Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur isterseniz bu hafta ortak eşleştirmeyeyim rakip eşleştireyim
Kgleri yakın olanları rakip yapmaya çalışırım nasıl herkes için ok mi kızlar 👀
Rakip olayı da güzel olur kaptanım ben varım. Son 900 gr 10 kilo olmaya bu süreci biraz daha hızlandırabilsem süper olacak

Canım bi ara ben korse giymiştim zayıflamaya yardımcı olsun diye o günden sonra 1 hafta vucudum ödem tuttu şiş top gibiydim. Gün içinde rahat kıyafetler giy gece de aynı şekilde yumuş yumuş esnek ve rahat şeylerle uyu
Tamam canim, dikkat ederim. Sagol 👍

Kızlar ilginç bir şekilde 72,7 geliyorum. Nasıl olur yani hayret :mad::mad: Şoklardayım resmen :mad: :mad:

Üzülerek bu haftanın galibi ben oluyorum o zaman :KK53::KK53:

Aslında senin için üzüldüm ama kazandığım için çok sevindim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nasıl sevineceğimi de bilemedim :KK48::KK48::KK48:

1-0 Oyuna galip başladım. Haftaya umarım yine ben kazanırım :KK6::KK6::KK70::KK70:

Ay evet ya bence bu daha iyi olur kaptanımız onaylarsa yapalım bu listeyiii :KK5: :KK6: :KK39:
Kuzularım ben motivasonun için herşeye olurum 💃 ama vki felan hesaplama mı yapcam başıma iş çıkarıyor gibime geliyorsunuz :confused: :confused: benim daha burda yapılacak bir sürü işim listem kontrolllerim var 🙈🤭🤭

Üzülerek bu haftanın galibi ben oluyorum o zaman :KK53::KK53:

Aslında senin için üzüldüm ama kazandığım için çok sevindim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nasıl sevineceğimi de bilemedim :KK48::KK48::KK48:

1-0 Oyuna galip başladım. Haftaya umarım yine ben kazanırım :KK6::KK6::KK70::KK70:
Ayyy kaptanım tamda ben onu yazacaktım :rolleyes::rolleyes: süper eksiiii tebrik ederimmm sizin ekibin ortalaması sendeymiş meğer laydline :KK48: harikasınız inşallah 1.likde gelir :21:
Anka Anka :oops: geçmiş olsun canım :))

Ayyy kaptanım tamda ben onu yazacaktım :rolleyes::rolleyes: süper eksiiii tebrik ederimmm sizin ekibin ortalaması sendeymiş meğer laydline :KK48: harikasınız inşallah 1.likde gelir :21:
Anka Anka :oops: geçmiş olsun canım :))

İnşallah kaptanım yaaaaa uzun süredir alamadığımız bir sonuçtu. Ben de çok mutlu oldum :KK68: :KK68:

Kızlar listemizi paylaştım bence güzel bir ortalamamız var yine herkesin emeğine sağlık :KK200: :KK200: çok iyi gidiyoruz ama daha iyisini yapacağız :rapci::rapci: yaza az kaldı havalar güzelleşiyor montlar kabanlar çıkacak üstümüzden unutmayın :rolleyes::rolleyes:

Saat 13 ü geçerken oğlumla dışarı çıkma vaktimiz geldi esen kalın efenim :KK70: sizleri öpüyorum
Iyi gezmelet canim.

Back
X