Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin canim

Yok anladim sonra hemen, bak izin mizin gaza geldim ana listeye girip bir hafta birinciligi almadan olmaz.

Annem akrep ve oglum. Yaw aklima gelmisti. Canima okuyor oglum, butun ozelliklerini tasiyor, ben de yay burcuyum. Habire evde birbirimize kusuyoruz, ama cok bagliyor akrepler sevdiklerini kendine. Essek sipasi cok da sinirli. Once vuruyor bana sonra hemen oksuyor opuyor:KK68:
Erkekleri bi değişik oluyor yaa 🙈🙈

26 şubat
14.00
1dilim tarçınlı kek
2 küçük kurabiye

16.00
Sade Türk kahvesi

18.00
Hamburger

Su: 2lt ye yakın
Spor:3500 adım 35 p

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
(bol karbonhidratlı Bi menü oldu inşallah haftasonu daha fazla cozutmam)
Menuye dicek bisey yok rakibim cuma fotosunda sende +400 goruyorum🤭🤭
Gözüm korktu senden yarın spora asılmam lazım bu hafta zor olacak onu anladım hadi bakalım cuma görüşürüz
Ah ahahahh saka biyana iyi hirs yapip en guzel kilolari biz verelim 😂😂
Himm 2 haftaya 69u ucundan gormek super olurdu. Kagni hiziyla geliyorum bakalim 🐌🐌🐌🐌
Cok gzel olurdu sen kangi mangi birak kosmaya basla🤭 Ya o degilde simdi benim 2 tane rakibem var cok calismam lazim cok😂😂

Yok canım benim bünye alışık pazartesiye artı çıkıp cumaya eksi çıkmaya. Bu sabah sabittim tartı bu dünkü menüden sonra süper oldu.
Bence de bu rakip işi takım arasında güzel oldu herkes Bi çalışma işinde inşallah cumaya çoook güzel eksiler görürüz canım

Cok gzel olurdu sen kangi mangi birak kosmaya basla🤭 Ya o degilde simdi benim 2 tane rakibem var cok calismam lazim cok😂😂
Kosmaya calisiyom da olmuyor rakibim yaa. Ne yapayim az az da olsa gitsin bari. Bakalim dun karnim agrisi sanki yumurtlama agrisi gibiydi. Insallah tegli olursam duzene girer belki. Dogumdan beri hala regli olmadim.

canım tebrikler inşallah sen daha çok verirsin :KK36: ben de 2 mil lesli yapıcam
Ama böyle deyince hevesim kaciyo😂😂ben daha çok vereceğim falan desene kız😂😂
Bugün dunki hedefimi gördüm 55.9 oldu 56ya döndü 😅 düne göre -300 de fena sayılmaz😅tabi spor sonrası😅öncesinde sabittim

Dün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem :KK51:
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada :KK200:
Ben çalışıyorumda noluyo, 7/24 yiyolar önümde 🤪
Ben artık canım ne istiyosa yapıyorum çocuklara yediriyorm zorla😂
Kızıma diyorum ki benim için ye, anlatsana tadı nasıl falan🤪

Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah :confused: :confused:
2. Sinif
Kaçıncı sınıf canım bende kpss belasıyla uğraşıyorum bi halletsem şu atanma işini çok hayallerim var ah ah :confused: :confused:

Allah razı olsun 🤭
Aklımızda bulunsun bakalım ihtiyaç olur mutlaka Mathilda03 Mathilda03 de vardı sorun ama devam ediyor mu bilmem
Mutlaka deniycem kaptanim tesekkur ederim

Ama böyle deyince hevesim kaciyo😂😂ben daha çok vereceğim falan desene kız😂😂
Bugün dunki hedefimi gördüm 55.9 oldu 56ya döndü 😅 düne göre -300 de fena sayılmaz😅tabi spor sonrası😅öncesinde sabittim
hevesin kaçmasın o zaman :D bomba bir diyet buldum onu denicem :confused::KK59: hepinizi geçecem ahahahaha :D :D :D

Dün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem :KK51:
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada :KK200:
Aa canım seni de mi izne çıkardılar :( Bende 4 aydır izindeyim delirme noktasındayım valla
hevesin kaçmasın o zaman :KK70: bomba bir diyet buldum onu denicem :confused::KK59: hepinizi geçecem ahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Söyle söyle bakalım bomba diyet neymiş bizde yaparız belkiiiiiiii

Ortiliklere ne oldu devam mı tamam mı DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım🥰 hafta içi okulla resmen saftim kayıyor🙈nasılsın?
Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attim 😁 altina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak 😉 unarim lezzetli olur

Back
X