Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harikasın canım çook sevindimm adınaaa :KK200:

süperr bencede canım tebrikler

deryacım gösterdiğin çaba muhteşem bence tartıya yansımıyor olsa bile ilcelme hafiflik sağlıyordur sana elbet tartıdada etki gösterecek her hafta daha iyi sonuç alıyoruz :) tebrikler

geçen haftadan sonra bu hafta 100 200 bekliyordum valla tebrikle canım çok iyi :)

canım çok iyi sonuç sende de regli durumu vardı galiba ?
ama tartıyı diğer kızlar gibi nick ve tarihli şekilde paylaşman mümkün mü haftaya listeye listeye alacağım seni yemek yedin mi yada işte misin :KK43:

süperrrr sonuççç
tebrikler canımmm. ama yine notta tarih eksik :KK43:
Fotografı tarihli çekiyorum :(

Valla ne bileyim ya yediğim yarım açmayla 2 dilim tb ekmeğe fırın yemişim tepkisi verdi vücut galiba. Neyse ben pek bu gün ortalarda görünmeyeyim. 13. Takımın kaptanı sorarsa görmedik uğramıyor artık dersiniz :KK70: :KK70: ayy Allahtan başka yerlerde yazmadımdı valla :KK17:
Haftaya fazlasıyla verirsin muhtemelen ödem topladı vücut bu kadar açlığa rahat bırak biraz 🤗

Günaydınlar :KK200:

Adamın gidişinin bana bu hafta kattığı sanırım tatlı ve abur cubur kiloları kaldı. Neyse buna da şükür artık diyip yeniden başlıyorum.

Geçen hafta: 84,6
Bu hafta: 86,7
Fark: +2,1
Yüzde: % -2,482
Haftaya hedefim: 84,6 (bu hafta aldıklarımı geri vermek)

IMG_9291.webp

Fotografı tarihli çekiyorum :KK43:
:) o dikkatimi çekmedi ama yinede sorun olabilir tam kural ne ise biz ona göre yapalım canım nick yazıyorsun zaten yanına birde 26.02 ekleyeceksin ben bunu bahar kaptana sorayım kabul ederse ancak o şekilde listeye alabilirim seni :( yoksa gitti bildirim :(
eğer tekrar tartılma imkanın olursa akşama kadar vaktimiz var

Günaydın kızlar🌸
Eki Görüntüle 2790506

Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9 🥳🥳

70.2/68.9/1.3/%1.851

Hedef kilom 68 😱🤪

En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorum🙄 ergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok😂😂
Ooff tempus insani gaza getiriyorsun. Cok iyi gidiyorsun masallah sana 😘
Kızlar günaydın 🌼
benim için süper sonuç çünkü adete 3 gün var. 🤩

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 66.2
Bu cuma: 65.6
Fark: -0.6
Yüzde : 0,906
Hedef 65.3
Cherry Mom Cherry Mom

65 i gördüm 👀
İnsanlık için küçük benim için büyük bir olay 😂😂
@Tempus ben de hatırlamıyorum en son ne zaman 65 olduğumu 😂😂

Seni de tebrik ederim kuzu muhteşem bir eksi olmuş. Ben seninkinin yarısını vermişim 😂😂 ama olsun buna da şükür 🤩

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim

Gecen hafta 75.6
Guncel 75
Giden 600
Yuzde 0.793
Hedef 74.7

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa

Geçen hafta 69.3
Bugün 68.5
Fark 0.8
Yüzde 1.15
Anka Anka Cherry Mom Cherry Mom

Eki Görüntüle 2790567

Geçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
Fark 1,4
% 2,086
:rolleyes::KK9::confused::KK49:🧿🧿
Hepinizi tebrik ederim 👏👏👏👏👏🌷🌷🌷

Valla ne bileyim ya yediğim yarım açmayla 2 dilim tb ekmeğe fırın yemişim tepkisi verdi vücut galiba. Neyse ben pek bu gün ortalarda görünmeyeyim. 13. Takımın kaptanı sorarsa görmedik uğramıyor artık dersiniz :KK70: :KK70: ayy Allahtan başka yerlerde yazmadımdı valla :KK17:
ahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mı :D:D geçen hafta aslan gibiydin şimdi uysal kedi oldun anka yaa :) bencee çok normal takılmaa vücudun una hamura apadan sonra hasret kaldı depo etti 1 yedin 10 depo etti :olamaz: :KK53:

ahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mı :KK70::KK70: geçen hafta aslan gibiydin şimdi uysal kedi oldun anka yaa :) bencee çok normal takılmaa vücudun una hamura apadan sonra hasret kaldı depo etti 1 yedin 10 depo etti :olamaz: :KK53:
Aman nereye kaçacağım arar birazdan telefonla zaten :D yapacak bişey yok dolunay onu da etkilemiştir inşallah diye dua edeceğim :ruh: daha tartılmamış baktım :sus: ama gördün yani hafta içi 71,7 gelmiştim :D

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım yanında tarih saat olması yeterli degil mi? :KK61::confused:
döndüm canım sana
:) o dikkatimi çekmedi ama yinede sorun olabilir tam kural ne ise biz ona göre yapalım canım nick yazıyorsun zaten yanına birde 26.02 ekleyeceksin ben bunu bahar kaptana sorayım kabul ederse ancak o şekilde listeye alabilirim seni :KK43: yoksa gitti bildirim :KK43:
eğer tekrar tartılma imkanın olursa akşama kadar vaktimiz var

Back
X