Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine saglik, merak ettim ben de deneyecegim bu hafta.

Yani ne bileyim, hareketleri izlerken kolaydi da yaparken ustuste zor oldu. Mecbur yapacagim bir seyler, form tutmsm lazim.

O neydi gizz, bildigin zula var evde. Ben olsam duramaz acardim bir paket :KK53:

Ben de tabatada yarida biraktim.
Bir-kac kere yapinca alisirsin canim be yaza kadar hem kilonla hem spordaki vucudunla super olursun

Aaaa kızlar bu çarpılar nedir hafta içinde 3 çarpısı olanın haftalık spor puanlarını sileceğim ve hiç hesaplamayacağım

yarimuhendis yarimuhendis azaydidem azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula Nikinik Nikinik birsevgi birsevgi dikkat kızlar

Mehfam Mehfam tatlım teşekkür ederiz eline sağlık 💕 balpamuk balpamuk uzun zamandır yok çıkartalım listeden gelir durumu anlatırsa ekleriz iyidir inşallah aksi bir durum olmasında şuan pek girecek gibi durmuyor.

Aaaa kızlar bu çarpılar nedir hafta içinde 3 çarpısı olanın haftalık spor puanlarını sileceğim ve hiç hesaplamayacağım

yarimuhendis yarimuhendis azaydidem azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula birsevgi birsevgi dikkat kızlar

Mehfam Mehfam tatlım teşekkür ederiz eline sağlık 💕 balpamuk balpamuk uzun zamandır yok çıkartalım listeden gelir durumu anlatırsa ekleriz iyidir inşallah aksi bir durum olmasında şuan pek girecek gibi durmuyor.
Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum😭😭

Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum😭😭
Ah canım çok geçmiş olsun ama sevindim sonucuna Allah korusun sağ salim dön inşallah ya
Şimdi nasılsın

Ah canım çok geçmiş olsun ama sevindim sonucuna Allah korusun sağ salim dön inşallah ya
Şimdi nasılsın
Şimdi iyiyim kaptanım sırtımda ve göğüs çevremde hala daha ağrılar var ama testin sonucundan sonra cuma günü chloenin hiç yapmadığım videosunu yapmıştım ondan dolayı hamlamış olabileceğimi düşündük ama ben böyle bir hamlama yaşamamıştım hiç o yüzden hamlamış olabileceğimi düşünmemiştim😐

Rica ederim canım 😘
E yds diye bir şey var o sık sık oluyor. Ama sadece İstanbul ankara ve İzmir de yapılıyor. Merkeze gidip bilgisayar başında gidiyorsun sınava o mu acaba eşinin gireceği. Bu yıl da iki defa yapılan klasik kalem kağıt 😂😂 ama ertelenmişti pandemi den dolayı. Anca yapabildiler🙃

ya şimdi sınav elinin köründe. Mecbur arabayla gideceğim. Sokağa çıkma yasağı var, yalnız gideceğim. Arabanın anahtarını nereme sokacağım. Maskeyle 3 saat nasıl olacak. Bunlar hep sinir stres 😂😂
Selam canım sınavdasın belki umarım çok güzel geçer 🤗

Yok eşiminki de aynı klasik usul demekki sizin ertelendi diye öyle oldu o da Mart'ta girecek inşallah yeterli puan alırda hafta sonu ders çalışmalarımız biter yoksa Esra çocuğa bakmaya devam edecek 🤣🤣🤣

Şimdi iyiyim kaptanım sırtımda ve göğüs çevremde hala daha ağrılar var ama testin sonucundan sonra cuma günü chloenin hiç yapmadığım videosunu yapmıştım ondan dolayı hamlamış olabileceğimi düşündük ama ben böyle bir hamlama yaşamamıştım hiç o yüzden hamlamış olabileceğimi düşünmemiştim😐
Oy kuzum olabilir tabi yada ters bir hareket yaptın kas zedelendi kimbilir

Çok geçmiş olsun 😔

Oy kuzum olabilir tabi yada ters bir hareket yaptın kas zedelendi kimbilir

Çok geçmiş olsun 😔
Sağ ol kaptanım ama gerçekten çok korktum covid oldum diye çünkü kuzenim hostes ve temaslı diye en yakın olan uçuşunu iptal edeceklerdi diğer kuzenlerimin de vebali falan cidden vicdanım çok rahatsızdı sonucun çıkmasını beklerken🙁

Anka Anka canım yediğim içtiğimi sormuşsun cildiye için

Ay orayada gittim bir test yapmadı sinir oldum 👀 deterjandan olmuş diyor ama burnumun içi bile kuruluktan yara dudaklarım yara diyorum yinede detarjan diyor 🙈

Yediklerimi o da sordu fazla et yeme sebze ye dedi
Ben genelde kahvaltı 2 yumurta yerim onu yemezsem yulaf yogurt yerim yoğurt kendi mayaladığım pastörize günlük sütten

Evde 3 çeşit çorba içiliyor dönüşümlü yayla mercimek tarhana ( annemin tarhanası )

Akşam yemeklerinde
Devamlı bizde eşimden dolayı bir et oluyor doktor yeme dedi bunu keseceğim.
Tavuk / et/ balık / ciğer / hep dönüşümlü oluyor akşamları
Bunların yanına yine dönüşümlü bulgur/ annemin eriştesi/ kuskus / püre falan yapıyorm

Doktor 3 tane krem yazdı nemlendirici tarzı bakalım işe yarayacakmı 👀

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım geçen yıl bende bir cilt problemi yaşayım 2 kere dermatolog a gittim alerjik egzama deyip gönderdiler ilaç yazdılar listelerce kullandım asla geçmedi. Sağlık ocagı doktoruma gösterdim mantar dedi şampuan verdi krem yazdı geçti. O yüzden bi saglık ocagı doktoruna görünmeni şiddetle tavsiye ederim

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım geçen yıl bende bir cilt problemi yaşayım 2 kere dermatolog a gittim alerjik egzama deyip gönderdiler ilaç yazdılar listelerce kullandım asla geçmedi. Sağlık ocagı doktoruma gösterdim mantar dedi şampuan verdi krem yazdı geçti. O yüzden bi saglık ocagı doktoruna görünmeni şiddetle tavsiye ederim

Yaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın 😔

Eklentiler

• IMG_20210228_120919.webp
    IMG_20210228_120919.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210224_010651.webp
    IMG_20210224_010651.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210224_010624.webp
    IMG_20210224_010624.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
Back
X