Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadı:KK43: bütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım:KK43: sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım :KK43: çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var :KK43:
Günaydın ex ortim ne pişmanlığı duyuyorsun Allah aşkına daha cumaya kaç gün var toparlanamayacak birşey yok ki çocukları sakinleşir sonra güzel türk kahvesiyle bir dinlen.

Benim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadı:KK43: bütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım:KK43: sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım :KK43: çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var :KK43:
Canım çocuklar genel olarak bı garip, dün gece beni de çıldırttılar😔 sabah kalkamadım.dolunay mıdır sendrom müdür geçer insallah

Kızlar faydalı bilgi verdim okumadan geçmeyin belki bilmeyeniniz vardır 😘😘
Kesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühim🙈 şimdi çocuklar uyandı ben de geç kalktım ama onları kandirabilirsen yarım saat dunki spordan yapacağım🙈 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak duymasın tabi, Allah muhafaza kalkıp o da yapmaya başlar falan😅😂😂😂

Toparlarsın canım cumaya kadar bol bol limonlu su iç🤗

IMG_20210228_100356_749.webp

10 da yenildi 😋

@whitetea canim pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz 1. Sayfada tablomuz var ordan kendine uygun olani secip yapiyorsun aksam menude ornegin spor 2 yapildi leslie 2 mil yaziyorsun ve beni de etiketliyorsun 🤗

Ya olsun bugun dikkat edersen, notr cikar en azindan pazartesiye. Moral bozmak yok.

Kesinlikle haklısın canım, bir de açlığın sonuna doğru yapılan spor çok mühim🙈 şimdi çocuklar uyandı ben de geç kalktım ama onları kandirabilirsen yarım saat dunki spordan yapacağım🙈 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak duymasın tabi, Allah muhafaza kalkıp o da yapmaya başlar falan😅😂😂😂
Ay gördüm bile ayyyy 😂😂😂 Allah muhafaza :D Allah iyiliğini versinn :D
Afiyet olsun kuzum 😍
Gunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben :olamaz:
Anka Anka kızlar ben de öyleyim şok diyetten sonra ve fark 500 gr ı geçmiyor vücut eksik kalorileri bize tamamlatıyor galiba :olamaz:
Aslında biraz daha normal beslenip de bu hızda verilir mi acaba? Ama korkuyoruz değil mi bu sefer de alırsak diye

Sabah sporu çok faydalı ama benim bebeler küçük beklemezler
Yapabldinmi sen?

Ay gördüm bile ayyyy 😂😂😂 Allah muhafaza :KK70: Allah iyiliğini versinn :KK70:

Afiyet olsun kuzum 😍

Anka Anka kızlar ben de öyleyim şok diyetten sonra ve fark 500 gr ı geçmiyor vücut eksik kalorileri bize tamamlatıyor galiba :olamaz:
Aslında biraz daha normal beslenip de bu hızda verilir mi acaba? Ama korkuyoruz değil mi bu sefer de alırsak diye

Nikinik Nikinik ne oldu kuzum? Neden diyetini bozduğunu düşünüyorsun? +2 gelecek ne yapmış olabilirsin ki👀 regl mi olacaksın?
Yok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadim 😒Zaten 1 lokma yesem yarim kilo alan bi insanim bugun kahvaltim da iyiydi masallah 😭😭

Yok yani onunu alamadigim bi istahim var. Cuma menumu yazdim dun yazamadim 😒Zaten 1 lokma yesem yarim kilo alan bi insanim bugun kahvaltim da iyiydi masallah 😭😭
Haftasonu malesef biraz ipin ucu kaçıyor, cumaya da eksi gelmek için vargücümüzle detokstu, şok diyetti uğraşıyoruz😔

Geçici bir dönemdir, toparlarsın canım üzülme 😊

Back
X