- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.521
KorkuyorumBakalim cuma belli olur. Haftaya sonuncu olursak ilk ve son olsun bu rakip isi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KorkuyorumBakalim cuma belli olur. Haftaya sonuncu olursak ilk ve son olsun bu rakip isi![]()
Yarışmaya hoş geldin bacım . Ben Gamze 27 yaşındayım izmirde yaşıyorum matematik öğretmeniyim evliyim.Kendinin en iyi hali ol ayy rakibem belli olmuşş
9.30 10 arasi3 den sonra akşam yemeği yok ? Sabah kahvaltısını kaçta yapıyorsun canım
Ben Gülsu kuzum kurul yardimcisiyim 27 yasindayim 2. Univ okuyorum bu arada evliyim 1 oglum var hamilelikte 25 kilo aldim sonra verdim simdi bir kismini gene aldim oleYarışmaya hoş geldin bacım . Ben Gamze 27 yaşındayım izmirde yaşıyorum matematik öğretmeniyim evliyim.![]()
![]()
Hangi bölüm canım Allah bağışlasınBen Gülsu kuzum kurul yardimcisiyim 27 yasindayim 2. Univ okuyorum bu arada evliyim 1 oglum var hamilelikte 25 kilo aldim sonra verdim simdi bir kismini gene aldim ole![]()
Gazlariz birbirimizi daha iyi olduHangi bölüm canım Allah bağışlasınya ben seninle orti olalım diye bekliyordum rakip olduk
![]()
S Suskunhanim bugün menümü yazamıyorum cnmRakipleriniz buyrunuz
RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın![]()
-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır
S Suskunhanim 24.4 Hedef60kgolmak 24.1
Mathilda03 25.2
Kendinin en iyi hali ol 25.8
@hawar 25.8 Nikinik 26
@Just a perfect day 27.1 Begonya2 27.5
@ummhnisa 28.6 @azaydidem 28.7 @DeryaOnDiet 29.8 @birsevgi 30,1 @muhursuzpusula 40.1 @whitetea 34.5
Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ahGazlariz birbirimizi daha iyi olduuls.lojistik okuyorum
Ya leslie mesli hava attim ama ben de bugun tirtim
Ya rakibin yaptıysa bugün spor yapmaktan bahsediyorduLeslie yapasım vaaar
Bi yanımın yapası yok hadi gaz verin kalkim![]()
Ya sen bide bana sor bir gaza gelmişim anlatamamVe aynen menülere yorum yapmayı yine bıraktık sanki herkes herkesin menüsüne yorum yapsın kızlar bu gemi destekle birimize dokunmakla yürüyor bunu unutmayalım
Tempus beni gazlıyorsun
![]()
Nerde benim rakibimYa rakibin yaptıysa bugün spor yapmaktan bahsediyordu![]()