Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attim 😁 altina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak 😉 unarim lezzetli olur
Ben misafire hiç yapamadığım bişeyi yapayı cesaret edemem valla sendeki iyi cesaret 😬😬

Aa canım seni de mi izne çıkardılar :KK43: Bende 4 aydır izindeyim delirme noktasındayım valla

Söyle söyle bakalım bomba diyet neymiş bizde yaparız belkiiiiiiii
canım sabah sebzeli peynirli omlet zeytin , ara meyve ,öğlen tavuk salata, ara meyve akşam sebze yemeği yoğurt şeklinde düşündüm kuşum

Aa canım seni de mi izne çıkardılar :KK43: Bende 4 aydır izindeyim delirme noktasındayım valla

Söyle söyle bakalım bomba diyet neymiş bizde yaparız belkiiiiiiii
İşe girdim 1 ay bile olmadan hopp korona çıktı :uykucu: evdeki aile büyüklerim kronik hastaydı ben de o ara üzülmemiştim hiç. Şimdi de evlilik hazırlığına koşmaktan işe girmedim bakalım nasıl olacak böyle:cry:

Dün 96.2 bugün 94.8 çıktım
Ah şu 5 kilo gitse de bi oh çeksem :KK51:
Korona zamanı çalışmamak da bi yandan çok kötü, çünkü sabah akşam yemek düşünüyorum nerdeyse
Tünaydın bu arada :KK200:
Çok iyi canım ne güzel hızlı Bi giriş yaptın. Bu covid hepimizi kötü etkiledi canım
Kızlar eşim anne babasını akşam bize çagırmış sıkıldım valla her hafta görüşmek zorunda mıyız of bir şey de diyemiyorum. Şimdi bir sürü iş yap sonra tatlı yap. Hiç içimden gelmiyor bugün. :temizlik::işsiz::işsiz:
Her hafta da zormuş be canım. Ne o öyle Bi hafta sen git Bi hafta o gelsin bari

Selam kızlar hava çok güzel attım kendimi dışarı biraz çocukların peşinde biraz onları bebek arabasına bindirip 10 bin adım attım geldim :spor:
Temzilk yaptım bende mis gibi oldu ev
Yemek yapmaya mecalim kalmadı napcm bilmiyorum 1.30 saat kaldı iftarada

hevesin kaçmasın o zaman :KK70: bomba bir diyet buldum onu denicem :confused::KK59: hepinizi geçecem ahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Merak ettim,sen söyle ben yapmam zaten😂😂
Ben de iyice gozu kararttim su diyeti mi yapsam diyorum 🤣
Fotosentez kurtarır seni😂😂 kız dur ne sulu diyeti
Devam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attim 😁 altina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak 😉 unarim lezzetli olur
AA fırında mi😅 ilk kez misafire denemekten de aklında olsun canım yapıp buzluğa at misafir gelince çıkar hem tutmazsa misafire koymamış olursun🙈 yalnız aklım cigkofteue gitti ilk başta😂 AA onun a si bilesin😂😂🙈
Ohh miss🤩 bir tarhana çorbası ya da yoğurt çorbası,salata🙈

Merak ettim,sen söyle ben yapmam zaten😂😂

Fotosentez kurtarır seni😂😂 kız dur ne sulu diyeti

AA fırında mi😅 ilk kez misafire denemekten de aklında olsun canım yapıp buzluğa at misafir gelince çıkar hem tutmazsa misafire koymamış olursun🙈 yalnız aklım cigkofteue gitti ilk başta😂 AA onun a si bilesin😂😂🙈

Ohh miss🤩 bir tarhana çorbası ya da yoğurt çorbası,salata🙈
canım ekmeksiz bi menü ama ekmek hakkı olarak bisküvi yedim bugün :D

Kızlar eşim anne babasını akşam bize çagırmış sıkıldım valla her hafta görüşmek zorunda mıyız of bir şey de diyemiyorum. Şimdi bir sürü iş yap sonra tatlı yap. Hiç içimden gelmiyor bugün. :temizlik::işsiz::işsiz:
Ammann, her hafta zor tabi, birinin eve gelmesi demek yemek tatli masa duzeni, soyle ufak da olsa temizlik, lavabolarin temizligi vs. Demek. O da Komple bir gun aliyor.
Kolay gelsin mortim, yordun kendini oruc oruc. Cay deme menemen patates krep fln diyecektim makarna yapacakmissin. Yazdinsa da unuttum canim senin bebeler kac yasindaydi, beraber oynayabilecek yastalar mi?

Ammann, her hafta zor tabi, birinin eve gelmesi demek yemek tatli masa duzeni, soyle ufak da olsa temizlik, lavabolarin temizligi vs. Demek. O da Komple bir gun aliyor.

Kolay gelsin mortim, yordun kendini oruc oruc. Cay deme menemen patates krep fln diyecektim makarna yapacakmissin. Yazdinsa da unuttum canim senin bebeler kac yasindaydi, beraber oynayabilecek yastalar mi?
Leslie yaptın mı canım unuttum ben seni dürtmeyi :olamaz:

Leslie yaptın mı canım unuttum ben seni dürtmeyi :olamaz:
Cnm disari ciktim yurudum toplamda 50 dk kostum hatta bi 15 dk fln. Leslie bayiyor beni. Bugun 2 lt yi gecti su simdiden karnim sis gibi daha dogrusu sanirim ayaktan usutmusum. O yuzden habire yesil cay su rahatlamaya calisiyorum. Sanirim simdi bir dans videosu deneyecegim, boyle tabata mi ne.

Cnm disari ciktim yurudum toplamda 50 dk kostum hatta bi 15 dk fln. Leslie bayiyor beni. Bugun 2 lt yi gecti su simdiden karnim sis gibi daha dogrusu sanirim ayaktan usutmusum. O yuzden habire yesil cay su rahatlamaya calisiyorum. Sanirim simdi bir dans videosu deneyecegim, boyle tabata mi ne.
Aaaa leslie için dürtmeyecek miydim onu da mı yanlış anladım :olamaz:

Ah tek kendim olsam 2 bebem var birde koca bebem var
Makarna yapıcam onlara, çorbam var
Kendime de kabaklı menemen yapıcam 😍 aşırı lezzetli oluyor tavsiye ederim
Allah kabul etsin,afiyet bal protein olsun😍🥰
canım ekmeksiz bi menü ama ekmek hakkı olarak bisküvi yedim bugün :KK70:
Canım o bisküviyi ekmeğin içine koyup denemelisin tabi bisküvi içinde de lokum olmalı, off efsane oluyor :KK70: :KK70: :confused: :KK76:

Sağol mortim ❤️
Büyük 3.5 yaşında
Küçük 11 aylık olck
Çok oynamasalarda oyalanıyolar şükür küçük ablasını izliyor iyi oluyo

Back
X