• 198FBC04-3772-4B85-B9D0-ADEBFFF7CED4.webp
    198FBC04-3772-4B85-B9D0-ADEBFFF7CED4.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 43
Tatlım yumurta kilo yapmaz bence yumurta yeşillik falan ye süt yada ayran iç üstüne bi güzel uyu bir şeycik olmaz
Yatağa girdim kalkmayı üşendim şimdide 😅🥴 neyse ya bu gün de böyle olsn inşaAllah zorlanmadan tutarım 🤲 yeterki artı gelmeyim 🥺🤲

Yatağa girdim kalkmayı üşendim şimdide 😅🥴 neyse ya bu gün de böyle olsn inşaAllah zorlanmadan tutarım 🤲 yeterki artı gelmeyim 🥺🤲
Büyük ihtimalle tok kalkacaksın zaten canım da bence imsaktan önce kalk yap güzelce bi kahvaltı. 4 gibi de tartılır bildirim yaparsın. Oruçken en doğru sonuç 3-4 gibi demişti bana diyetisyen. Benim fikrim tabi sen bilirsin yine de 🤗🤗

ben de yatıyorum artık sabaha ya herru ya merru herkese hayırlı geceler 🤗🤗

Back
X