- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.461
Aaaa yarış için miydi ben onu anlamamışımKızlar ikili yarışmaya katılmak isteyenler vki hesaplaması için boylarınımuhursuzpusula ya etiket yapabilir mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa yarış için miydi ben onu anlamamışımKızlar ikili yarışmaya katılmak isteyenler vki hesaplaması için boylarınımuhursuzpusula ya etiket yapabilir mi
Kaptanim yine de herkes atabilir grubun bi vki listesi siralamasi olmasi fena olmazKızlar ikili yarışmaya katılmak isteyenler vki hesaplaması için boylarınımuhursuzpusula ya etiket yapabilir mi
Kaptancım aslında herkes kilolarını ve boyunu girse vki zaten site hesaplıyor hepimiz boş bir mesaj atarız seni etiketleyip listeyi hazırlamış olursun yada bizde yapabilirizKaptanım istersen bu vki listesini ben hazırlayıp takip edebilirimKafamı meşgul etmem lazım birşeylerle, benim içinde çok iyi olur
![]()
Excelde listeyi hazırladım canım, boy ve kilonuzu girince otomatik hesaplar hale getirdim :)Kaptancım aslında herkes kilolarını ve boyunu girse vki zaten site hesaplıyor hepimiz boş bir mesaj atarız seni etiketleyip listeyi hazırlamış olursun yada bizde yapabilirizCherry Mom
muhursuzpusula
Tamamdır canım teşekkür ederizExcelde listeyi hazırladım canım, boy ve kilonuzu girince otomatik hesaplar hale getirdim :)
Anka şuradan atla desekAaaa yarış için miydi ben onu anlamamışımben bu hafta yarışmaya katılmayayım. Duruma göre haftaya katılırım inşallah
![]()
Önce bi okuduğumu anlayayım ben ya sabahtan beri her şeyi yanlış anlıyorumAnka şuradan atla desek
Tam bir görev adamısın![]()
VuuuuuuuBu haftada ikinci olduk kızlar tebriklerr![]()
Bu haftada ikinci olduk kızlar tebriklerr![]()
Kaptanim cok iyi gidiyoruz masallahimiz varBu haftada ikinci olduk kızlar tebriklerr![]()